Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Szerintem a Katonák voltunk is nagyon jó. Én a legjobbak közé sorolom a saját listámon.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Montanosz
a Brothers...sorozat élethûre sikeredett ebben a témában!

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Tyler1
én eddig 2 jó háborús filmet láttam: Ryan közlegény megmentése és a Szakasz

amúgy az aktuális háborús filmeket is szeretem, ami Irakban, vagy akármilyen háborús országban játszódik, csak sajnos ezeknek töredéke életképes és nézhetõ, fõleg az alább leírt bakikért, vagy mert elsõ filmes rendezõk lévén azt se tudják mit hogyan kell, vagy mert hatalmas túlzások vannak benne.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Sajnos amikor az amerikai filmek nagyon gyengék háború realítás terén és szinte csak azokról hallani,úgy van ahogy írod megnézi az ember aztán a fejét fogja a sok marhaságtól,a legutóbbi borzadmány amit láttam abban a japánok tömegesen adták meg magukat,azóta a kedvem is elment a mûfajtól....

én is erre gondoltam,ez sem hiteles de ezerszer jobb mint a komédiába illõ amcsi háborús filmek<#eljen>

Shep
Na jó, de még mindig hitelesebb volt, mint a többi film ahol jön Jhonny aki eddig csak m16-al, vagy m4a1-el lõtt, felkapja a mesterlövész puskát és hipp-hopp lelövi a tõle több 100 m-re lévõ hangyányi akármit. Itt legalább tényleg benne volt, hogy a lövedéket eltéríti a szél, nem is olyan könnyû célozni vele stb. és csak többszöri próbálgatás, sikertelen találat után sikerült likvidáló lövést leadni. Az, hogy tényleg ugyanonnan lõttek tényleg érdekes, de hát a fene tudja azért szerintem ha ott vagy a harcmezõn az adrenalin az egekben akkor lehet nem egybõl azon gondolkodsz ,hogy hú menjünk odébb 10m-t és onnan lõjünk, hanem megpróbálod megoldani onnan a helyzetet (persze mikor lenyugodtak, odébb mehettek volna). Na mindegy nem voltam még és nem is szeretnék ilyen helyzetben lenni, az ilyesmi csak filmen jó.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tyler1
naja pont a háborús filmeknek kéne legalább hitelesen bemutatni a dolgokat, bár ezeknél a legnehezebb dolog mindenre odafigyelni.
de mennyire más egy film ami a hitelességre épül, mint aminél egy laikus is a fejét fogja.

Riddick21
2012
Hát egyrészt nem olyan kibírhatatlanul szar film, mint amilyenre számítottam, másrészt viszont nagyon dühítõ, hogy akaratlanul is belegondol az ember, vajon mi mindent ki lehetett volna hozni ebbõl a költségvetésbõl és ötletbõl.
És hihetetlen, de igaz: a látvány képes eladni a filmet! Persze ettõl nem lesz jó vagy jobb közepesnél, de bizony tényleg élvezhetõvé varázsolja az összképet, mert olykor bizony döbbenetes, hogy mi zajlik a szemeink elõtt!
Persze iszonyat bárgyú és gagyi az egész, de erre lehetett számítani.
Ha viszont mindezt - alapötlet/pénz/stáb - egy komoly rendezõ kapja a kezébe, mint lehetõséget, akkor talán megszülethetett volna minden idõk legdrámaibb, leglátványosabb és leghatásosabb katasztrófafilmje.
Így viszont kaptunk egy 2 és fél órás Sony reklámot, sok sallanggal, kiszámítható hülyeségekkel és atomdurva látvánnyal. Nálam ez maximum...
4|10

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Hitelességet vizsgálva a Kelly hõsei 1/10-es lenne,szerintem a filmektõl játékoktól stb ne várjuk teljes hitelességet........

Tikal
Alapjában véve tényleg jó film, de jobb is lehetett volna... két nagy minuszt emlitenék...

SPOILER
-a mesterlövész párbaj... nem vagyok képzett katona, pláne mesterlövész, de szerintem ha a társam kilövik 800méterrõl az m82 mellõl akkor talán nem kéne ugyanabba a pozicioba feküdni a halott helyére... na ott nálam el is ment komolytalanba pláne hogy még meg is várták amig lemegy a nap...
-a végén az éjszakai robbantás után hárman magánakcioznak, lopakodva, felkapcsolt lámpákkal, NV nélkul... de minek is??

a feszültséggel nem volt baj, ezeket és még egy két aproságot leszámitva tényleg jo film volt...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

SötétBarom
<#eljen>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Jaja! én is régen láttam, de belefeledkeztem. 😊

tegnap délután ment a tv2-n az Idétlen Idõkig, pont elkaptam belõle pár percet

így kedvet kaptam hozzá este és megnéztem sokadjára 😊

nagyon kult, 10/9, Punxsutawney rocks 😊
zsutyesz
Paranormal activity

Kíváncsi voltam rá, mert nagyon megoszlottak a vélemények errõl a filmrõl. Én elég parázós vagyok, így volt néhány pillanata a filmnek, ami tetszett, de alapjában véve 4/10-nél többet nem ér.

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Riddick21
The Hurt Locker
Irakban követhetjük nyomon csapat munkáját, akik bombákat hatástalanítanak. A film elején új szakértõt kapnak, aki vakmerõ magatartásával kivívja a többiek ellenszenvét, de ahogy a nézõ, úgy a tagok sem igazodnak ki igazán a tettein. Többet nem nagyon akarok mesélni, mert bár csavaroktól és mindenféle fennkölt baromságtól mentes a film, azért mégiscsak van története. Hasonló módon közelíti meg a háborút, mint a Stop Loss, de annál jóval kevesebbet moralizál, és egyáltalán nem akar a szánkra rágni semmit, ellenben látványos és egyes jeleneteiben hihetetlenül feszült!
Ráadásul okoz meglepetéseket is: néhány tényleg rövid mellékszerepben olyan színészeket fedezhetünk fel, mint Ralph Fiennes vagy David Morse.
Igazi élmény volt végigülni ezt a több, mint 2 órát úgy, hogy nem akarták kimosni az agyamat egyik irányból sem, és mégis láthattam egy szeletet Irakból. Hasonló élmény volt, mint a Generation Kill.
9|10

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

28 days later

Nem azt kaptam amit vártam! Azt hittem, hogy valami agyatlan zimbes-zombis marhaság lesz, és (hál' Istennek) nem az lett belõle!

Nekem nagyon tetsztett!

Asszem' az ilyen filmekre mondják, hogy poszt-apokaliptikus...

7/10
Shep
Törvénytisztelõ polgár

Hát ez valami hatalmasan jó film, utóbbi idõk legjobb thrillere. Nagyszerû alakítás. Elgondolkodtató, izgalmas történet, végén apró csavarral.

9/10

wesker24
Egyik legjobb jelenet ! XD

wesker24
VHS-rõl digitalizálták be és ugy rakták fel a netre !

Amugy a film 1990-es !
ki tudja lehet neked van igazad 😄

Tyler1
hát én láttam már pár olasz picsát, de 1 kezemen megszámolhatnám a csúnyákat 😄 bár lehet h csak a szépeket vettem észre XD

Zephyr Retiring
mivel az eset után nem sokkal megnõsültem, így a spanyol és az olasz nõkrõl nem tudok nyilatkozni<#vigyor3> egyelõre<#eplus2>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Zephyr Retiring
tán vhs-rõl került elõ<#kerdes><#hehe>
..vagy azért annyira nem is régi<#whatever>

szucsy89
én még ennyit sem tudtam, de nekem is megért egy 8ast😄
jah a német/osztrák nõk ritka nagy kurvák és kevés a szép,legalábbis én is úgy hallottam,viszont nem kellene túloznod az olaszoknál és a spanyoloknál csak kicsit jobb a helyzet XD

n000rbi
Star Trek (2009) 8/10...mondom ezt úgy, hogy Spock-on, Kirk kapitányon és az ominózus "Scotty, sugározz be!" mondaton kívül mást nem tudok az eredeti filmekrõl/sorozatokról. 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Willenbrock
A Golyó/Riding the Bullet 7/10

Tyler1
ugyan ott nem a nyelvtudásoddal volt a gond 😄 az ilyen német-osztrák picsáknak csak behódolni lehet, irányítani sosem 😄 ezért nem állok én le német ajkú nõkkel, mert azokkal csak a gond van. Mellesleg 10-bõl ha 2 jól néz ki akk az már rekord 😄

ezzel szemben egy olasz vagy egy spanyol nõ...<#szeret>

wesker24
Vazzeg most találtam meg egy régi kedvenc vigjátékomat !

Ninja Akadémia ! Hogy én ezen mennyi röhögtem régebben ! xD

Fõleg amit a pantomim bohóc alakit !
Zephyr Retiring
ez esetben a pasik felajánlhatják nyugodtan átültetésre az egyik golyójukat, a nõk meg az egyik mellüket<#csodalk>
mert hogy: jut is marad is<#nevetes1> most csak viccelsz ugye<#vigyor5>

Zephyr Retiring
nos a nyelvi korlátokról annyit, hogy egyszer ausztriában (üzleti úton) szobára vittem egy profi qrvát. németül annyit tudok, hogy guten tág oszt hali<#hehe>
kézzel lábbal elmagyaráztam mit akarok, mire kikötözött, levetkõztetett, betömte a számat és úgy elvert, hogy a hawerok még hetekig ezen röhögtek<#hehe>
mint késõbb kiderült, azt hitte mazohista vaok<#nevetes1>

egyébként nem buta nõt, hanem butácskát mondtam..
a kettõ nem ugyanaz<#whatever> a butácska tudja, hogy ugratod, de veled nevet, a buta meg észre sem veszi ha átvered<#papakacsint>

Montanosz
pár milla)))?
akkor jut is marad is...

Tyler1
-az h tudjon magyarul nem fontos(én tök leszarnám ha egy tüzes spanyol csaj feküdne mellettem, a nyelvi korlátok meg áttörhetõek😄)
-az h legyen elég érett ebben az esetben akár fordított értelmû is lehet(mivel a tökéletes nõrõl beszélünk, sztem senki nem kislányokra gondol hanem tapasztalt de már-már kivéndhedt nõkre 😄)
-az h nem baj ha buta, az átalad leírt indokkal KIVAN ZÁRVA(ugyanis a legbutább szõke cica is kiakadna ha úgy gondolnád jobb lenne vkivel megosztani az ágyat)

na és te érted?? 😄

Zephyr Retiring
elõbb is szólhattál volna, hogy ilyen ötleteid vannak<#rinya>
megspórolhattam volna pár millát..wazze<#vigyor1>

Montanosz
Tormented
szokásos tinihorror, huszonéves csini csajok tizenévesnek maszkírozva, némi visszatérõ szellem, pajzánkodás, obszcenitás, efféle.
10/3 (ez is csak justine pofikájának meg az úszómedencés poénért)

Siyama
Nem hiszem hogy Thaiföld gazdagabb lenne hazánknál, mi mégis leáltunk az Egri csillagok után, õk viszont ontják a látványos történelmi filmeket.
10/7

Bang Rajan
Szintúgy thai 18.századi sztori csihi-puhival.
10/7

Montanosz
értem...aziné' hát egyszerûbb lett volna ha ledarabolod a fagyasztóládába...
Azt is megfilmesíthetnék)))

Zephyr Retiring
neked nem is kell..elég, ha én teszem<#ravasz1>

és hogy filmekrõl is beszéljünk, most láttam a szerelem hullámhosszánt..
na ez az, ami a valóságban sosem így történik<#nevetes1>
a romantikus vígjátékok egyik etalonja<#eljen>
sosem tudom megunni 10/10.

Zephyr Retiring
egy jótanács (ha elfogadod)..
10 év házasság után megállapítottam, hogy jobb, ha nem okos a nõ,
mert akkor váláskor te húzod a rövidebbet<#nevetes1>
gondolom világos, mi is a tanács<#nyes>

Zephyr Retiring
látom, nem érted..<#nevetes1> pedig egyszerû:
-tudjon magyarul- ez azért fontos, hogy megértse mit kérsz vacsorára, ha hazaérsz..
-legyen elég érett- ahhoz, hogy ne csukjanak le miatta..
és -nem baj ha butácska- "szívem, sokkal jobb lesz neked is, ha ezt a szöszke kiscsajt még beengedjük ide az ágyba mellénk"<#hehe>

vágod<#kerdes> ..tudom én, hogy vágod te<#papakacsint>

22 nél már rezeg a léc de még belefér XD

Tikal
Ja bocs nektek a friss a tini picsakat jelenti? Abbol mar kinottem nekem egy 22 eves is friss, a tobbit megtarthatjatok 😊)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

SötétBarom
Olyan sokra úgysem tud egyszerre figyelni 😛

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

jah jah,a friss fiatal 😄

baszd meg nehogy már neki add az összeset XD

ProGabe
<#ejnye1><#idiota><#idiota>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

SötétBarom
Akkor tiéd lehet a sok fogazós tinipicsa minden nyávogásukkal együtt 😄A_:SD?

Montanosz
2022 Tsunami
szerencsére a maják nem voltak jók matekból, így a 2012-t túléltük, de se baj itt a 2022 Tsunami....
10/4

Tikal
csajokbol mindig a friss a jó 😊

jah de egy csaj évek múltán már csak rosszabb 😄DD...

Tikal
abban igazad van hogy a jó film évekkel késõbb is jó film, de a csajokkal nem vonnék párhuzamot 😄