Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
jah télleg, azt nem is láttam sry 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

balee4
Zombieland

Nem rossz, tulajdonképpen a története nulla, ki sem derül mi történt, de annak ellenére, hogy jóformán semmirõl nem szól, egészen szórakoztató... 😄, bár a Columbus poénkodásai, meg hülye szövege idegesített egy kicsit.

7/10

Másnaposok

Baromi nagy az egész, mint ne mondjak azért szívesen részt vennék egy ilyen mélységû bulin. 😄

9/10

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Én említettem. A tetszettek között 😄
Én azok közül a filmek közül szemezgettem, amelyeket vagy õ rendezte, vagy õ írta, vagy õ volt a producer. Ergó köze volt hozzá. Szerintem.
ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
" De szerinted ha valaki megírja , fogatókönyvet ír , illetve ha producer az statiszta szerep akkor legyen igazad . "

ha ezek megteszi, akkor tényleg elmondható, hogy (részben) az õ filmjeirõl van szó

de ilyen vérfagyasztó, meg motel címû szutykokhoz tényleg semmi köze. már régen kész voltak ezek a filmek, amikor odabiggyesztették QT nevét a plakátra

4 szoba: csak az egyik részt rendezte (az utolsót). Alkonyattól Pirkadatig-ban csak szerepel

amúgy még ott van a Sin City, amiben rendezett is egy 10 perces jelenetet, mégsem köti össze vele senki

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Na azért azokban a filmekben nem csak felbukkan QT , hanem igencsak köze van hozzá . De szerinted ha valaki megírja , fogatókönyvet ír , illetve ha producer az statiszta szerep akkor legyen igazad .

De nem vitát akarok kezdeni , csak arra akarok rávilágítani , hogy Quentin azért már megválogatja , hogy mihez adja a nevét .

csõsztök.kéne egy kis help. neten lehet a TV2-t nézni ÉLÕBE? ha igen tudnátok címet adni? elõre is köszi

Shep
Ninja (2009)

Régi idõk akciófilmjeit idézi a történet és az akciók is, annyi különbséggel ,hogy utóbbi részek elég jól ki vannak dolgozva, látványosak és nem gagyik. Színészi játék szinte nulla itt eléggé érzõdik, hogy nem egy magas költségvetésû mozifilm, hanem csak egy egyszerû DVD-re szánt alkotás, viszont az akciók nagy része ahogy már írtam ennek szöges ellentéte. Mindenkinek ajánlom aki szerette/szereti a ninjas régi akciókat, mert a ninjas dolgok elég jók benne, a szerkók igényesek, a fegyverekbõl is elég sokat felvonultat a film, meg a szokásos ninja trükkök (füst bombás eltûnés, szöges csapda stb.)

7/10

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Davidus
😄DD

V9ykn8_TZL0

BaliBoy
Papírkutyák:
6/10

Made in Hungáriánál még ez is jobb volt.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Willenbrock
Azért a farkasemberekre is buknak!😄

desigo
Kínzó közelség

nem túl pörgõs majdnem unalmas film
viszont Samuel L. Jackson jó volt benne nagyon

5/10
kaposi1
<#wilting>Erre én is kíváncsi lennék.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Montanosz
nem emlékszik valaki arra a film címre ami a vízözönrõl készült, de afféle humoros módon.Volt példa egy jelenet amikor egy vízibiciklizõs árussal találkoztak amikor hajókáztak, meg naponta tonnányi trágyát kellett a hajóbol kilapátolni,satöbbi...
Help?

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Tyler1
Jackie Brown-t senki nem említette, pedig az is hatalmas film QT-tól 😊

Bandew
Miért, ha egy film jelenetében azt látom, hogy felbukkan Quentin arca a kirakat mögött, akkor az már QT film?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Montanosz
Holdhercegnõ
Szép mese és kész.
10/6

Montanosz
nem amerikai hanem skandináv, de készül az amcsi remake.
(de ha érdekel mostanában néztem pár északi horrort, nézd meg érdemes:sauna,skjult)

kaposi1
És ha már Eperjes, akkor a Csapd le csacsi is kihagyhatatlan.<#nevetes1>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

<#banplz><#wow1><#nevetes1>

Shep
Hát szerintem ha vígjáték akkor Legényanya azt semmi nem übereli, annyira idióta és pont ezért jó 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

De attól még valami köze csak van hozzá!

Én egy szóval sem említettem, hogy az általa rendezett filmek közül ezeket kedvelem, és ezeket nem... Bár, ha a "QT filmek" filmek kifejezés azt jelenti, akkor én kérek elnézést...
Zephyr Retiring
kettõt felvettem a megnézednõk listámra<#worship>
és mi a helyzet a vaklármával, a tökös csajjal, a jay és néma bob visszavággal, a birkanyírással, a csonthülyével, a csajom apja idegessel, a kiscsávóval, a doktor szöszivel, a rendõrakadémiával, a micsoda srác ez a lánnyal vagy éppen a kaszakõvel, hogy csak azt soroljam, ami most hirtelen beugrott<#miaz> nekem pl. ezek is a térdcsapkodós kategória..

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Sir Quno Jedi
K. régen, az IMDB fent van mikor készült (csak cégtõl azt nem érem el). Nagyjából akkor, talán egy évvel késõbb jött moziba. Amúgy 1997-es gyártás.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Inglourious Bastards: jó-jó, de sokkal kevesebb a "cool" párbeszéd mint a Pulp Fiction-ben, ami persze a kor és karakterek miatt is lehet...
De így is hamisítatlan QT féle "B" movie.

PJack
nahát végülis igazad van, ne szépítsünk, énis ígygondolom, de a tinilányok mégis erre buknak sajnos 😞

viszont Let the Right One In tényleg remek film, pláne kiemelkedik a mostanában, vagy akár az elmúlt évek hasonló filjeibõl.

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Kmarha
Az engedj be viszont remek vámpir film lett

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kmarha
mert a Twájájt és a hasonszörü baromságok nem vámpir történetek, hanem emos vér szopáló tinik történetei.

olyan mintha csinálnék egy filmet, melyben olyan emberek vannak, akik minden DÉLben átváltoznak szörös kutyákra, és elkezdik harapdálni a többi nem kutyát hogy õk is átváltozzanak. Esténként meg a dizsibe mennek emberalakban csajozni meg koktélozni. Aztán elnevezem õket farkasembereknek, és farkasemberes filmként kezdem el reklámozni világszerte.

kb ennyi köze van a vámpirokhoz e újhullámos tini szaroknak.

aki akar megsértödhet

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

PJack
Let the Right One In (2008)

hát nem egy átlagos amerikai horror, és nehéz hozzászokni, de pont ettõl jó. elég elvont lehet számunkra, de sokkal érdekesebb vámpírtörténet, mint pl a Twájájt. 8/10

külön pirospont: utolsó jelenet a medencében sztem nagyon ellett találva 😄

Pain is inevitable. Suffering is optional.

a Született Gyilkosok, az Alkonyattól pirkadatig, a Terrorbolygó, a Motel egyik sem Tarantino rendezése 😉
Totti5
QT filmekkel az a gond hogy olyan szarok hogy már néha jók, de csak néha...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Nekem meg a következõ QT filmek tetszettek: Született gyilkosok, Ponyvaregény, Alkonyattól pirkadatig, Jackie Brown, Kill Bill 1-2, Grindhouse - Halálbiztos.

Az alábbiak pedig nem: Kutyaszorítóban, Négy szoba, Vérfagyasztó, Motel, Gindhouse - Terrorobolygó, Becstelen Brigantik.

Nem vagyunk egyformák! De legalább itt egymás torkának lehet esni, hogy ez a fos hogy tetszhet neked, amikor én meg sem bírtam nézni<#conf>
Szerintem meg a Kill Bill egy rakat fos. Ponyvaregény és BB pedig kurvajó.

Akkor jó. 😊
Igen, félrevezettek, mutatom:itt

SötétBarom
Van benne legalább 2 olyan jelenet, ami miatt nem LEHET kevesebb, mint 9/10 :SDA:

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

a Pulp Fiction borzasztóan túlértékelt, 10/6

a Brigantyk szerencsére sokkal minõségibb.
Szerintem is gyenge eresztés a ponyvaregény 5/10.Személy szerint Tarantino mûvei közül csak a Kill Bill jött be.A becstelen brigantyk meg borzasztó volt

Herr Lehrer
<#wilting>

Your suffers will be legendary even in hell!

[HUN]Crassus
pffffff

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

setuh
egyet ertek ,en se latom benne azt amit annyian...nekem az uj filmje az Inglourious Bastards sokkal jobban bejon.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

CSOCSO
Pulp Fiction (ponyvaregeny)

nagyon regen lattam es akkor is valami hazibulin. Es az egyik legrosszabb filmnek tartottam. Meglestem ujra (oda figyelve) nem rossz. de azert annyira nem valami jo mint ahogy sokan mondjak.
6/10 max!
sadvagabond
henry poole nem vígjáték.közel sem,lehet hogy úgy akarták eladni,nem tudom,de akkor az félrevezetés.

Tyler1
nekem a mai napig a Balfácán a bestof-ja 😊 az kihagyhatatlan film!

Willenbrock
A Négybalkezes is jó film volt tõle-még ma is könnyesre tudom röhögni magam pár jeleneten.Igazi karakteres komikus.

Tyler1
nekem annyira nem jön be a fekete angol humor, de a francia Pierre Richard filmek sztem is kurva nagyok 😄 nagyon ott van ez a faszi, meg au összes filmje.

Land Of The Lost

Will Ferrel bohóckodik az õskorban a marslakókkal.
Ritkán lát az ember olyan vígjátékot, amely minden humort nélkülöz, nos itt sikerült ezt a bravúrt összehozni a készítõknek. Egyedüli pozitívum a helyenként elõforduló jó látvány, 1-2 jó dinós-üldözéses pillanat.

Az a 4-5 mosoly, ami a 80 perc alatt átfutott az arcomon, nem érte meg a vele töltött idõt.

10/3
Willenbrock
Wolf Creek:Õrültgyilkosos film Ausztráliában játszódik,de nem nagy durranás.5/10 (a felirat állandóan elcsúszkált,ha egyszer belõttem 5 perc múlva megint lemaradt,így állandóan nyomogattam a felirat idõzítõt.Milyen megoldás van erre?)

Jim Morrison
Monty Python a legjobb<#nevetes1>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/