Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A filmekkel is így van, de ott talán több objektív szempontot lehet felhozni, amin lehet termékenyen vitatkozni. De lehet, csak én nem értek a zenéhez annyira 😄
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
Tim Burton agyament víziói ritkán jönnek be nekem, a legtöbb esetben egyszernézõs furcsaságnak tartom a filmjeit. Kreatív ötleteknek nincs híján sosem, ám valamiért nem fog meg a túldizájnolt, giccses univerzumainak többsége.
Ezen viszont jól szórakoztam, és ezúttal pont azért tetszett a film, mert lehetetlen komolyan venni egy percig is.
10/6
7 pont
(plusz adnék még egy pontot a robbanásokkor felhangozó hegedûnek, nem a filmnek, a hegedûnek 😊 )
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Aki meg Mark Wahlberg-et hiteles szeretõ apukának látta a castingon, annak ajánlanék szemészt és elmeorvost.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
6/10 kozepes filmecske de beth cooper nagyon ott van a szeren! szvsz en is szerettem volna a csajt hatulrol 😄
Broáf.... nyálas, giccses, értelme semmi katyvasz a naaaagy Pítör Dzsekszon dirigálásában, de a film élvezhetetlensége nem rajta, hanem a forgatókönyírókon múlt.
Nem ajánlom, 2 óra minusz az életembõl.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
tényleg nézhetõ))
kösz az ajánlást.
10/5
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Így azt mondom, korrekt volt, de egy ekkora filmhez a korrekt nem elég. Kellett volna valami plusz.
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Ezekért IS! <#smile>#smile>
A zenével meg egyetértek! Nem is értem, hogy lõhette el Horner UGYANAZOKAT a témákat, mint a Trójában! Véleményem szerint ez vérgáz.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Másodszorra is az évtized filmje, bár digitális 3D-ben nem annyira jó, mint IMAX-ben. Fantasztikus, varázslatos. Ezért találták ki a filmeket.
Sokmindenre kitérhetnék részletesen, hogy mi volt benne a jó, de három képernyõnyi szöveg alatt nem tudnék megállni, úgyhogy csak azt mondom, ami nem volt jó. Az meg egy szó: zene.
10/10 (nyilvánvalóan)
lassú, vontattt, lehetett volna sokkal jobb is . 4/10
Elegge huztam a szamat amikor nekiultem ennek a filmnek,valahogy mozgalmasabbra szamitottam.Megis volt valami ami miatt nem tudtam otthagyni.Talan a lassan kibontakozo de szamomra erdekes tortenet miatt,talan Matt Damon szemelye es jateka,talan mert a kemfilmek nem feltetlen a lovoldozesrol es superherokrol kell hogy szoljanak.Iszonyuan hosszu film,sot talan vontatott is sok helyen de egyaltalan nem bantam meg.
Masreszt pedig elcsodalkoztam azon hogy De Niro rendezte.
Soha rosszabbat.
6,5/10
Nem tetszett. Nem értem, hogy Al Pacino milyen okból vállalta el ezt a szerepet. Kiszámítható és izgalomtól mentes film.
A fenti lista alapján 4/10.
Ale Alonso! poppe fan club™
Sokadszorra is varázslatos kis mese.
10/8
Hát az eredetihez tényleg semmi köze. Ennek hiányában....
10/5
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Avagy amikor amerikaiak megpróbálnak angol-stílusú horrorkomédiát készíteni. Mondjuk a rendezõ északír, meg a szereplõk egy része is európai gyökerekkel bír, de azért érezni az amerikai hatást is.
A filmben a kivégzése elõtt álló hullarabló (Dominic Monaghan) meséli el élete történetét a feljegyzéseket készítõ papnak (Ron Perlman), gyerekkorától kezdve, amikor tanoncként beáll egy hírhedt rablómester mellé, hogy aztán felnõttként már társulásban vigyék az ipart. A szimpla hullarablásnál (értsd: hullákat lopnak orvosok és mások számára) késõbb sokkal jövedelmezõbben bizonyul az élõholtak és vámpírok élve elfogása, így átnyergelnek arra, de egy kegyetlen, rivális banda ebbõl is megpróbálja kitúrni õket... Mindez a viktoriánus kori (XVIII. századi) Angliában játszódik, fõként temetõkben és kocsmákban. 😊
Fanyar morbid hangulatú film, kevéske, nem túl ütõs "angolos" humorral (de azért van egy-két jobb pillanata), a végén két csavarral is (bár az elsõ az elég hamar sejthetõ). Olyan jobbféle átlagos, tehát 6/10.
Nah én mit is láttam hétvégén:
Öt perc Mennyország
Hát nem is tudom mit mondjak, így egyszer csak vége lett a filmnekOo Néztem is, hogy ennyi volt? és igen... másfél óra volt de mintha csak felet láttam volna és ez nem azért mert ennyire izgalmas volt, hanem mert ennyire eseménytelen volt... eseménytelen, de nem rossz értelemben😊 Szóval számomra ez egy igazi mûvészfilm volt😄
7/10
Pánikszoba
Húúúú végre láttam ezt is... mindig meg akartam nézni... végig izgalmas, nagyon feszült film, de a végén sajnáltam a négert:/
8/10
Ördögûzõ Dominium
Sose hallottam még róla... az elõbbi film után volt... hát nem tudom... az 1. részhez képest egyik se jó... egyszerûen semmitmondó és unalmas filmek... próbál ijesztegetni de nem megy... bár lehet nem is ezért készült
5/10
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Hát szerintem ez iszonyúan tökéletes volt. Már ami a történet elbeszélését illeti. Nem volt Avatar szintû képi világ, ( és kövezzetek is, megkérlek titeket, hogy evvel hasonlítom össze ) de nálam magasan veri azt a filmet. 10/10
Irreversible
ezt is dicséret illeti, úgy mint az elõzõt;rokonok valamilyen szinten. a hosszú vágások gyönyörûek, viszont maga a film mondanivalója lehangoló. de egy 8/10et bitos megérdemel
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Hát elég vegyes érzéseim vannak a filmmel kapcsolatban. Igaz történetrõl van szó, szóval remekül ad át egy morális érzést, amelyet talán mi nem is érezhettünk soha úgy, mint akkor Afrikában, viszont nekem a rögbi az egyik legellenszenvesebb sport, szóval eleve nem tudott megvenni a sztori. Aztán fokozta ezt még a rengeteg sportfilm klisé, amibõl 12 egy tucat. A szerepválasztás remek, le a kalappal Freeman(Mandela kérésére) elött aki fantasztikusat alakít, mint ahogyan Damon is, bár tõle sem az ilyen szerepeket szoktam meg.
Szóval nem is pontozom, mert a filmmel nincs baj, csak én nem tudtam kellõen azonosulni a történettel a rögbi révén.
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Sokat lehet nevetni de egy kicsit nõcis film, barátnõvel 8 as anélkül 7 es 😊
Jó kis agyatlan akció! Másfél órás kikapcsolódásra vágytam, és tökéletesen jó volt rá. A sztori nem nagy cucc, de nem is érdekes igazából.
Amikor bekapcsoltam a filmet fél óra után kiakartam kapcsolni,bün unalmas volt,aztán kezdett beindulni a sztori,elég pörgõs lett,hasonló befejezésre lehetett számitani. Aki szereti a Mafia játékot az nézze meg a filmet is 😄 Nem volt rosz,de nem nyügözött le
10/6
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
nagyon érdekes szerelmi románc,érdekes díszletben és történetben...
8/10
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
10/9
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
SPOILER
misztikus-vonal pedig természetes egy Holmes-mûben, azért örültem a végének, mert az is természetes, hogy megfejti reálisan.
10/10
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Jodie Foster nem tartozik a kedvenc színésznõim közé, de ennek ellenére van 1-2 általam is nagyon kedvelt film, amiben játszik (pl. Contact) - és meg kell hagyni, jó színésznõ. Ebben a filmben is hozza a formát, jól alakítja a társadalom visszáságaitól megundorodott, lelkileg összetört karaktert.
A történet lényegében a 'Bosszúvágy' c. film remake is lehetne, csak ezúttal nõ a törvényen kívüli igazságosztó. Aki szereti a klasszikus bosszúfilmeket, annak jó szórakozás lehet.
10/6
Most néztem meg a Bunkó vagyok, így hódítok / The Jerk Theory címü filmet.
Szerintem ez pont az a kategória amilyet keresel.
Szerintem megérte a 89 perc ráfordított idõt.
Dióhéjban:
Egy gimis srác eljátssza hogy bunkó mert a jóságával már többször megégette magát.De ez az új lánynál mûködik.
10/7
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
A megérzés azt mutatja be, hogy a fõhõs, aki ha úgy vesszük idõutazó, hiszen minden felkelésnél más idõben találja magát, egy információ bírtokába jut, és ez által befolyásolja a tetteit, amik oda vezetnek, hogy az adott történés ez által valóban be is következik...
Ha belegondolsz ez nem hülyeség, sztem még mindig "hitelesebb", mint az, hogy visszamész az idõben és megölöd a nagyapádat, mielõtt megszülettél volna.
A 12 majom ugyanerrõl szól, mint a megérzés, lényegében a csattanó is ugyanez, és gecijó
Kojiro ergo sum.
7/10 nem az a folyamat csittcsattdirrdurr akció film, inkább az az idõhúzós fajta.
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
7pont
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
mindenesetre én nem olvastam egy holmes-könyvet sem, így nem tudom mihez mérni, viszont úgy önmagában a filmbeli holmes, egész pontosan RDJ Holmes-a szerintem zseniális, nagyon jót alakít!
Meg sok esetének, bár mindenre fényt derített, maradt misztikus vonása, ami nem csoda ha utána nézünk milyen dolgokkal foglalkozott Sir Conan Doyle.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Vegyes érzéseim vannak a filmmel kapcsolatban, mert tényleg nem rossz DE ha Holmes-filmként nézem akkor elég "szar" feldolgozás. Na mindegy, korrekt munka, zene néha idegesített + pont a korhû jelmezekért, díszletekért. 7/10 rosszabb lenne a megítélésem, ha nem úgy alakul a vége, ahogy alakult
Amúgy nem tudom miért, de R. Downey J. Holmes-át nem bírom megszokni, persze "ellenszenves" Holmes, különc és néha faragatlan, de az itteni Holmes nekem inkább tûnt néha ripacsnak és bohócnak. De nem rossz film aki teheti nézze meg.
Jó, hogy lassan egyre több olyan film van a tévében, amit le ugyan nem töltenék, meg már nem vennék, de így ahelyett, hogy a kettõ között eltûnne a süllyesztõben, kényelmesen megnézhetem.
Nagyon nem akarom tépni a számat, biztos majdnem mindenki látta már, de legyen elég annyi, hogy egy kisebb csalódás volt. Jó, hogy nem vettem meg abban a hiperszuper kiadásban a múltkor, mikor le volt árazva. Azt a néhány szépen fényképezett jelenetet és F.Whitaker/J.Foster játékát leszámítva bizony erõs középszer az egész. Persze izgalmas, meg feszült, meg minden, de inkább csak úgy módjával, mert nem az a kérdés, hogy mi lesz a vége, hanem az, hogyan. Már az elején vannak fix pontjai, amik zavarnak: lehet tudni, hogy ki milyen szerepre jut, ki marad életben, kibõl mi lesz, stb. És ez nagyon nem használ az egésznek, hiszen egy ilyen film a váratlan helyzetekre és a feszültségre alapoz.
Mondhatnánk azt is, hogy korrekt kis thriller, de azért ez ennél jobb alapanyag és jobb rendezõ. Sokkal kommerszebb lett, mint vártam, de még így is érdemes volt végignézni, mert igényesen szórakoztató és hibái is alig vannak.
6|10
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."