Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
Legalapabb.... <#wilting><#wilting><#wilting>
Egy fantáziafilm, kurva távol áll az emberi természettõl az alapsztorija.
Szépnek szép, nyálasnak is nyálas, aztán ennyi, ezer ilyen film van még...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Mert durván elnyálasították a végét, azért

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

BaliBoy
Sajnos igen. IMDB: 6.8/10
Elég durván alul van értékelve. Pedig sztem. annak a legalapabb filmnek kellene lennie.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

BaliBoy
Surrogates: 8/10

zaki
tényleg nagyon jó film, csak sztem durván alul van értékelve...<#shakehead>

<#eljen> Jó volt. Ezért imádom Kevin Spacey-t.

Nekem olyan van^^😄😄
Még haver hozta Kanadából😄
Keretbe akarom rakni csak mai napig nem találtam hozzá

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Willenbrock
Az õslakó is jó film a dráma kategóriában.

BaliBoy
A Passiót én nem láttam, de a Csodás álmokkal egyetértek. Sõt most jutott eszembe a 200 éves ember is. Az is nagyon jó film.

Hát nekem is ez az egyik kedvencem!
Tökéletes! 10/10 vastagon!
Kevés film van, amit megkönnyeztem és ez az egyik. A többi, ami még eszembe jut: Csodás álmok jönnek, Hét élet, Passió.
A Passiónál kb. 5 percet ültem még a moziban, mire meg bírtam mozdulni, és kivánszorogtam a moziból...
Willenbrock
Ufós

Willenbrock
Intruders.1992-es film de nem rossz.

BaliBoy
Nem mostanában láttam, csak most jutott eszembe egy cikkel kapcsolatban:

Pay it foward (A jövõ kezdete): 10/10

Nem sok olyan film van amit megkönnyeztem, de ez az. Tökéletes alkotás!

zaki
thx

ZilogR
na, mostmár érdekel, h mi volt ez, csak ne mondjátok el a végét, légyszi!!!

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Randelz
Pandorum - Hatalmas film <8/10>. Elvileg horror, de csak inkább a hangulata miatt.

AntiHero
"ráadásul olyan jelenetet is beletettek, ami nem is volt a filmben (1:30-nál, mikor a csávót elrepíti a kamera felé a démon) :c"
Paranormal.Activity.Theater.Version.Ending

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

motyodlee
már kezdtem azt hinni hogy talán kiesik (végre) már a szerepébõl...

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

zaki
kb 😄

motyodlee
én még nem láttam... Bruce Willis itt is egy züllött alkesz aki világot akar menteni, mellesleg rendõr is? 😄

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

zaki
Paranormal Activity

Jobbra számítottam. Ahogy már páran írták, gyakorlatilag nem történik semmi az elsõ 60 percben az
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
éjjeli felvételeken kívûl, amiktõl nem nagyon csokiztam össze magamat. így nem is tudom, hogy már elõre lehet számítani, hogy valami történni fog, és ha meg is történik,, már nem tudok tõle megijedni... ágyból kiráncigálós jelenet után már izgibb lett a film, aztán miután a csajszit megszállta a démon és felkoncolta a barátját, jöttek a rendõrök, bumm-bumm, és vége a filmnek
. Moziban természetesen félelmetesebb lett volna, de nem ott néztem meg. Az "elõdjei" (ideglelés, rec, cloverfield) nagyon jók voltak, ez csak egy erõs közepes. Jó volt a reklámja a filmnek, hogy 15k-ért csinálták, meg hú de félelmetes, jobb mint az ideglelés, stb... meg a hatásvadász rejtettkamerás trailer... hát ilyet bármelyik sz@r b-s fimrõl össze lehet állítani. szerencsére nem néztem meg a film elõtt, mert kb az összes poént lelõtte, ráadásul olyan jelenetet is beletettek, ami nem is volt a filmben (1:30-nál, mikor a csávót elrepíti a kamera felé a démon) :c

5/10

Hasonmás

Hát ez sem volt egy világmegváltó film, az alapötlet jó, a kivitelezés szódával elmegy. igazából nem volt akciódús, látványos, izgalmas, se fordulatos, de azért Bruce Willisnek még mindig jól áll ez a szerep.

5/10

Willenbrock
Na akkor csak jól értelmeztem a filmet.😊

motyodlee
SPOILER!
igen, mindkét Sam klón volt. Azokkal voltak egyenértékûek, akik lent feküdtek a titkos szobában. DE csak annyi volt a közös nevezõjük, hogy ugyanúgy néztek ki, és ugyanazok az emlékeik voltak. Másképp gondolkodtak, és ez fontos.
A lánya apja maga Sam, akibõl klónoztak.
A betegség meg szerintem azért volt, mert ugye klónozták õket, és nem egészen életképesek. 3 évig bírják az életet, és ugye abban a tudatban vannak, hogy akkor haza mennek, a Földre. És van az a kabin, ami elporlasztja õket, abba belepattannak, ami azt kínálja hogy elaltatja õket amíg a Földre érnek

Willenbrock
Már látom,az a baj hogy a végére nem írtam ki,na mostmár mindegy...

Willenbrock
Most látom hogy nem lett jó a spoiler sry.Hogy kell csinálni?

Willenbrock
Megnéztem a Moont elég jó csak nem biztos hogy jól értelmeztem a sztorit.

SPOILER!Mindkét Sam klón volt?Mert mikor élõ kapcsolatban telefonáltak akkor a lánya apja lennt volt a Földön.Mitõl lett olyan beteg az egyik Sam hogy potyogott a foga stb?(biztos nem a balesettõl)A céget jól beszivatták viszont biztos jó kis jogi kalamajka lett belõle a Földön.

tigeroo
filmplakátokat honnan lehet venni óccóér'?

vagy nyomtatni (jó minõségben) >> scarface moziplakát kellene <#smile>
motyodlee
én azért adtam neki 6ot mert(hamégvalakinemláttanemakaromlelõni)
- szerintem jó scifi, de ott bukik a komolysága, mikor a poén néger visszaevickél az ûrhajó ablakához, bent ugye a fõgonosz, a néger rátapad az üvegre, és a fõgonosz meg kilövi az ablakot. Hatalmas szívóerõ meg mindin... az a rész, egy szabályos "ugye ezt most nem gondolták komyolan". a mérnök csávó, aki hajlítgatja a tér-idõ koontinumát a kis ûrhajójával szó nélkül belelõ az üvegbe XDD
- a képzelõdõs részek viszont pozitívumként említendõk

Totti5
Event Horizon az minimum 8😊 alapmû és többször nézõs, persze szvsz.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

motyodlee
biztos vmi ilyen helyen...

Event Horizon- Halálhajó

'97es film, van benne egy jópár gagyi elem benne de 6/10et megér

zaki
Moon

Utóbbi évek egyik legjobb sci-fije, jöhetne ilyen több is (The Man from Earth ami még nagyon megfogott).

Bivalyerõs 8/10

"Az ilyeneket szánni illik"
Te hol élsz ember?😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

motyodlee
csomagtartó és nagy levegõ<#pias>

FlyHigh
az a gáz, hogy oda-vissza 120kilómétert kell mennünk egy normális moziért. És szinte mindig nyolcan, vagy kilencen akarunk menni, még véletlenül se férjünk be a kis takarékos 7 személyes egyterûbe, így akkor lehet két autót tankolni, stb.<#vigyor>

Thrash \'Till Death

FlyHigh
Nekem a monitorom és a tv-m is egyben egy 37"-os lg lcd, de én inkább ha tehetem elmegyek moziba a haverokkal, barátnõvel, néha ráteszünk elõtte, nagyon jó program. <#vigyor>

Thrash \'Till Death

desigo
Budán van pár ház amiben 80 négyzetméteres moziterem van.
Eléggé komolyság fullHD kivetítõvel saját popcorn készítõvel.
dartonita
K-19 The Widowmaker

Harrison Ford,Liam Neeson,hideghaborus,tengeralattjaros katasztrofafilm.Abszolut a stilus egyik legjobbja nalam,igaz hogy nem mostani film,de nagyon rendben van.

8/10

precision
beszállok én is az offba 😊
én meg általában 15,4es laptop monitorján nézem a filmeket (ha nem moziba megyek)

kövezettek meg 😊 amúgy az a titka, hogy nem 3-4 méterrõl nézem mint egy normál tv -t, és nem 7-8 méterrõl (vagy távolabbról) mint a mozivásznat

Bazinga!

angelslie
Van akinek nincs pénze minden film miatt moziba menni, ébresztö.

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

SötétBarom
Honnan a vérbõl veszed, hogy egy 15" monitoron nézem? 😄AS😄D

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

edios
Up

Elsõ néhány perces "kisfilm" nagyon tetszett, az utána kezdõdõ rendes történet viszont nem hatott meg. Voltak szép pillanatai, de Wall-E után vhogy többet vártam.

Más: Még nem tudom, miért az a véleményük itt egyeseknek, hogy felnõttesebb, mint pl Wall-E.

Utóbbi inkább az emberiség aktuális problémáit mutatja be, mint pl környezetszenny/elgépesítés->eltunyulás/személytelenedés, mindezt tele utalásokkal felnõtteknek, pl Ûrodüsszeia.

Up pedig a fiatalkort/öregkort, vagyis az idõsödést, az élet múlását, ill. elmúlását, gyerekeknek.

Szóval mindent összevetve Wall-E nekem sokkal jobban tetszett (és ettõl függetlenül is szvsz jobb film), pontszámot nem találtam ki.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Te videokátya! Ezt neked : Amúgy, én 28" monitoron szoktam filmezni. Én, a birka, szánni való lúzer!

motyodlee
sõt, szemüvegbe beépíthetõ 😄

lassan az fog következni, hogy az egymás alá licit miatt már egy PDA-n nézve is frenetikus megagiga élményt nyújt egy film 😊
Totti5
Itt kezdõdik. 15 colon filmezés, az hát, izé....

Ezen már elmegy😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

ezen de jót nevettem 😄

1. ha jól tévedek, ez egy filmes topik - légyszi áruld már el, KI és HOL beszélt játékokról!

2. ha Te monitoron nézed a filmeket, az nekem teljesen nyolc, az ilyeneket inkább szánni illik - nos akkor ki is érdemli meg a sorsát? 😊
nem tudom, de nekem a Forrest Gump ugyanolyan zseniális film egy 15" monitoron mint egy 106 cm LCD-n.
Tyler1
hülyeség ez a monitor dolog! haveromnak is 15"-os lcd monitorján néztük anno a Smokin Aces-t, de majdnem én is fedezéket kerestem mer olyan hangcucca van hozzá 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

wesker24
Nekem 21-es monitorom van és 1600x1200-as felbontásban már egész jól lehet filmet nézni ! Még az otthoni tv-m is kisebb a 21-es Monitoromnál !
Hátazért barátom, egy 26" monitor az közel 65cm, szóval ha azon neked suck akár játszani, akár filmet nézni, akkor megérdemled a sorsod.