Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Lehetõleg egy mondat közepén, vagy zenei taktusok közepette, TV2 módra. Nem tudom az ezért felelõs arcokat honnan kaparták össze, de a gagyinak tekintett királyi tévénél még sose láttam ilyet. De mondjuk Viasat3 vagy RTL is ritkán cseszi el. Õk meg mindíg.
(én dvd-n tettem be, utáltam volna hogy szétvágják a reklámok)
azt hittem hogy valami unalmas film lesz meg sablonos,de tévedtem szerencsére 😄
nálam 10/10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"Erről van szó!\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ez buta vicc volt, bocsi! De nem bírtam kihagyni 😄
Akkor nekem jó lessz a szemüveg! 😊
akkor nekem most 3d-s a szemem<#eplus2>#eplus2>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Szökevényvonat (Runaway Train) nálam 10/9
Még mindig nagyon jó egy film most is !
PSN ID.: Beegabor
Mind2 nagyon jó alapötletre épül és a megvalósítás is közel tökéletes, a Törvénytisztelõ polgár esetében azért érezni néhány furcsaságot, kissé hihetetlen, amit a fõszereplõ mûvel, de egy kissé sci-fi beütésû thrillernek elmegy. A Vanatage Point aka Nyolc tanú meg úgy ahogy van minden tekintetben zseniális, de azért a 10/10-et az itteni rendszer szerint legalábbis ez sem érdemli meg. 😊
Mind2: 9/10
Kémek a sasfészekben
Egy régi klasszikus, egy amolyan 2. vh-s környezetbe bújtatott James Bondos beütésû kémsztori, kissé túlzás amit Richard Burton és Clint Eastwood mûvel (túlspilázzák a szerepüket...😄), és amilyen lámáknak vannak beállítva a nácik, de ettõl eltekintve még mai szemmel is élvezetes film.
8/10
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
mert azzal tudnak Imax formátumra forgatni (70mm-es film), de Cameronék meg azért fejlesztették ki a Fusion-t, hogy egyszerûen és az emberi szemnek (agynak) jobban fekvõ módon tudjanak 3D-ben forgatni
az Avatar sok jelenetét lerenderelték brutál felbontásban is, külön Imax miatt, tehát a minõséggel nem lesz baj ott sem
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A fiatal Jefferson III sikeres reklámfigura apja árnyékában gondtalan életet él, mígnem elõször kamera elé kerülve csúfosan leszerepel, és emiatt apjával összekapva Jeff III úgy dönt, a saját lábára áll. Ez azonban korántsem annyira egyszerû egy olyan gyereknek, aki igazából semmihez sem ért. Miután több helyen is megbukik, már az öngyilkosság foglalkoztatja, amikor megismerkedik egy szótlan ramen szakáccsal, akitõl eltanul ezt-azt és végül megnyitja saját kis üzletét Pussy Soup néven. Vendégek viszont nem nagyon jönnek, ráadásul a szomszédban is megnyílik egy másik kifõzde, ahová viszont tódulnak a népek. A két szakácsnak élõ tévéadásban kell megmérkõznie, hogy eldöntsék, ki a jobb...
Átlagos kis költségvetésû japán vígjáték átlagos történettel, de amiért igazából megnézni érdemes, az az a tény, hogy a fõszereplõ egy... macska. Pontosabban egy báb-macska. 😊 Az apukája, Jeff II, egy macskaeledel-reklám idolja és milliók rajonganak érte, és szintén báb-macska. A több szereplõ az ember, de vagy félelmetesen rossz színészek (kb. az utcáról fogdosták össze õket), vagy nagyon jók, de ezt kitûnõen leplezik. 😉 Igazából azoknak ajánlom, akik már végigtúrták a lemezgurigáikat valami nézhetõ után és ilyen állapotban már egy szokványos japán agyleolvasztós hülyeséggel is megelégszenek. Nekem tetszett (6/10). 😄
Denzel Washington ismét komolyat alakított.Tetszett a filmben,hogy nem végig csak a rohanás és lövöldözés volt hanem sokszor pattanásig feszült hangulat.
8/10
The Book of Eli még jobban várós
Nalam ez 3/10.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
jelölések alapján az Avatar már nem sima popcorn film lesz úgyhogy még egy pont oda!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ha már ez a téma.
Tudnátok ajánlani valami olyan bemutatót vagy filmet ami a hagyományos kék piros szemüveggel is már egész jó térhatást mutat?
Ezt a videót most néztem és itt a töltényhüvelyek tényleg olyanok mintha az arcom elé potyognának.
Elõre is köszi a tippeket.
<#worship>#worship>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
video
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Avatar meg közel 3 órás,szal azt nem egyszerû végigülni.
Sima 3D-nél (Up és hasonlók) engem nem zavart másfél óra alatt sem
Kíváncsi leszek,hogy az Avatar full végig minden perce 3Ds vagy csak idõnként pár percig mert akkor az elég gáz.
Melyik a legjobb hely az IMAX® 3D élmény szempontjából?
Az IMAX® mozik 3D képei az ülõhelytõl függetlenül mindenhonnan tökéletesen láthatók, így minden szék a legjobb helynek számít a moziban.
én legközelebb januárban érek csak rá pestre menni, remélem akkor már kényelmesen válogathatok az imax középsõ székei között (bár amekkora hype van e film körül szerintem még akkor is teltmozis vetítések lesznek)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
az a véleményem, hogy van olyan film, amit az otthon nem reprodukálható hang és látv ány miatt érdemes moziban megnézni - ettõl ez még lehet végetelenül bárgyú marhaság, de mégis olyan élményt adhat, amit otthon nem élsz át: ilyen volt pl. a Batman és Robin számomra, elsõ multiplex élményem
a másik verzió az amit otthon TV-n simán meg lehet nézni, amiért be nem ülnék moziba, ezek inkább a mûvészfilmek, csendes beszélgetõs kamaradarabok, pl Woody Allen filmjei
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
lehet olvasgatni
szerintem simán megéri beprobálkozni, egyeltalán nem drága egy olyan élményért amit az ember nem felejt el 😄
de nem vagyok imaxos toborzó 😄
többfajta méretbe is van náluk állítólag, film elött ki lehet probálni melyik méret a kényelmesebb, melyik alatt fér el a szemüvege az embernek.
látványos fos
logikátlan
4/10 - egyszer meg lehet nézni, de erre nem adnék ötöt
kh...
nem akarok beleugatni, de szerintem
az egyszer nézõs szarabb besorolás, mint a többet vártam volna
bár nekem alapjában véve édesmindegy mit irtok ki a bannerban 😊
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray