1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • kastil
    Ilyen alapon meg évi 1 film kivételével szinte mindenbe bele lehet kötni. Battle: LA látványra teljesen jó volt, nem új, de kifejezetten jó. Én megnéztem, mert már vagy fél éve vártam, szar volt, mint történet, színészi alakítás, viszont látvány miatt nem bántam meg. Én sem vártam látványon kívül semmit tőle, hisz a trailerek sem kecsegtettek semmi extrával. Szerintem messze áll a szartól, elvárások lesznek egyre nagyobbak, de mi a francot tegyenek még le az asztalra? Nem hiszem, hogy olyan egyszerű lenne kitalálni/megalkotni egy igazán ütős dolgot, ami mindenkinek megfelel, ezért is van olyan kevés, ettől függetlenül pedig kell a mozi. Szóval ez van, ezt kell szerezni..

Minap leszedtem a Black Swant, hát egy tényleg kurva beteg, és szerintem kurva jó film volt, simán 9 pont nálam, viszont nem mindenkinek jön ez be, valaki szarnak tartja. Nincs táblázat, szabály, ami alapján pontozunk, ezért szerintem mindenki a saját igényei szerint teszi azt..

Inkább attól hányok, hogy magon 3 hetente 3 oldalon keresztül Segal filmek vannak és hogy 2011ben még mindig be kell érnünk az Expendableses díszpintyekkel..

Na majd mindjárt jön Jedi és jól pofánbasz amiért hülyeségeket beszélek