1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Szabi84
    Én is tegnap néztem 3d-ben, egyszer voltam imax-ben, sima 3d-ben most először.
    A sztoriban tényleg van egy ovis csavar szóval ez előrelépés. Az akciók nagyon tetszettek végre lehetett látni mindent, rengeteg lassítással hiperszuper robbantásokkal tényeg szuperjó volt, a zene szintén. Meglepetést nem okozott a film, azt kaptam amit vártam de ennek ellenére olyan béna minden benne az akción kivűl...
    Ezek a ultragáz lassítások, kiszáll a kocsiból, felrobban mögötte valami, 10 éve is szar volt most egyenesen gáz, a szokásos amerikafényezés, vagányul gyalogolunk a naplementében szigorúan nézünk a messzeségbe áhh nem bírnak erről leszokni.
    Persze feltétlen kellett a filmbe egy jó modellpina, miért nem tudtak betenni egy sokkal szerethetőbb csajt, akinek az arcát még meg is jegyezné a közönség. Pontozni nem is akarom úgy éreztem magam közbe mintha véletlen valóvilágot néznék ami totál szánalmas, én érzem égőnek hogy ilyet nézek és még hülyülök is tőle. Felejthető.