Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zephyr Retiring
tán vhs-rõl került elõ<#kerdes><#hehe>
..vagy azért annyira nem is régi<#whatever>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

szucsy89
én még ennyit sem tudtam, de nekem is megért egy 8ast😄
jah a német/osztrák nõk ritka nagy kurvák és kevés a szép,legalábbis én is úgy hallottam,viszont nem kellene túloznod az olaszoknál és a spanyoloknál csak kicsit jobb a helyzet XD

n000rbi
Star Trek (2009) 8/10...mondom ezt úgy, hogy Spock-on, Kirk kapitányon és az ominózus "Scotty, sugározz be!" mondaton kívül mást nem tudok az eredeti filmekrõl/sorozatokról. 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Willenbrock
A Golyó/Riding the Bullet 7/10

Tyler1
ugyan ott nem a nyelvtudásoddal volt a gond 😄 az ilyen német-osztrák picsáknak csak behódolni lehet, irányítani sosem 😄 ezért nem állok én le német ajkú nõkkel, mert azokkal csak a gond van. Mellesleg 10-bõl ha 2 jól néz ki akk az már rekord 😄

ezzel szemben egy olasz vagy egy spanyol nõ...<#szeret>

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

wesker24
Vazzeg most találtam meg egy régi kedvenc vigjátékomat !

Ninja Akadémia ! Hogy én ezen mennyi röhögtem régebben ! xD

Fõleg amit a pantomim bohóc alakit !
Zephyr Retiring
ez esetben a pasik felajánlhatják nyugodtan átültetésre az egyik golyójukat, a nõk meg az egyik mellüket<#csodalk>
mert hogy: jut is marad is<#nevetes1> most csak viccelsz ugye<#vigyor5>

Zephyr Retiring
nos a nyelvi korlátokról annyit, hogy egyszer ausztriában (üzleti úton) szobára vittem egy profi qrvát. németül annyit tudok, hogy guten tág oszt hali<#hehe>
kézzel lábbal elmagyaráztam mit akarok, mire kikötözött, levetkõztetett, betömte a számat és úgy elvert, hogy a hawerok még hetekig ezen röhögtek<#hehe>
mint késõbb kiderült, azt hitte mazohista vaok<#nevetes1>

egyébként nem buta nõt, hanem butácskát mondtam..
a kettõ nem ugyanaz<#whatever> a butácska tudja, hogy ugratod, de veled nevet, a buta meg észre sem veszi ha átvered<#papakacsint>

Montanosz
pár milla)))?
akkor jut is marad is...

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Tyler1
-az h tudjon magyarul nem fontos(én tök leszarnám ha egy tüzes spanyol csaj feküdne mellettem, a nyelvi korlátok meg áttörhetõek😄)
-az h legyen elég érett ebben az esetben akár fordított értelmû is lehet(mivel a tökéletes nõrõl beszélünk, sztem senki nem kislányokra gondol hanem tapasztalt de már-már kivéndhedt nõkre 😄)
-az h nem baj ha buta, az átalad leírt indokkal KIVAN ZÁRVA(ugyanis a legbutább szõke cica is kiakadna ha úgy gondolnád jobb lenne vkivel megosztani az ágyat)

na és te érted?? 😄

Zephyr Retiring
elõbb is szólhattál volna, hogy ilyen ötleteid vannak<#rinya>
megspórolhattam volna pár millát..wazze<#vigyor1>

Montanosz
Tormented
szokásos tinihorror, huszonéves csini csajok tizenévesnek maszkírozva, némi visszatérõ szellem, pajzánkodás, obszcenitás, efféle.
10/3 (ez is csak justine pofikájának meg az úszómedencés poénért)

Siyama
Nem hiszem hogy Thaiföld gazdagabb lenne hazánknál, mi mégis leáltunk az Egri csillagok után, õk viszont ontják a látványos történelmi filmeket.
10/7

Bang Rajan
Szintúgy thai 18.századi sztori csihi-puhival.
10/7

Montanosz
értem...aziné' hát egyszerûbb lett volna ha ledarabolod a fagyasztóládába...
Azt is megfilmesíthetnék)))

Zephyr Retiring
neked nem is kell..elég, ha én teszem<#ravasz1>

és hogy filmekrõl is beszéljünk, most láttam a szerelem hullámhosszánt..
na ez az, ami a valóságban sosem így történik<#nevetes1>
a romantikus vígjátékok egyik etalonja<#eljen>
sosem tudom megunni 10/10.

Zephyr Retiring
egy jótanács (ha elfogadod)..
10 év házasság után megállapítottam, hogy jobb, ha nem okos a nõ,
mert akkor váláskor te húzod a rövidebbet<#nevetes1>
gondolom világos, mi is a tanács<#nyes>

Zephyr Retiring
látom, nem érted..<#nevetes1> pedig egyszerû:
-tudjon magyarul- ez azért fontos, hogy megértse mit kérsz vacsorára, ha hazaérsz..
-legyen elég érett- ahhoz, hogy ne csukjanak le miatta..
és -nem baj ha butácska- "szívem, sokkal jobb lesz neked is, ha ezt a szöszke kiscsajt még beengedjük ide az ágyba mellénk"<#hehe>

vágod<#kerdes> ..tudom én, hogy vágod te<#papakacsint>

22 nél már rezeg a léc de még belefér XD

Tikal
Ja bocs nektek a friss a tini picsakat jelenti? Abbol mar kinottem nekem egy 22 eves is friss, a tobbit megtarthatjatok 😊)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

SötétBarom
Olyan sokra úgysem tud egyszerre figyelni 😛

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

jah jah,a friss fiatal 😄

baszd meg nehogy már neki add az összeset XD

ProGabe
<#ejnye1><#idiota><#idiota>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

SötétBarom
Akkor tiéd lehet a sok fogazós tinipicsa minden nyávogásukkal együtt 😄A_:SD?

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Montanosz
2022 Tsunami
szerencsére a maják nem voltak jók matekból, így a 2012-t túléltük, de se baj itt a 2022 Tsunami....
10/4

Tikal
csajokbol mindig a friss a jó 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

jah de egy csaj évek múltán már csak rosszabb 😄DD...

Tikal
abban igazad van hogy a jó film évekkel késõbb is jó film, de a csajokkal nem vonnék párhuzamot 😄

Montanosz
butácska nõvel nehéz lenne szellemi közösségben lenni, én inkább maradok az okosaknál)))

Tyler1
érdekes ízlésed van akk nõk terén 😄 nem hiszem h ilyen a jó nõk képlete de hát te tudod... 😄

Zephyr Retiring
azé' még nekem is van mit pótolnom<#vigyor5> ..a 20-as évekbõl..

Zephyr Retiring
nos az új filmeket a többiektõl úgyis megtudom..nem igaz<#nemtudom>
kicsit hagyom érni õket, majd már mikor mindenki látta, akkor meglesem én is<#nevetes1> tudod a film is olyan, mint a jó nõ: tudjon magyarul és legyen elég érett, de nem baj ha butácska<#hehe>

Montanosz
jaaa...akkor azért van egész kollekciója a '20-as évek néma filmjeibõl<#vigyor3>

- bocs Zephyr, vétek lett volna kihagyni a poént))) -

Tikal
Akkor ezert nezel mindig regi filmeket...szinkron miatt😊...

Zephyr Retiring
a "kicsavarnak"-ot inkább anyagilag és érzelmileg gondoltam, de kedves tõled<#nevetes1> az asszonykám épp mostanában lép le a fél vagyonkámmal és egy fiatalabb pasival<#rinya>
..ha tudsz egy rendezõt akit érdekel, szólj és megfilmesíthetjük<#hehe>
ez amolyan tragikomédia lenne..skálán 10-es<#eplus2>

Zephyr Retiring
bocsi, a fotót átlõhettem volna kisebb felbontásra is<#vigyor3>

Zephyr Retiring
egy picit talán off, de azért elmesélem, hátha érdekel valakit..
a héten jártam oroson és az egyik nagyobb élelmiszercégnél bevásároltam. a pénztárhoz érve meglepetten láttam, hogy akciós dvd lemezek vannak kitéve 99ft/darabáron. (nem a tesco-s papírtokosról van szó<#felkialtas>) átfutottam és találtam is hármat, ami még dvd-n nem volt meg..éspedig ezeket:

..de van egy aprócska gond velük, amit csak itthon vettem észre: a magyar címek ellenére, egy sem magyar szinkronos<#idiota>
legalább annyit megtehettek volna, hogy angolul hagyják a címeket<#vigyor5> én ugyanis sokakkal ellentétben a filmeket magyarul szeretem hallgatni, és élvezni. ha olvasni szeretnék (mondjuk a feliratokat) akkor inkább elolvasom könyvben<#hehe>
szóval ennyi lett volna a "filmek, amiket most nem láttunk"<#nevetes1>
de legalább valakinek megvan a karácsonyi ajándéka<#eplus2> ennyi haszna volt..
további kellemes fórumozást mindenkinek. majd jelentkezem, ha nézek valamit magyar nyelven is<#integet2>

zaki
wrong turn

egy az egybe mintha a sziklák szemét láttam volna , csak abban sokkal több volt a brutalitás. azért itt sem volt hiány a trancsírból, nem volt rossz, de...

6/10 ahogy nézem van hozzá 2 folytatás is, de asszem azokat kihagyom.

wanted

tegnap néztem újra, és szerintem is öröm volt nézni a lassításokat, marha jól meg voltak csinálva. jöhetne még több ilyen film, sok poén, 0 realitás, crank is ilyen volt, csak ez sokkal jobban pörgött, nézõnek is egy adrenalinbomba volt 😄
angelina jolie meg... hát nem tudom, arca tényleg nagyon szép, de a teste...
és ma megint megnéztem (most a tesómmal), annyira bejött 😄
jöhet a folytatás. James McAvoyt meg nem láttam még semmilyen filmben, de a napokban készülök megnézni a Vágy és vezeklést.

8/10

böröczk
District 9
10/10
Inglorious Basterds
10/10
Benjamin Button
8,5/10
Public enemies
8,5/10
Star Trek (2009)
8/10
2012
1/10 (0-t mégsem adhatok, mert nem zártam le : D)
Adventureland
7/10
Pandorum
9/10 (ha a vége másképp alakul, 8-at kap : P)

Kumiho #2179

Willenbrock
The Mist 8/10
Érdekes sztori volt-a fõszereplõk végig harcoltak a sorsukkal,a sors elleni harcban végül magukat is elpusztították,míg végül a sors éppen akkor kegyelmezett meg a fõhõsnek amikor az éppen megadta magát neki.Emberéletet kioltani még reménytelennek látszó helyzetben sem indkolt tehát S.K szerint.a hangulat és a lények megjelenítése is jól sikerült szerintem,a repülõ dögök pterosauriákra hasonlítottak.A különféle emberi természetek és a tömeg általános viselkedése egy szuggesztív fanatikus hatása alatt-mindezek szépen és kissé viccesen voltak bemutatva

Tyler1
fûrész, tdk, meg sikoly is sorozatgyilkosos, személyes inditékos film. mert ami indokott felhozott a 2 film kapcsolátra az illik akármelyik ilyen jellegû további 1000 filmre.

Tikal
szerintem is van hasonloság, de emiatt így hisztizni... az elején még lehetett volna szimpla bosszú film is á la Taken, aztán mikor átfordult esztelen gyilkolászásba meg okosabb vagyok a zsaruknál, vezetem õket stilusba ott ugrott be nekem is a hetedik... persze, más a kettõ, a hetedik sokkal komorabb feszültebb meg sok más miatt is, ez meg egy nagy elcseszett délutáni mese, sokkal jobb is lehetett volna...

sikoly meg a tdk hogy is jött ide? 😊 talán még a fûrész lehetne hasonlo, de az meg csak egy trancsirozos horror 😊

Tyler1
tökéletesen levezetted?? mit?? leírtad h mirõl szól a LAC és hozzátetted ugyanaz vezérli a két film fõszereplõjét. ennyi! ez egy hülyeség! nem tudom miért akarsz párhuzamot vonni Foxx és Pitt között, vagy Butler és a sorozatgyilkos faszi között, mikor nyilvánvalóan nincs közük egymáshoz. Mindkét oldalt külön cél vezérli, és minden egyes karakter sajátosan akar felül kerekedni a másikon. Mellesleg mûfaji és cselekménybeli óriási szakadék van a filmek között, amiket egyenlõre nem nagyon tudsz átugrani.
Úgyhogy ha kitalálsz vmi frappánsabbat is annál minthogy egy a célja Pittéknek akk majd írd le, addig meg ne fárassz a baromságoddal h egyik koppintja a másikat.

Riddick21
Te beteg vagy?
Tökéletesen levezettem a két film közötti hasonlóságot egy rakás konkrétum megemlítésével. Te meg a világon semmit nem írtál azon kívül, hogy nem így gondolod... Ezek lennének a normális érvek?

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

PJack
Being John Malkovich (1999)

nevébõl ítélve olcsó reklámfogásnak tûnik, de megnézve a filmet mégsem az.
Malkovich jó színész, ez a film meg valahogy mégis jó. de furcsa, legalábbis számomra, valahogy nem a megszokott, olyan baromságnak tûnik de mégse 😄
viszont végig lassú. de mégis tetszett

7/10

Wanted (2007)

hihetetlen energiabomba, remek vizuális megvalósításokkal, azok a lassítások egyszerûen szemetgyönyörködtetõen jól meglettek munkálva, és a vért sem spórólták ki belõle. McAvoy is jól hozza a bepörgött irodai munkás szerepét. utóbbi idõk egyik legjobb akciófilmje lett ez
csak kicsit talán hosszú lett, de ez nem gond.

8.5/10

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Tyler1
annyira igaz rájuk mint a Hetedikre! Semennyire! csak nagyon próbálod elhitetni h hasonlítanak, de igazából fogalmad sincs a 2 filmrõl, vagy nagyon elvagy tévedve ha szted "hetedik koppintás".

de igazad van, ne feszegessük, mert normális érvek híján, nehéz vita lenne.

Riddick21
Tehát ezekre mind igaz, hogy "A saját igazában megszállottan hívõ sorozatgyilkos, aki mindig a hatóságok elõtt jár és még elfogása után is mozgatja a szálakat, majd - SPOILERmiután meghal, a másik fõhõs számára mégsem jár a teljes megnyugvás, megváltás, hiszen amit tett, tehát, hogy megölte az ellenfelét, minden volt, csak szabályzatba illõ és erkölcsileg helyes nem. Tehát pont olyan személyes indíttatás vezérelte - a Hetedikben a Millst a felesége miatt, itt a márnememlékszemFoxxnevére faszit a társa(i) miatt -, mint a gyilkost... SPOILER"

Nagyon érdekes. Szerintem hagyjuk, mielõtt nagyon beégnél.

Tyler1
ha efféle hülyeséget kellene írnom, akk Sikoly, Fûrész, TDK, stb...

de ezeknek is annyi közük van hozzá mint a Hetediknek.

Riddick21
Mondanál kettõt?

Tyler1
hát ennél idiótább érvet nem is tudtál volna írni-.- ennyi erõvel 1000000 filmben találnál közös kapcsolatot a LAC-el. hagyjuk már...