Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
olyan mintha csinálnék egy filmet, melyben olyan emberek vannak, akik minden DÉLben átváltoznak szörös kutyákra, és elkezdik harapdálni a többi nem kutyát hogy õk is átváltozzanak. Esténként meg a dizsibe mennek emberalakban csajozni meg koktélozni. Aztán elnevezem õket farkasembereknek, és farkasemberes filmként kezdem el reklámozni világszerte.
kb ennyi köze van a vámpirokhoz e újhullámos tini szaroknak.
aki akar megsértödhet
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
hát nem egy átlagos amerikai horror, és nehéz hozzászokni, de pont ettõl jó. elég elvont lehet számunkra, de sokkal érdekesebb vámpírtörténet, mint pl a Twájájt. 8/10
külön pirospont: utolsó jelenet a medencében sztem nagyon ellett találva 😄
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Az alábbiak pedig nem: Kutyaszorítóban, Négy szoba, Vérfagyasztó, Motel, Gindhouse - Terrorobolygó, Becstelen Brigantik.
Nem vagyunk egyformák! De legalább itt egymás torkának lehet esni, hogy ez a fos hogy tetszhet neked, amikor én meg sem bírtam nézni<#conf>#conf>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
a Brigantyk szerencsére sokkal minõségibb.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
nagyon regen lattam es akkor is valami hazibulin. Es az egyik legrosszabb filmnek tartottam. Meglestem ujra (oda figyelve) nem rossz. de azert annyira nem valami jo mint ahogy sokan mondjak.
6/10 max!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Will Ferrel bohóckodik az õskorban a marslakókkal.
Ritkán lát az ember olyan vígjátékot, amely minden humort nélkülöz, nos itt sikerült ezt a bravúrt összehozni a készítõknek. Egyedüli pozitívum a helyenként elõforduló jó látvány, 1-2 jó dinós-üldözéses pillanat.
Az a 4-5 mosoly, ami a 80 perc alatt átfutott az arcomon, nem érte meg a vele töltött idõt.
10/3
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
-Karácsonyi kalamajka(fr.),
-Balfácán(fr., hatalmas színészi játék),
-Magas szõke... (fr.)
-Fekete Vipera sorozat(en.),
-Waczak szálló sorozat(en.),
-Monty Python összes(en.),
-Ádám almái(dán, ez nem annyira vígjáték, de ami poén van benne azok nagyon ütnek)
- plusz a magyarok között rengeteg...
Nekem jobban bejön az európai és az abszurd stílus, de ismerek olyat aki rezzenéstelen arccal nézi végig a Balfácánt, szóval ez sem szentírás, csak az én ízlésemet tükrözi.
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
hátha mondasz nekem újat is..
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Tipikusan amerikai vígjáték. Ezt nem pejoratív értelemben mondom. Illetve egy kicsit igen. Hiába egy-egy jól sikerült darab, azok is csak szimplán szórakoztatóak, de egyik sem az térdcsapkodós, visítva hahotázós. Na, ez is ezek közé tartozik. Megnézem, nem unatkozom, ötletes, hurrá, kellemesen eltelt a másfél óra, de többször nem veszem elõ. Ellenben számtalan európai vígjátékot tudok(fõként angol és francia), amelyeket már tízszer láttam, de tizenegyedjére is megnézek, és ugyanúgy röhögök a poénokon, mint amikor elõször látom. A Másnaposok sem került fel az örök listámra. Alapvetõen, hogy ha az alapszituációt nézzük, akkor azt mondom, ez igen, ebben van spiritusz, de valahogy mégsem elég ütõs és kiaknázatlannak érzem a forgatókönyv által felkínált lehetõségeket. Szóval, nem rossz, nem rossz, de...
6/10
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
valahogy megy az angoloknak a zombis paródia))
10/6
Ballast
10/6
több pontot ér de nekem annyira nem jön be az ilyesmi...
Sauna
Újabb remek északi horror.
Vigyázat! depresszió veszélye fenn áll)))
10/8
Fritt vilt 2
Következõ északi horror))))
közben rájöttem hogy az elsõ része annyira nem jött be, csak a címe nem tünt ismerõsnek...
hangulata miatt:
10/7
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Abból is látszik, hogy szuper, hogy az emberek átkozódva jöttek ki róla, sokan végig sem bírták nézni. Esküdöztek, hogy ennyire szar filmet még nem láttak. HA a csõcseléknek/plebnek valami ennyire nem tetszik, az csakis AAA+ agyas csodafilm lehet. Bejött.
mov ah,4ch int 21h end
-Powder nagyon jónak tûnik. (Y)
-Szeretem a svéd filmeket, szóval az Engedj be címût is meg fogom nézni, bár a bemutatója eléggé brutális....
-A másik én-t már láttam, tényelg eszméletlenül jó film. (Jodie Foster rajongó vagyok.)
-Kapcsolat címû filmet még nem láttam, pedig hogy úgymond, közel áll hozzám ez az érdeklõdési kör(földönkívüliek). Szóval megnézem. 😊
-Henry Poole is here...hoppá, ez tényleg jó...hmm..meg a bácsi is.<#finom>#finom><#eljen>#eljen> Megnézem. Pedig utálom a vígjátékokat, de a videóajánló vége felé egész kezdett megcsillanni a szememben az a fénysugár, mikor a kislány megjelent a falnál. 😊
-Big Fish-t túlcifrázták(nem szeretem a túl nagy látványokat)...a trailerbõl legalábbis ez jött le nekem, de végülis egy délutáni mesefilmnek elmegy....
Kb ez az utolsó szó, ami eszembe jutna egy ilyen filmrõl 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (: