1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Hegi90
    Halálos Iramban: Ötödik sebesség

A trailer meg a hype alapján azért ennél többre számítottam. A párbeszédeken dolgozhattak volna még, az összes kimerült kb annyiban, hogy valaki szólt valamit Dieselnek vagy Rock-nak, az pedig megpróbált valami nagyon keményet visszaszólni, de annyira erőltetett volt az egész, hogy önkéntelenül is elhangzott a teremből 1-2 halk nevetés. Kicsit a régi Dallas paródiát idézte fel bennem. A széfes jelenetnél
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    pedig egyenesen kényelmetlenül éreztem magam. Az a többszáz tonna úgy gurult mint egy bevásárlókocsi.
    És ne gyertek azzal, hogy ha nem tetszik, akkor nézzek Discovery-t, mert ez baromság. Expendables-nél, Bourne trilógiánál és még sok más akciófilmnél érdekes módon nem ráncoltam a homlokom. Egyszerűen jobbat is kitalálhattak volna, ez minden.
    Ettől függetlenül tényleg nagyon pörgős, látványos filmet kap az ember. Lehetett volna benne több tuningverda meg nő is.

7/10