1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • MrSpock
    Én nem belekötni akarok,meg leírtam ha tetszett én örülök,meg mindenkinek szubjektív mi jön be. Épp itt máris leírtad hogy pl a Black Swan mennyire jó volt,de miért is? Mert tényleg leköti az embert,már ha vevő az efféle stílusra,és nem csalódik. Battle:LA pedig nekem még látványra sem jött be,a többit te is leírtad:D Inkább megnézem alegutóbbi Star Treket vagy valami hasonlót,ami elég jól sikerült e téren is. Ha őszinték leszünk,akkor talán látványban ellehet érni a hatást,lásd Avatar,de történet,és mondanivaló szempontjából,főleg egy igazi akcióorientált filmtől azért többet várnék. Még ha valamin mosolyog is az ember. Pl Transformers,ami kivitelezésben jó,de voltak kínos,blőd pillanatok bőven.:)
    Nekem nincsenek nagy elvárásaim a filmekkel,de érezzem azt,hogy ezért nem kellett sajnálnom azt a másfél-két órát. Hiszen "B"filmeket naponta lehet nézni a tv-ben is:)