1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Tyler1
    Memento

Nolan apa azért próbálhatott volna legalább 1 értékelhető SZÍNÉSZT betenni a filmbe. Ez a Guy Pearce engem végig vmi rettenetes német sorozatszínészre emlékeztetett(ilyen bűngyenge Til Schweiger kategória). Az egész film alatt azon agyaltam, hogy egy Brad Pitt mennyivel kompatibilisebb lett volna a karakterrel(vagy Chris Bale). Carrie Ann Moss meg egy végtelenül irritáló nő, akinek az egész munkássága egyetlen filmmel mérhető, amiben a hátrazselézett hajú, napszemcsis keménycsajt alakította. Szóval alapvetően nálam ez a 2 ember el is ásta a múvit, egyszerűen idegesített minden jelenetük. De igazából maga a cselekmény sem kötött le, a fordított kronológia pedig semmiféle feszültséget nem tudott kihozni a sztoriból, sőt inkább untam, ahogy mindig, minden jelenet vminek az előzménye, amit az utána következő magyaráz meg.
    Szóval ez nem jött be, na!

(most pedig jöhetnek a 10/10-et dobálók megmondani, hogy buta vagyok a filmhez, és nekem a rambó-egyszerű alkotások valók, menjek inkább kapálni:) )