[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Skjult - egy norvég horrorféleség, amiről majd kiderül, hogy mi is. Szerettem, hogy a szereplő nem félt :P - aztán később én sem.
Kicsit olyan érzésem volt, mintha Wim Wenders-féle Berlin felett az ég "angyala" menne körbe-körbe és folyton lihegve próbálna rájönni, hogy mi is van.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amit nem szerettem: A végén a kamera által mutatott képben a bevillanás, hogy most ő van ott vagy Peter? Miért kell ilyen halivúdi szarral elrontani? Most jobb, hogy ezt az egyenes kis sztorit átteszik a bizonytalanba? Most ő volt vagy nem ő volt? Létezett-e Peter? Persze, ha kicsit utána gondolok, akkor több olyan jelenet is van, ami ezt indokolja, hogy bizonytalan legyek, de nekem az egyenes sztori jobban tetszene ennél a filmnél.
Semmi különös a spoilertől eltekintve. Kimondottan kellemes volt a hangulata. Legyen 6/10, annyit megérdemel, de csak a hangulat miatt. Mint a horror műfajba beillesztett valami sztem épp meglenne a 4/10, de ezt lehet csak én érzem így.
A trailer semmit nem árul el (Skjult trailer), már csak azért is, mert norvég.