1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • viizo
    Sound Of Thunder / Mennydörgő Robaj (1995)

Az index múlt heti 'legnagyobb filmes bukták' cikke nyomán néztem meg a filmet, mivel bár sokan szidták, a storyline érdekes időutazásos sztorit sejtetett.

Nos a történet rendben is lenne, kifejezetten élveztem VOLNA ezt a "visszamegyünk a múltba, de elkövetünk egy apró hibát, és gyökeresen megváltozik a jövő" sztorit.

De a film kivitelezése annyira zsékategória, hogy alig hittem a szememnek. Mintha nem 80 millió dollárból, hanem kb. 80 ezerből rakta volna össze az Asylum stúdió. Ilyen rossz CGI-t filmben tényleg csak a 'Crocosaurus vs Megashark', és hasonló hulladékokban lehet látni. Ben Kingsley nem is értem mit keres itt, bár ő valszeg a forgatókönyvre mondott áment - vagy csak a pénzre.

Itt pontot sajnos csak a történet kap: a kivitelezés hazavágja a filmet egyenesen a Film+ délutáni műsorsávjába.

10/3