1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • ZilogR
    Egyetértek, elég silányka (a lányka is). Talán meglesz a 3/10.

Ez a film arról szól, ha "Ellátogatsz Tahófalvára, Tahófalva is ellátogat hozzád".
    Egy olyan országban, ahol lehet fegyvert tartani és az ország határai nem 300-400km-re vannak egymástól, elég buta dolog kanhormonnal átitatott területen jajjmerrekellmennem-et játszani. Sztem. Már, ha el akarom hinni a történteket.

Csak az elővigyázatlanság okán egy megtörtént eset - aminek nem is lett semmiféle vége:
    Egy népszerű aukciós oldalon vettem valamit. Felhívom az illetőt, mondom neki, h tudunk találkozni és h szívesen elmegyek a cumóért. Ő mondja a címet én felírom. Megörülök, mondom neki, h óóó, ez a szomszéd település, átugrom érte ekkor és akkor. Mondja ő, h nem, az nem jó, mert aznap nem lesznek otthon, de másnap találkozhatunk.
    Ígyhát adott volt egy cím, ahol a kutya sem lesz egy éjszakán keresztül és vannak finom cumókák, amik az eladó termékeit megnézve nyami-hami, kellemes falatok is lehettek volna. Valakinek.

Hát ennyire felelőtlenek vagyunk mi, emberek...!