Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki nézte ma az

IGAZSÁG MECÉNÁSA c. Zs kateg filmet?XD

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

balee4
Drag me to Hell

Hatalmas, csak ennyit tudok kinyögni, év legjobb horrorja, csak felkapcsolt villany mellett mertem megnézni. <#zavart1> És a vége mindent üt.

10/10

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Doddy a düdő
The Tournament

többet vártam mások véleménye alapján, de ez így csak 6 blastát ér nálam. az a papos szál szerintem teljesen fölösleges volt. azt az idõt, amit elpazaroltak rá, fordíthatták volna a versenyzõkre, inkább. én személy szerint örültem volna, ha a francia többet szerepet kap. a másik dolog, ami nekem nagyon nem jött be, az a zene. egy ilyen film alá zúzósabb zenéket akarok! =(

Nagy Feró felejthetetlen 😄
Jim Morrison
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mondd el a viccet plz 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

SötétBarom
A film elég szar, de a szinkron 10/10.

Azóta is akarok a kocsira Zuzu Petaz on Board matricát <#idiota>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

BaliBoy
Ford Fairlane kalandjai: 6/10
"eszem f@szom megáll." 😄

1x érdemes volt megnézni. 😊)

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Jano
Elcsúfított '79-es Pontiac Firebird Trans Am.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

jennifers body

Nekem tetszett ez a film. Jó nézni Megan Fox csajszit, jókat röhögtem a hülyeségein. Az análsex poénja állat volt 😊

7 pont simán

Le lehet szállni a Pay It Forwardról, mert minnyá' közétek csapok egy virtuális ostorral 😄
A végefelé már aggódtam hogy nem lesz semmi "drámai" de végül elégedett mosollyal nyugtáztam hogy jíppi mégis😄...szóval az pozítiv hogy nem boldog befejezés más kérdés hogy nem hatott meg 😄

Kmarha
van neked szived? <#wow1> <#rinya>

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

CSOCSO
Michael Jackson - This is it

feltem, hogy mi lesz belole... tuti gagyi lesz, alig mutatjak majd Mikeot. Hallottam par helyszrol, hogy le volt gyengulve mint atom, nem is o volt ott stb....

ez a video valami CSODALATOS volt! Mike eszmeletlen jo formaban volt! gyonyoru volt a hangja.. egyszer nem volt playback es Mike 50 evesen ugy tancolt mint a sok huszoneves mogotte!!!! Szvsz evtized legjobb koncertje lett volna. Eszmeletlen jol megcsinaltak a thriller videojat es a tobbi se volt pite. Felesegem ismeri az osszes szamat, vegulis szereti, nem nagy rajongo de neki is nagyon tetszett. Szal barki megnezheti aki nem rajongo de ugy gondolja hogy vannak jo zenei.

Arrol nem is beszelve, hogy Mike mindent megtett azert, hogy a koncert jo legyen. aki latta a filmet az tudja mirol beszelek. RESPECT and REST IN PEACE!

- szeretnek latni meg egy enekest aki ennyire reszt vesz , sot iranyitja a koncertet mint o. valahogy nem nezem ki madonnabol ahogy oda all a profi tancosok koze es megmutatja nekik hogy -gyerekek.... igy kene tancolni.... es nem csak a tancrol van szo. Minden masrol.
Pay it foward 6/10
Egyszer nézhetõ,de unrealisztikus szinte teljes egészében.Jah és egyáltalán nem drámai csak mosolyogtam a végén.

Tournament 9/10
Színtiszta akció,folyamatos történések,brutál,nincsenek nagy nevek,sem álfilozófiai marhaságok.Magyarán szórakoztató és pont ez az amiért filmet nézzünk.

tigeroo
baazee...

nyajjá sót! XD<#wow1><#vigyor1>
wesker24
Jaja faternak volt régebben egy VHS kis füzete amiben a régi legjobb klasszikus filmek voltak felirva !! Most átnéztem a listát és azokat próbálom beszerezni kisebb nagyobb sikerrel !

Igencsak megörültem amikor rátaláltam DVDripben szinkronosan !
fifi
mekkora fasza old school film az 😄

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

wesker24
Aki még régebben látta a Rázos futamot megmondaná milye kocsival furikázott a 2 fõszereplõ Casey és Judd ?

wesker24
Ma nosztalgia napot tartottam !

Gyilkos Robotok (Runaway)

Nagyon nagy film még most is ! Nálam simán 10/8

Gyilkos héja (Hawk the Slayer)

Gyerek korom egyik kedvenc fantasy kaland filmje volt ! 10/7

Rázos futam (Shaker Run)

Ez is nagyon jó film volt ott volt a kedvencek között ! 10/8

Nam angyalai (Nam Angels)

Wááá ezt a filmet még gyerek koromban rongyosra néztem VHS-en !

Nagyon nagy film nálam 10/9 Igazi jó vietnámi akció háborús film !
The Open Road

Több A-listás színész egy vasárnap délutánra való kis filmben. Amikor néztem azon gondolkoztam, hogy ezek most unalomból csinálták ezt a filmet, vagy minek? Aztán rájöttem, hogy valószínûleg Jeff Bridges is vágyott már egy fogyatékos szerepre. Ilyesmi. Aranyos film, csak fogalmam sincs minek csinálták, mert ezzel tuti nem kerestek milliókat, az tuti. 😊

7 pont simán

ez engem is érdekelne kurvára!

BaliBoy
Köszönjük Emese.

Blasta
Legalapabb.... <#wilting><#wilting><#wilting>
Egy fantáziafilm, kurva távol áll az emberi természettõl az alapsztorija.
Szépnek szép, nyálasnak is nyálas, aztán ennyi, ezer ilyen film van még...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Mert durván elnyálasították a végét, azért

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

BaliBoy
Sajnos igen. IMDB: 6.8/10
Elég durván alul van értékelve. Pedig sztem. annak a legalapabb filmnek kellene lennie.

BaliBoy
Surrogates: 8/10

zaki
tényleg nagyon jó film, csak sztem durván alul van értékelve...<#shakehead>

<#eljen> Jó volt. Ezért imádom Kevin Spacey-t.

Nekem olyan van^^😄😄
Még haver hozta Kanadából😄
Keretbe akarom rakni csak mai napig nem találtam hozzá

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Willenbrock
Az õslakó is jó film a dráma kategóriában.

BaliBoy
A Passiót én nem láttam, de a Csodás álmokkal egyetértek. Sõt most jutott eszembe a 200 éves ember is. Az is nagyon jó film.

Hát nekem is ez az egyik kedvencem!
Tökéletes! 10/10 vastagon!
Kevés film van, amit megkönnyeztem és ez az egyik. A többi, ami még eszembe jut: Csodás álmok jönnek, Hét élet, Passió.
A Passiónál kb. 5 percet ültem még a moziban, mire meg bírtam mozdulni, és kivánszorogtam a moziból...
Willenbrock
Ufós

Willenbrock
Intruders.1992-es film de nem rossz.

BaliBoy
Nem mostanában láttam, csak most jutott eszembe egy cikkel kapcsolatban:

Pay it foward (A jövõ kezdete): 10/10

Nem sok olyan film van amit megkönnyeztem, de ez az. Tökéletes alkotás!

zaki
thx

ZilogR
na, mostmár érdekel, h mi volt ez, csak ne mondjátok el a végét, légyszi!!!

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Randelz
Pandorum - Hatalmas film <8/10>. Elvileg horror, de csak inkább a hangulata miatt.

AntiHero
"ráadásul olyan jelenetet is beletettek, ami nem is volt a filmben (1:30-nál, mikor a csávót elrepíti a kamera felé a démon) :c"
Paranormal.Activity.Theater.Version.Ending

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

motyodlee
már kezdtem azt hinni hogy talán kiesik (végre) már a szerepébõl...

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

zaki
kb 😄

motyodlee
én még nem láttam... Bruce Willis itt is egy züllött alkesz aki világot akar menteni, mellesleg rendõr is? 😄

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

zaki
Paranormal Activity

Jobbra számítottam. Ahogy már páran írták, gyakorlatilag nem történik semmi az elsõ 60 percben az
éjjeli felvételeken kívûl, amiktõl nem nagyon csokiztam össze magamat. így nem is tudom, hogy már elõre lehet számítani, hogy valami történni fog, és ha meg is történik,, már nem tudok tõle megijedni... ágyból kiráncigálós jelenet után már izgibb lett a film, aztán miután a csajszit megszállta a démon és felkoncolta a barátját, jöttek a rendõrök, bumm-bumm, és vége a filmnek
. Moziban természetesen félelmetesebb lett volna, de nem ott néztem meg. Az "elõdjei" (ideglelés, rec, cloverfield) nagyon jók voltak, ez csak egy erõs közepes. Jó volt a reklámja a filmnek, hogy 15k-ért csinálták, meg hú de félelmetes, jobb mint az ideglelés, stb... meg a hatásvadász rejtettkamerás trailer... hát ilyet bármelyik sz@r b-s fimrõl össze lehet állítani. szerencsére nem néztem meg a film elõtt, mert kb az összes poént lelõtte, ráadásul olyan jelenetet is beletettek, ami nem is volt a filmben (1:30-nál, mikor a csávót elrepíti a kamera felé a démon) :c

5/10

Hasonmás

Hát ez sem volt egy világmegváltó film, az alapötlet jó, a kivitelezés szódával elmegy. igazából nem volt akciódús, látványos, izgalmas, se fordulatos, de azért Bruce Willisnek még mindig jól áll ez a szerep.

5/10

Willenbrock
Na akkor csak jól értelmeztem a filmet.😊

motyodlee
SPOILER!
igen, mindkét Sam klón volt. Azokkal voltak egyenértékûek, akik lent feküdtek a titkos szobában. DE csak annyi volt a közös nevezõjük, hogy ugyanúgy néztek ki, és ugyanazok az emlékeik voltak. Másképp gondolkodtak, és ez fontos.
A lánya apja maga Sam, akibõl klónoztak.
A betegség meg szerintem azért volt, mert ugye klónozták õket, és nem egészen életképesek. 3 évig bírják az életet, és ugye abban a tudatban vannak, hogy akkor haza mennek, a Földre. És van az a kabin, ami elporlasztja õket, abba belepattannak, ami azt kínálja hogy elaltatja õket amíg a Földre érnek

Willenbrock
Már látom,az a baj hogy a végére nem írtam ki,na mostmár mindegy...

Willenbrock
Most látom hogy nem lett jó a spoiler sry.Hogy kell csinálni?

Willenbrock
Megnéztem a Moont elég jó csak nem biztos hogy jól értelmeztem a sztorit.

SPOILER!Mindkét Sam klón volt?Mert mikor élõ kapcsolatban telefonáltak akkor a lánya apja lennt volt a Földön.Mitõl lett olyan beteg az egyik Sam hogy potyogott a foga stb?(biztos nem a balesettõl)A céget jól beszivatták viszont biztos jó kis jogi kalamajka lett belõle a Földön.

tigeroo
filmplakátokat honnan lehet venni óccóér'?

vagy nyomtatni (jó minõségben) >> scarface moziplakát kellene <#smile>
motyodlee
én azért adtam neki 6ot mert(hamégvalakinemláttanemakaromlelõni)
- szerintem jó scifi, de ott bukik a komolysága, mikor a poén néger visszaevickél az ûrhajó ablakához, bent ugye a fõgonosz, a néger rátapad az üvegre, és a fõgonosz meg kilövi az ablakot. Hatalmas szívóerõ meg mindin... az a rész, egy szabályos "ugye ezt most nem gondolták komyolan". a mérnök csávó, aki hajlítgatja a tér-idõ koontinumát a kis ûrhajójával szó nélkül belelõ az üvegbe XDD
- a képzelõdõs részek viszont pozitívumként említendõk