Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zephyr Retiring
<#fejvakaras>
és az pontosan mit is takar<#nemtudom>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

AntiHero
(500) Days of Summer

Zoeey Deschanel már nem kicsit "érettebb" mint eddig. Annyira most nem tetszett a játéka mint eddig. Yes man-ba pl jobban játszott.
Ettõl függetlenül jó kis "love" story "dráma". A zenék pedig nagyon jók benne.

10/8

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Pandorum

Hûû, ez jó szar film volt. Unalmas, szokványos mutánsok, ûrhajó, jó csaj, kemény fõhõs. Gagyi.

3 pont

fifi
nem újraforgatják, hanem svédelik... 😊

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Tekerd Vissza Haver (Be Kind Rewind)

A vicces alapötlet tetszett, miszerint megsemmisültek egy videótéka filmjei, ahol Jack Black és a haverja dolgozik, így újraforgatják azokat.
Sajnos azonban bármennyire is humorosak az újraforgatási részek, ettõl eltekintve a film összességében inkább valahol mégis egy dráma, így érdekes egyveleget kapunk viccces, majd drámaibb jelenetekkel.

Jack Black alakításával nincs gond, Danny Glovert is jó volt látni, de a többiek sajnos elég halványak.

A film humoros jelenetei nagyon rendben vannak, a Szellemirtók újraforgatása mindent visz. 😄

A drámai vonulat nekem személy szerint nem tetszett - bár kedves kis történet, de túl nagy a kontraszt az újraforgatás hangulatával.

10/5 (a vicces részek 10/8)
Zephyr Retiring
semmi gond..
estefelé majd nézek egy másikat<#nyes>
most olyat próbálok keresni, ami rajtunk kívül másoknak is tetszik<#nevetes1>

de most indulok a reggeli sétámra. ki kell szellõztetnem a tegnapi filmeket és söröket a fejembõl, hogy 10-re újra fitt legyek<#integet2>

kaposi1
Na Zephyr kollega !
Jól le szavaztak.<#nevetes1>
Vigasztaljon hogy nekem nagyon tetszett.
Úgy jó fél évvel ezelõtt amikor a HQ-n ajánlottam.<#hehe>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

tommygear
tényleg nem olyan nagy szám
500 Days Of Summer

Nagyon jó kis film. Hát nem az a csöpögõs lávsztori, inkább erõsen életszagú!

8/10
angelslie
Kb. 1 hete néztem.

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Hát én is láttam ezt a filmet (az utolsó ház balra) szerintem nem éri meg a 10 pontot . ha a fenti listából kellene választanom akkor 5-6 körül adnék .

Zephyr Retiring
ugyanarról a filmrõl beszélünk<#ticking><#fejvakaras>
most naon felbaxxtad az agyamat<#falbav>

..mérgemben mindjárt megnézek egy 6.filmet is még ma<#eplus2>

angelslie
"a gyengébb idegzetûek feltétlen hagyják ki"
Kb. 3 komolyabb jelenet volt benne. Végig nyugis volt szinte. Ne reklámozd túl...

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Zephyr Retiring
no akkó: az utolsó ház balra. a film, amit most láttam<#nevetes1>
wes craven mester most is kitett magáért.
nyugalmas, szinte vidám képsorokkal indul a sztori. a doki, a felesége és a 17 éves leányuk hétvégére kiruccan a tavi nyaralójukba, ami az utolsó ház az erdõn túl, balra..
a lány a barátnõjéhez indul, megismernek egy srácot is, aki fûvel kínálja õket..
nem kellett volna elfogadniuk, mert hazajön a srác kis családja..
van itt minden: nemi erõszak, síma erõszak, gyilkosság késsel, gyilkosság pisztollyal, és egyéb nyalánkságok<#hehe>
az adrenalin mindvégig lüktet az ereinkben, míg tart a rémálom..
a gyengébb idegzetûek feltétlen hagyják ki<#ravasz1>

de a legjobb, a vége:
mikor már a csónak távolodik a háztól, s te azt hiszed végre
kicsit megnyugodhatsz, a pokol csak ekkor szabadul el:
megmutatja a doki, mit érdemel az a bûnös, aki baxakodik a családjával<#eplus2>
10/10. igazi mestermû<#eljen>

tigeroo
pandorum

jóféle?
green6k
Up 4/10
Borzalmassan szar volt.

Seth
A mozis változat az amit leírtál spoilerben. AZ eredeti ,amit 2007-ben már vmi fesztiválon lejátszottak pedig az a befejezés amit valszeg mindenki látott aki letöltötte. Nekem az eredeti 2007-es jobban bejött, nem olyan klisés mint az új mozis változat (méghogy Spielberg hagyta jóvá, kamu szöveg tuti vagy hülye már az öreg XD)

PSN ID.: Beegabor

Meg kell jegyezni, hogy eredetileg nem ezt adták le a moziban... talán abból csinálnak 2.-résztXD😄

Nem tudom láttátok-e az alter befejezést:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az utolsó 4 perc ugyani más, tõgyöscsaj felkel az ágyból,órákat áll az ággyal szemben, lehúzza a takarót (a szemével) a csávóról, majd odamegy hozzá, áll felette egy picit és lemegy... felsikít, csávó utána, majd kuss... ugye mint abban, amit mi láttunk, majd jön fel a csaj és csak arra eszmélsz,hogy nekivágja a pasit a kamerának (ez látható a trailerben), a kamera feldõl, féloldalasra vált😄 a csaj odamegy a holttesthez, letérdel, majd belenéz a kamerába, belemosolyog és felordít (de így közelítve és elsötítve a kamerához... tipikus horror elem:S) aztán kiírják, hogy a holttestet megtalálták másnap a rendõrök, de a csajnak a holléte kérdéses

Nem tudom... szerintem ez nem illett a filmhez, ezért is jobb, hogy megcsinálták a másik befejezést... ami láttunk😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Zephyr Retiring
értem hát..
de most megyek a házhoz...
tudod..balra<#hehe>

Zephyr Retiring
akkor végülis majdnem egyet értünk<#nevetes1>

Tyler1
én is néztem már több filmet egymás után, csak azt leírtam egy postba 😄 és ezért tûnt úgy mintha te negyed óra alatt néztél volna meg 3mat, mert külön írtad😄 na érted nem??

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Nem azt mondtam, hogy minden esetben jobb az eredeti, mint a remake, de a Halloween-nál biztosan jobb az eredeti, mint a Zombie féle õrület, amely kb. kiölt mindent a 78-as Halloweenból, amiért azt szeretni lehet./BTW, a szülõs példa marhaság, de amúgy lejött, mit akarsz mondani)

Amúgy a jó-rossz feldolgozás aránya 10 filmbõl kb. 2-8 nálam.

http://videodrome.freeblog.hu/

Zephyr Retiring
bocs, igazad van: az utolsó ház balra a wes craven-é<#worship>
egyébként gondold át mégegyszer ezt a remake dolgot, mert ha a dolgok mélyére ásol, rájössz, hogy te magad is csak egy remake vagy (átvitt értelemben), hisz az "eredeti" az mindíg a szülõ<#heureka>

..és ha innen nézzük a dolgot, akkor a te felfogásod xerint:
te nem lehetsz jobb, mint a szüleid..

de visszatérve: jó volt az eredeti halloween is, naon jó,
de koránt sem volt annyira látványosan elkészítve és megvágva,
mint a rob zombie-s feldolgozás..
ha te is láttad mindkét verziót, akkor tudod mirõl beszélek.
de tudnék még más eseteket is sorolni a mozi világából,
amikor a "tanítvány fölözte mesterét", vagyis a feldolgozás jobban sikerült mint az eredeti..
nem meggyõzni akarlak, csak elmondtam a véleményemet.
ha te továbbra is úgy gondolod, hogy minden esetben jobb az eredeti, mint a remake, akkor áldásom rá. legyen neked..
attól én még kíváncsi vaok a remake-ekre is<#awink>

Bulykin
Ip Man 2
nem is tudtam h készül

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Rob Zombie rendezte a filmet, de amúgy is felháborító számomra, hogy valaki jobbnak tartja a remake-t, mint az eredetit.😊

Zephyr Retiring
speciális vágott verziót néztem<#hehe>
..csak a lényeg volt benne, az unalmas részeket kivágtam<#nyes>

most komolyan. nincs róla szabálykönyv, hogy egymás után nem nézhetsz meg több filmet, és ha megnézted õket, akkor nem írhatod le egymás után a véleményed<#fejvakaras>

..vagy tévednék<#nemtudom>
no mindegy. most ha nem haraxol, mék, mert vár az utolsó ház balra<#papakacsint>

jah, és csak a te kedvedért:
ha végignéztem, átgondolom hogyan is véleményezzem, és még
mielõtt belevágnék a következõ moziba, jelentkezem<#vigyor>

nem venném a szívemre, ha legközelebb megint 4, vagy akár csak 2 filmet véleményeznék egyszerre egy negyed óra leforgása alatt<#eplus2>

Tyler1
hát 14:43kor írtad a nõ másik arcát 59kor meg a gabrielt 😄 az durván 15 perc 😄

Sabcsee
Fel!(up)

hát ez téll naon jólett.aranyos poénok,remek szereplõk,filmbeillõ megható story.kisebb gyerekek télleg nem fogják érteni a lényegét...nembaj ottvan nekik kevin😄 és sztem jobb mint a wall-e

9/10

kaka

Zephyr Retiring
dehogynem, csak beragadt<#eplus2>

Zephyr Retiring
ha jobban utána számolsz, 4 az a 3<#hehe>
mellesleg kajálok és jön a következõ: az utolsó ház balra..

mellesleg honnét szedted a negyed órát<#fejvakaras>

mondjuk kb. 15 perce végeztem az utsóval<#hehe>

kétségtelen: a rekordot ma én tartom<#nevetes1>

van egy daewoo hordozható dvd lejátszóm, ennyi a titok..
utazáshoz nélkülözhetetlen<#papakacsint>

Sephi
Es nem mukodik neki a Shift billentyuje 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Tyler1
te most negyed óra alatt megnéztél 3 filmet?? 😄

Zephyr Retiring
gabriel - a pokol angyala.
az angyalok egy része fellázad a mennyben, és emberként lejön
a földre, hogy szabad lehessen. persze gonosz lélekként nem
jószándékkal.
gabriel arkangyal is utánnuk jön, hogy rendet tegyen.
modernkori mese. akinek tetszett a sin city, annak ez is fog.
maradjunk egy erõs 7-esnél..

Zephyr Retiring
halloween. (wes craven filmje)
az eredetit john carpentertõl a 80-as években mutatták be a mozik
akkor nagy sikerrel.
mondjuk úgy, hogy ha ezt a verziót adták volna le akkoriban,
nézettségi rekordokat döntött volna<#eljen>
mivel mindkét verziót láttam, van összehasonlítási alapom.
10/10. errõl ne is vitázzunk<#hehe>

Zephyr Retiring
..közben beugrott az "eredeti" film is: a nõ kétszer (gwyneth paltrow)<#eljen>

Sephi
Hogy csinalnak masodik resz? Siman. A Demon atszal masra de itt mar sikerult legyozni. Ennyi.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Zephyr Retiring
a nõ másik arca.
hmm..<#fejvakaras>
a kamerabeállítás egész érdekes. az alapötlet egy másik filmbõl származik (nem ugrik be a címe) mikor a csaj hazafelé lekési a metrót és nem ér haza hogy rajtakapja a fiúját egy másik csajjal,
míg a másik képen azt láthatjuk, hogy eléri a metrót és a csákó lebukik.. na az 10/9, de ez a mostani koppintás csak 10/5<#szomoru1>

Zephyr Retiring
ez a film nekem is nagy csalódás volt..
annyival egészíteném ki, hogy akik nem hisznek a szellemvilágban,
azoknak végig merõ dögunalom lesz..

az ágyról lehúzós résznél már szabályosan röhögtem<#nevetes1>
higgyen mindenki amit akar, az õ dolga, de ez kicsit tulzás volt..
alig várom a 2. részt<#hehe>
valszeg a srác és a csaj szelleme fog kísérteni..

BaliBoy
"Ekkora égésre, az sem elég." xD

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

green6k
Páros Mellékhatás 10/8
Tegnap néztük meg a moziban.Nagyon jó volt.Iszonyat nagyokat röhögtünk és maga a türténet is tetszett.Ajánlani tudom midnenkinek!!!!Csajjal nézõs film nagyon😊

Sephi
500 Days of summer - 4B

Borzalmasan kellemetlen szineszek, nagyon lassu levezetes, tobb mint ketszer aludtunk bele, mig a kozepe fele feladtuk. Ez nem nekunk volt.

Four Christmases - 3B

Faraszto... unalmas es kifulladt. Neha van egy ket jo poen de nem ajanlom senkinek.

Crank 2 - High Voltage

Mi kell a jó második részhez? Az, hogy pörgõsebb, õrültebb, erõszakosabb legyen mint az elsõ?

A Crank 2 esetében legalábbis mindenképpen ezt gondolták az alkotók. De míg az elsõ résznél még egészen jól egyensúlyozott a film a vicces jelenetek és az õrült pörgés között, a második részre teljesen elvetették a sulykot a készítõk: szinte a nézhetetlenséggel határos, videoklipszerû montázsokból álló debil filmet hoztak össze.

Néhány tényleg jó geg (pl. a lóversenypályás-bnõs rész) kivételével teljesen süllyesztõ.

10/3
Paranormal Activity - 6/10

Õszintén megmondva én többet vártam a filmtõl. Lassan indul be, az elsõ fele unalmas. Volt egy két olyan hanghatás, amikor majd hanyatt estem, de ennyi. a Befejezés várható volt. Hogy csinálnak ebbõl 2. részt???

A Blair Witch Project még 10 év távlatából is jobban tetszett...

De a hype az hype!
Én is kíváncsi vagyok erre a filmre!

Hogy mit tud az Avatar hozzátenni? Valahol azt olvastam, hogy (látvány tekintetében) ég és föld a kettõ. Gondolom az Avatar javára 😄

Látta már valaki moziban az Avatar 2. elõzetestét?
(500) Days of Summer
/a szöveget eredetileg más fórumra írtam/

Addig-addig beszélgettünk itt Zoeey Deschanel-rõl, míg muszáj volt megnéznem végre ezt a filmet, és szerencsére angol felirattal tökéletesen értettem. Egy valamit szögezzünk le:már megint egy olyan romantikus film, ami nem fog nagy figyelmet kapni hazánkban, de sokkal jobb, ötletesebb,eredetibb, igazabb, minõségibb mint a Bridget Jones és társai fémjelezte vonal. De legalább megvan a küldetésünk, és lehet terjeszteni hölgy ismerõsöknek a filmet, hirdetni az igét, meg persze újranézni 1*2* sokszor (500)*? A leggyönyörûbb az egészben, hogy a történet alapvetõen nem nagy kunszt, de olyan szépen töltik meg tartalommal a filmet az alkotók meg a két remeklõ színész, hogy öröm nézni, átérezni, és nagyon nagy öröm lesz a DVD gyûjteményben tudni. Újabb esélyes az év filmje top10-es listába, de már most érzem, hogy nagyon nehéz lesz tíz filmet kiválasztani az ezévi felhozatalból, és ez nagyon jó!

Pontozás elsõre 9-es.

Infók a filmrõl:
http://mindenamifilm.blogspot.com/
Dynamic
Karácsonyi ének(Christmas Carol)

Sok helyen lehúzták, de szerintem zseniális volt. Persze sokat hozzáadott az élményhez az IMAX. A látvány félelemetesen jó. Überelte a -látványban - agyon dícsért Derült égbõl fasírtot. A viktoriánus London amúgy is a gyengém, így különösen nagy élmény volt karácsony napján, a hófödte London fölött repkedni. A történet több helyen megindító, néha kicsit félelmetes, a színészek, a grimaszok, az animációk zseniálisak. Ezek után nem tudom az Avatar grafikailag majd milyen pluszt fog tudni nyújtani. Persze színes dzsungel világot, high-tech kütyüket, meg robbanásokat hálásabb dolog ábrázolni, de alapvetõen abszolút nem látom, hogy az nagyságrendekkel jobb lenne.

8/10
Willenbrock
Pár ázsiai horrort láttam már,nem rosszak általában de már azok is eléggé klisészerûek.Mindíg valami bosszúálló szellemrõl szólnak,aztán van mindíg bennük 1-2 lehetetlenül gusztustalan jelenet.

angelslie
Train

Tulajdonképp úgy ültem le a film elé, hogy annyit tudtam: vonaton játszódik és horror.
Nem gondoltam hogy ennyire durva lesz, kicsit már-már túlzottan véres volt helyenként, néhol már beteges <#zavart2> (számomra legalábbis, lehet másnak ez meg se kottyan..).
A történet szépen kibontakozik végig, megértjük hogy ez az egész miért is történik. Nem mintha túl bonyolult lenne a "sztori"...
Annak ellenére, hogy nem bírom az ilyen véres dolgokat, tetszett.
Annak aki szereti az ilyesmit annak tudom ajánlani 😊

8/10