1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Csaba007
    13 assassins

Jó film volt.Kissé lassan indul,de a végére nagyon is begyorsul.Nekem nagyon nehéz volt követni ki kicsoda a filmben,mindenki ugyanúgy néz ki :) A csata a végén kb 1 órás és nagyon izgalmas és látványos.Rengeteg kard,sok vér,nagy harcok.Nehéz volt rávenni magam,hogy elkezdjem,de megérte nagyon is.

8/10

Trust

David Schwimmer rendezte dráma.Itt bebizonyította,hogy tényleg tud rendezni.Nem sok filmjét láttam,talán egyet,de az nem tetszett.Ez viszont,le a kalappal,jó rendezés.A történet elég egyszerű,mégis egy percét sem untam.Egy lányt megerőszakol egy idős férfi,de a lány szereti,az apja (Clive Owen) elakarja kapni a pedofil ürgét,közben meg minden összeomlik körülötte. Egy vérbeli dráma,nem egy bosszúfilm.Az apa szerepét nagyon áttudtam érezni,Clive Owen jó színész,leginkább az ő lelki folyamatait láthatjuk.Kissé felidegesített,hogy tényleg mennyi beteg állat rohangálhat a világban...

7/10