Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Nem rossz, tulajdonképpen a története nulla, ki sem derül mi történt, de annak ellenére, hogy jóformán semmirõl nem szól, egészen szórakoztató... 😄, bár a Columbus poénkodásai, meg hülye szövege idegesített egy kicsit.
7/10
Másnaposok
Baromi nagy az egész, mint ne mondjak azért szívesen részt vennék egy ilyen mélységû bulin. 😄
9/10
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ha ezek megteszi, akkor tényleg elmondható, hogy (részben) az õ filmjeirõl van szó
de ilyen vérfagyasztó, meg motel címû szutykokhoz tényleg semmi köze. már régen kész voltak ezek a filmek, amikor odabiggyesztették QT nevét a plakátra
4 szoba: csak az egyik részt rendezte (az utolsót). Alkonyattól Pirkadatig-ban csak szerepel
amúgy még ott van a Sin City, amiben rendezett is egy 10 perces jelenetet, mégsem köti össze vele senki
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
De nem vitát akarok kezdeni , csak arra akarok rávilágítani , hogy Quentin azért már megválogatja , hogy mihez adja a nevét .
Régi idõk akciófilmjeit idézi a történet és az akciók is, annyi különbséggel ,hogy utóbbi részek elég jól ki vannak dolgozva, látványosak és nem gagyik. Színészi játék szinte nulla itt eléggé érzõdik, hogy nem egy magas költségvetésû mozifilm, hanem csak egy egyszerû DVD-re szánt alkotás, viszont az akciók nagy része ahogy már írtam ennek szöges ellentéte. Mindenkinek ajánlom aki szerette/szereti a ninjas régi akciókat, mert a ninjas dolgok elég jók benne, a szerkók igényesek, a fegyverekbõl is elég sokat felvonultat a film, meg a szokásos ninja trükkök (füst bombás eltûnés, szöges csapda stb.)
7/10
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
6/10
Made in Hungáriánál még ez is jobb volt.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
nem túl pörgõs majdnem unalmas film
viszont Samuel L. Jackson jó volt benne nagyon
5/10
Help?
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
(de ha érdekel mostanában néztem pár északi horrort, nézd meg érdemes:sauna,skjult)
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Én egy szóval sem említettem, hogy az általa rendezett filmek közül ezeket kedvelem, és ezeket nem... Bár, ha a "QT filmek" filmek kifejezés azt jelenti, akkor én kérek elnézést...
és mi a helyzet a vaklármával, a tökös csajjal, a jay és néma bob visszavággal, a birkanyírással, a csonthülyével, a csajom apja idegessel, a kiscsávóval, a doktor szöszivel, a rendõrakadémiával, a micsoda srác ez a lánnyal vagy éppen a kaszakõvel, hogy csak azt soroljam, ami most hirtelen beugrott<#miaz>#miaz> nekem pl. ezek is a térdcsapkodós kategória..
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
De így is hamisítatlan QT féle "B" movie.
viszont Let the Right One In tényleg remek film, pláne kiemelkedik a mostanában, vagy akár az elmúlt évek hasonló filjeibõl.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
olyan mintha csinálnék egy filmet, melyben olyan emberek vannak, akik minden DÉLben átváltoznak szörös kutyákra, és elkezdik harapdálni a többi nem kutyát hogy õk is átváltozzanak. Esténként meg a dizsibe mennek emberalakban csajozni meg koktélozni. Aztán elnevezem õket farkasembereknek, és farkasemberes filmként kezdem el reklámozni világszerte.
kb ennyi köze van a vámpirokhoz e újhullámos tini szaroknak.
aki akar megsértödhet
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
hát nem egy átlagos amerikai horror, és nehéz hozzászokni, de pont ettõl jó. elég elvont lehet számunkra, de sokkal érdekesebb vámpírtörténet, mint pl a Twájájt. 8/10
külön pirospont: utolsó jelenet a medencében sztem nagyon ellett találva 😄
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Az alábbiak pedig nem: Kutyaszorítóban, Négy szoba, Vérfagyasztó, Motel, Gindhouse - Terrorobolygó, Becstelen Brigantik.
Nem vagyunk egyformák! De legalább itt egymás torkának lehet esni, hogy ez a fos hogy tetszhet neked, amikor én meg sem bírtam nézni<#conf>#conf>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
a Brigantyk szerencsére sokkal minõségibb.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
nagyon regen lattam es akkor is valami hazibulin. Es az egyik legrosszabb filmnek tartottam. Meglestem ujra (oda figyelve) nem rossz. de azert annyira nem valami jo mint ahogy sokan mondjak.
6/10 max!
Will Ferrel bohóckodik az õskorban a marslakókkal.
Ritkán lát az ember olyan vígjátékot, amely minden humort nélkülöz, nos itt sikerült ezt a bravúrt összehozni a készítõknek. Egyedüli pozitívum a helyenként elõforduló jó látvány, 1-2 jó dinós-üldözéses pillanat.
Az a 4-5 mosoly, ami a 80 perc alatt átfutott az arcomon, nem érte meg a vele töltött idõt.
10/3