[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Nos tegnap megnéztem a Battle For LA-t nagyon sok szenvedés után sokszor lemondott mozilátogatás után sikerült!!!
És már csak ezért is sok pontot fogok neki adni még ha nem is érdemli meg :P
Tehát úgy ültem be hogy nem igazán voltak a sztorival szemben elvárásaim csak akciót meg lövöldözést robbantgatást akartam látni, és totálisan túl is teljesítette eme irányú elvárásaimat! 5 percnél hosszabb picsogás meg túldramatizált "Amerikaiak vagyunk vazze" jellegű jelenet nem volt, mondom 1 esetben akkor kicsit zavart de túl tettem magam rajta mert elég hosszú volt maga a film :)
Ha tudod ignorálni ezt a nagyon amerikai beütést meg a picsogáson is simán túl teszed magad akkor nagyon élvezetes mozi :) Igazi hentelős akció, tuti több golyót elszórtak mint a Rambo-kban összesen :)
Amiért ellenben megérdemelne a rendező egy kiadós verést, az az hogy a háborút sajnos összességében igen pozitívan mutatja be :S Mintha olyan nagyon hősies és könnyű dolog lenne meg milyen nagy tisztelet övezi a katonákat tényleg harcra sarkall az egész :S Tudom nyilván ezzel védekeznek az Afganisztáni háború miatt, meg hogy ne ítéljük el Őket emiatt, és a sok buta amcsi még be is veszi...
Látvány 10/10, zene 8/10, sztori 1/10 akció 10/10:D összességében az élményfaktor nálam 9/10, mert sikerült felsorolt negatívumoktól elvonatkoztatni, nem is akartam benne semmi tanulságot levonni, meg semmik csak szórakozni egy pörgős akción és ez sokkal jobban sikerült mint az expendables-en vagy a Rambo4-en összességében :S