Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor a "Tûzben edzett férfit" NE nézd meg! 😉

a komment végig olvasása után bárkinek nyilvánvaló 😄

Tikal
huu te se láttál még elég hollywoodi filmet....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

"utáltam volna hogy szétvágják a reklámok"
Lehetõleg egy mondat közepén, vagy zenei taktusok közepette, TV2 módra. Nem tudom az ezért felelõs arcokat honnan kaparták össze, de a gagyinak tekintett királyi tévénél még sose láttam ilyet. De mondjuk Viasat3 vagy RTL is ritkán cseszi el. Õk meg mindíg.

az egyik legjobb túszfilm, 10/8

(én dvd-n tettem be, utáltam volna hogy szétvágják a reklámok)
DeerHunter01
tegnap tv2-n néztem meg a Nincs Alku c. filmet.

azt hittem hogy valami unalmas film lesz meg sablonos,de tévedtem szerencsére 😄

nálam 10/10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
azt hittem egész idõ alatt a filmben hogy úgyis megfog halni a végén de szerencsére megmenekült 😊

\"Erről van szó!\"

wesker24
Ujabb klasszikus !

A nagy bunyós 10/10 1975-ös Charles Bronson-al a fõszerepben !

Sir Quno Jedi
A félszemûek is látnak 3D-ben, mivel a szem és a fej apró mozdulatai mindig változtatják a nézõpontot, így az agy ebbõl is összeállít egy idõ után magától afféle gyengus 3D-s leképezést. Így még vezetni is tudnak, mert a mélységet is meg tudják emódon ítélni, minél több gyakorlatuk van benne, annál jobban.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Alapjában véve mindenkinek 3D-s a szeme! Kivéve a félszemûeket! De õrajtuk a 3D-s szemüveg sem segít...

Ez buta vicc volt, bocsi! De nem bírtam kihagyni 😄
Tényleg nagyon elmosódott...

Akkor nekem jó lessz a szemüveg! 😊
Zephyr Retiring
<#wilting>én ezt kristálytisztán látom..
akkor nekem most 3d-s a szemem<#eplus2>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

wesker24
Ismét egy régi klasszikus !!

Szökevényvonat (Runaway Train) nálam 10/9

Még mindig nagyon jó egy film most is !
Seth
Asylum stúdió készítette, további magyarázat már nem is lett volna szükséges a részedrõl XD

PSN ID.: Beegabor

balee4
Vantage Point, Törvénytisztelõ polgár

Mind2 nagyon jó alapötletre épül és a megvalósítás is közel tökéletes, a Törvénytisztelõ polgár esetében azért érezni néhány furcsaságot, kissé hihetetlen, amit a fõszereplõ mûvel, de egy kissé sci-fi beütésû thrillernek elmegy. A Vanatage Point aka Nyolc tanú meg úgy ahogy van minden tekintetben zseniális, de azért a 10/10-et az itteni rendszer szerint legalábbis ez sem érdemli meg. 😊

Mind2: 9/10

Kémek a sasfészekben

Egy régi klasszikus, egy amolyan 2. vh-s környezetbe bújtatott James Bondos beütésû kémsztori, kissé túlzás amit Richard Burton és Clint Eastwood mûvel (túlspilázzák a szerepüket...😄), és amilyen lámáknak vannak beállítva a nácik, de ettõl eltekintve még mai szemmel is élvezetes film.

8/10

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

ProGabe
"akkor mi a csecsért fejlesztették ki azt a kb. 100kg-os kamerát???"

mert azzal tudnak Imax formátumra forgatni (70mm-es film), de Cameronék meg azért fejlesztették ki a Fusion-t, hogy egyszerûen és az emberi szemnek (agynak) jobban fekvõ módon tudjanak 3D-ben forgatni

az Avatar sok jelenetét lerenderelték brutál felbontásban is, külön Imax miatt, tehát a minõséggel nem lesz baj ott sem

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

PetruZ
Neko Ramen Taisho (a.k.a. Pussy Soup, 2008)
A fiatal Jefferson III sikeres reklámfigura apja árnyékában gondtalan életet él, mígnem elõször kamera elé kerülve csúfosan leszerepel, és emiatt apjával összekapva Jeff III úgy dönt, a saját lábára áll. Ez azonban korántsem annyira egyszerû egy olyan gyereknek, aki igazából semmihez sem ért. Miután több helyen is megbukik, már az öngyilkosság foglalkoztatja, amikor megismerkedik egy szótlan ramen szakáccsal, akitõl eltanul ezt-azt és végül megnyitja saját kis üzletét Pussy Soup néven. Vendégek viszont nem nagyon jönnek, ráadásul a szomszédban is megnyílik egy másik kifõzde, ahová viszont tódulnak a népek. A két szakácsnak élõ tévéadásban kell megmérkõznie, hogy eldöntsék, ki a jobb...
Átlagos kis költségvetésû japán vígjáték átlagos történettel, de amiért igazából megnézni érdemes, az az a tény, hogy a fõszereplõ egy... macska. Pontosabban egy báb-macska. 😊 Az apukája, Jeff II, egy macskaeledel-reklám idolja és milliók rajonganak érte, és szintén báb-macska. A több szereplõ az ember, de vagy félelmetesen rossz színészek (kb. az utcáról fogdosták össze õket), vagy nagyon jók, de ezt kitûnõen leplezik. 😉 Igazából azoknak ajánlom, akik már végigtúrták a lemezgurigáikat valami nézhetõ után és ilyen állapotban már egy szokványos japán agyleolvasztós hülyeséggel is megelégszenek. Nekem tetszett (6/10). 😄
desigo
Training Day

Denzel Washington ismét komolyat alakított.Tetszett a filmben,hogy nem végig csak a rohanás és lövöldözés volt hanem sokszor pattanásig feszült hangulat.

8/10

The Book of Eli még jobban várós
Willenbrock
Joshua 6/10 Egy 9 éves kisgyerek terrorizálja szüleit,mert igen gonosznak született,ráadásul kbb 200-as IQ-ja lehet.

setuh
Megneztem a Transformers: Revenge of the Fallen-t.Igazabol nem szamitottam arra h tetszeni fog mivel mar az elso resz se jott be,bugyuta tortenet szep effektek de arra nem lehet alapozni egy filmet,es olvastam rola h gyengebb mint az elso,szal nagy elvarasaim nem voltak.Az elejen remenykedtem h megse lesz ez olyan rosz,es legnagyobb hiba amit elkovettem h ennel a filmnel most kivetelesen nem neztem meg h mennyit tart.Kb. egy ora utan mar egyfolytaba az orat neztem,egyaltalan nem kotott le...2 ora utan mar a fejem bele fajdult az ossze vissza akcio jelenetekbe...Szal vegig szenvedve ezt a 2.5 orat azt kell mondjam ha ezentul transformers film jon ki messze elkerulom.
Nalam ez 3/10.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Tyler1
4-4 jelölést kapott a Golden Globe-on az Avatar és az Inglourius Basterds, ebbõl a legjobb film és legjobb rendezõ díjért is megmérkõznek 😄 megvan az idei nagy csata az Oscaron 😄😄

jelölések alapján az Avatar már nem sima popcorn film lesz úgyhogy még egy pont oda!

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Dynamic
Többször voltam már IMAX-ben, soha nem kellett levennem a szemüveget. Ettõl függetlenül lehet, hogy valakinél szédülést okoz, mert gondolom nem véletlenül mondják el a figyelmeztetést minden film elején.
kaposi1
Köszi, megfogom nézni õket.<#eljen>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

desigo
Sir Quno Jedi
Ahhh a patinás múlt... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Hja, mivel valóban két külön nézõpontból (aka két szemed -> két kamera) vetítik oda ugyanazt, ezért ez csak egy jó zizis szellemképnek néz ki.

kaposi1
Srácok!
Ha már ez a téma.
Tudnátok ajánlani valami olyan bemutatót vagy filmet ami a hagyományos kék piros szemüveggel is már egész jó térhatást mutat?
Ezt a videót most néztem és itt a töltényhüvelyek tényleg olyanok mintha az arcom elé potyognának.
Elõre is köszi a tippeket.
<#worship>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Shep
Annyira nem is gáz, olyan mintha durva szellemkép lenne a TV-n 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Kmarha
gondolom a filmet két példányban, kicsit elcsusztatva egymáson.. nem? majd probáld ki 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

desigo
élvezhetetlen,homályos képet
video
Shep
Amúgy akkor mit látsz a vásznon ha nem veszed fel a szemüveget?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát nekem elég volt amit lemûveltetek azzal a szarral kapcsolatban év elején.

Sir Quno Jedi
Akarsz beszélni róla?! 😄

Shep
Most jövök rá ,hogy kinek is írtam hszt. Óriási hiba volt, meg amúgy is a Watchmenben nem éreztem a mélységet. 😄DDDDDDDDddd

zsutyesz
vicces <#nevetes1>

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

desigo
lol

desigo
igen a legelsõ sor szélére...
Sir Quno Jedi
Kb. már most le kell foglalnod akkor a jegyet ahhoz, hogy legyen január végére, jó helyre. (lehet már most sem megy)

desigo
Több ismerõsömnek is megfájdult a szeme és le kellett vennie a szemüveget már a 20 perces kisfilm alatt is.
Avatar meg közel 3 órás,szal azt nem egyszerû végigülni.
Sima 3D-nél (Up és hasonlók) engem nem zavart másfél óra alatt sem
Kíváncsi leszek,hogy az Avatar full végig minden perce 3Ds vagy csak idõnként pár percig mert akkor az elég gáz.
Sir Quno Jedi
Szerintem, ha tanultál fizikát (meg ha nem is), akkor ezt a full kamu marketingmaszlagot te sem veszed be! Ugye nem!? 😄

Shep
Nem tudom ez mennyire igaz, de

Melyik a legjobb hely az IMAX® 3D élmény szempontjából?

Az IMAX® mozik 3D képei az ülõhelytõl függetlenül mindenhonnan tökéletesen láthatók, így minden szék a legjobb helynek számít a moziban.

Én csütörtökön megyek megnézni az Avatart. Na most ugye 3D-ben nézem. Ez Real3D-t jelent? Vagy a sima piros/kék szemüveges cuccos? Egyáltalán ezek között mi a különbség?

Kmarha
értem.. hát akkor várjuk a pénteki beszámolod 😊

én legközelebb januárban érek csak rá pestre menni, remélem akkor már kényelmesen válogathatok az imax középsõ székei között (bár amekkora hype van e film körül szerintem még akkor is teltmozis vetítések lesznek)

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Mike
látványfilm - mozi - dvd témában

az a véleményem, hogy van olyan film, amit az otthon nem reprodukálható hang és látv ány miatt érdemes moziban megnézni - ettõl ez még lehet végetelenül bárgyú marhaság, de mégis olyan élményt adhat, amit otthon nem élsz át: ilyen volt pl. a Batman és Robin számomra, elsõ multiplex élményem
a másik verzió az amit otthon TV-n simán meg lehet nézni, amiért be nem ülnék moziba, ezek inkább a mûvészfilmek, csendes beszélgetõs kamaradarabok, pl Woody Allen filmjei

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Sir Quno Jedi
Nem csupán az ár a probléma (pénzem van), hanem hogy egy ilyen mozi van egész tetves Magyarországon és én semmire sem szeretek VÁRNI (pláne nem heteket). A vászon elé és a két szélre meg nem fogok 1800HUF-ért odaücsörögni. ÉN szemtõl-szemben terem közepét komázom.

Kmarha
amit mutattak nekem az egy komplet sisak volt 😊 csak az vagy régi kép volt, vagy valahol külföldön használják nem tudom. De nekem ez a siszemüveg style is kényelmesebbnek tünik mint az a másik szemüveg. aztán ki tudja, én ki akarom probálni a real3d-t is majd egyszer, meg az imaxot is. csak legyen rá idõm 😄

Kmarha
na meg azért a vetítõ terem kialakítása sem rossz

lehet olvasgatni

szerintem simán megéri beprobálkozni, egyeltalán nem drága egy olyan élményért amit az ember nem felejt el 😄

de nem vagyok imaxos toborzó 😄

Sir Quno Jedi
Ez egy sima polárszûrõs szemüveg, csak 5jüanos imaxfeliratparasztkitüremkedés van rajta, meg inkább síszemüveg sztájlí.

Kmarha

többfajta méretbe is van náluk állítólag, film elött ki lehet probálni melyik méret a kényelmesebb, melyik alatt fér el a szemüvege az embernek.

Kmarha
imaxba azért más fajta szemüveg van.. inkább már sisak az mint szemüveg, és kényelmesen elfér alatta a saját szemüveged is. Majd keresek képet ha ráérek.

Mike
2012

látványos fos
logikátlan

4/10 - egyszer meg lehet nézni, de erre nem adnék ötöt

kh...

nem akarok beleugatni, de szerintem
az egyszer nézõs szarabb besorolás, mint a többet vártam volna
bár nekem alapjában véve édesmindegy mit irtok ki a bannerban 😊

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray