Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ezis posztapokaliptikus-szerû film (sárkányok a Földön, minden város felperzselve, a kevés túlélt emberiség pedig az ellenálló)
Aranyos kis mese bár eléggé kiszámítható.Arra nem jöttem rá,hogy miért lett a csaj szörny azért mert megnõtt...
6/10
The Taking of Pelham 1 2 3
Denzel Washington hozta a formáját.Nagyon jól eljátszotta a karaktert.
Az film feléig volt kb izgalmas utána már nem igazán kötötte le a figyelmemet.Rydernek idegesítettek többször is a buta eszmefuttatásai.
7/10
The Quiet Earth
Egy hapsi arra ébred,hogy egyedül marad.A csuda villogó effektek jó gagyik voltak benne dehát nem mostani film.
5/10
tudtok esetleg hasonló filmeket még az I Am Legenden kívül?
a hétvégén megnéztük a Karácsonyi Ének c. filmet 3D-ben, eléggé király volt...nem azt mondod, hogy kiforott már a teknik, de jó úton haladunk...
.: mobilize.hu :.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
(csak pls, most ne mennyen át a topik csajkritizálósba, akár negativ-akár pozitiv!!! Thx!)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hiányzott már vmi feszült kis thriller, ezért egy ideje kíváncsi voltam rá. Bár a szokásos tinifilmek vonalán kezdõdik, a film felétõl már nem érzõdik annyira, hogy tini slashert nézünk. A filmben meglepõ módon van néhány zseniális momentum, pl. a csónakházas jelenet az elején, amikor úszni megy a lány. A kiváló soundtrack és a szép fényképezés annyira felturbózza azt az egyszerû jelenetet, amit ritkán látni máshol.
De hiába ez a néhány szép rész, sajnos némileg tönkreteszi a filmet a sokszor túlzott erõszak öncélú bemutatása, ami a szépen felépített, levegõben megbúvó feszültséget alaposan szét is rombolja.
Egyszeri szórakozásként kellemes film a mûfaj kedvelõinek, kisebb nagyobb hibákkal.
10/6
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Hát öregem, ha neked ez a véleményed Megan Fox melleirõl, akkor kíváncsi lennék a csajodra...
vs
"valahogy mindent akart de így semmi nem lett igazán"
WTF???????
Ezek után adsz rá HÉT!!! pontot, de elõtte leírsz egy rahedli dolgot ami nem tetszett.
Ez a kritikád az utóbbi idõk legösszefüggéstelenebb írása szvsz.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
maximálisan 10/10
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
háááát, nem azt kaptam, amire számítottam, vagyis a végére tényleg az a pörgõs akció film lett, aminek én képzeltem, de ez a metróban ülünk a seggünkön és várjuk a pénzt dolog kissé lagymatag és hosszú bevezetés volt
jóindulattal adok neki 6 blastát
Mad Max sorozat
Waterworld
8/10
igazi szórakoztató fun-mozi.végig vigyorgós,sokat nem kell rajta reklámozni,csak ajánlani tudom.nem zombihorror!
felüdülés volt a tegnapi után:
páros mellékhatás
6/10
nem vígjáték,bár volt benne röhögõs rész.inkább pár éves házasoknak készült,könnyed majdnem-dramedy?nem tudom besorolni,nyílván valami hasonlót meg kell élni(állóvíz a házasságban,vagy kiábrándúltság),hogy értsük a filmet.
rákattantam a poszapok-ra,valaki valami jót tud ajálani?ha "megjön" megnézem a the quiet earth-ot,állítólag jó.
Inkább százszor az ilyenek, mint pl. a Chainsaw Messacre, vagy a Motel, vagy a Grotesque...
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
kenau reeves-tõl nem éppen a megszokott adaptáció..
egy leszerelt katonát alakít, aki nem találja a helyét,
nem szereti a feleségét, és keresi az élet értelmét.
s a keresgélés közben belebotlik egy mexikói lányba..
az élete kezd értelmet nyerni: segíteni a lánynak, s kiállni
mellete az apjával szemben..
a romantikusabb lelküeknek ajánlom. egy erõs hatos.
bõvebben:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Nem tudok mit mondani, önkínzásra nagyszerû, se nem horror, se nem vígjáték. Fenti pontozást használva:
1 azaz egy pont.
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Na ez fasza volt! Pont az ilyen filmeket szeretem!
7,5/10
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...