Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy fantáziafilm, kurva távol áll az emberi természettõl az alapsztorija.
Szépnek szép, nyálasnak is nyálas, aztán ennyi, ezer ilyen film van még...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Elég durván alul van értékelve. Pedig sztem. annak a legalapabb filmnek kellene lennie.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Még haver hozta Kanadából😄
Keretbe akarom rakni csak mai napig nem találtam hozzá
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Tökéletes! 10/10 vastagon!
Kevés film van, amit megkönnyeztem és ez az egyik. A többi, ami még eszembe jut: Csodás álmok jönnek, Hét élet, Passió.
A Passiónál kb. 5 percet ültem még a moziban, mire meg bírtam mozdulni, és kivánszorogtam a moziból...
Pay it foward (A jövõ kezdete): 10/10
Nem sok olyan film van amit megkönnyeztem, de ez az. Tökéletes alkotás!
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Paranormal.Activity.Theater.Version.Ending
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Jobbra számítottam. Ahogy már páran írták, gyakorlatilag nem történik semmi az elsõ 60 percben az
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
5/10
Hasonmás
Hát ez sem volt egy világmegváltó film, az alapötlet jó, a kivitelezés szódával elmegy. igazából nem volt akciódús, látványos, izgalmas, se fordulatos, de azért Bruce Willisnek még mindig jól áll ez a szerep.
5/10
A lánya apja maga Sam, akibõl klónoztak.
A betegség meg szerintem azért volt, mert ugye klónozták õket, és nem egészen életképesek. 3 évig bírják az életet, és ugye abban a tudatban vannak, hogy akkor haza mennek, a Földre. És van az a kabin, ami elporlasztja õket, abba belepattannak, ami azt kínálja hogy elaltatja õket amíg a Földre érnek
SPOILER!Mindkét Sam klón volt?Mert mikor élõ kapcsolatban telefonáltak akkor a lánya apja lennt volt a Földön.Mitõl lett olyan beteg az egyik Sam hogy potyogott a foga stb?(biztos nem a balesettõl)A céget jól beszivatták viszont biztos jó kis jogi kalamajka lett belõle a Földön.
vagy nyomtatni (jó minõségben) >> scarface moziplakát kellene <#smile>#smile>
- a képzelõdõs részek viszont pozitívumként említendõk
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Event Horizon- Halálhajó
'97es film, van benne egy jópár gagyi elem benne de 6/10et megér
Utóbbi évek egyik legjobb sci-fije, jöhetne ilyen több is (The Man from Earth ami még nagyon megfogott).
Bivalyerõs 8/10
Te hol élsz ember?😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
Eléggé komolyság fullHD kivetítõvel saját popcorn készítõvel.
Harrison Ford,Liam Neeson,hideghaborus,tengeralattjaros katasztrofafilm.Abszolut a stilus egyik legjobbja nalam,igaz hogy nem mostani film,de nagyon rendben van.
8/10
én meg általában 15,4es laptop monitorján nézem a filmeket (ha nem moziba megyek)
kövezettek meg 😊 amúgy az a titka, hogy nem 3-4 méterrõl nézem mint egy normál tv -t, és nem 7-8 méterrõl (vagy távolabbról) mint a mozivásznat
Bazinga!
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Elsõ néhány perces "kisfilm" nagyon tetszett, az utána kezdõdõ rendes történet viszont nem hatott meg. Voltak szép pillanatai, de Wall-E után vhogy többet vártam.
Más: Még nem tudom, miért az a véleményük itt egyeseknek, hogy felnõttesebb, mint pl Wall-E.
Utóbbi inkább az emberiség aktuális problémáit mutatja be, mint pl környezetszenny/elgépesítés->eltunyulás/személytelenedés, mindezt tele utalásokkal felnõtteknek, pl Ûrodüsszeia.
Up pedig a fiatalkort/öregkort, vagyis az idõsödést, az élet múlását, ill. elmúlását, gyerekeknek.
Szóval mindent összevetve Wall-E nekem sokkal jobban tetszett (és ettõl függetlenül is szvsz jobb film), pontszámot nem találtam ki.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Amúgy, én 28" monitoron szoktam filmezni. Én, a birka, szánni való lúzer!
Ezen már elmegy😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
1. ha jól tévedek, ez egy filmes topik - légyszi áruld már el, KI és HOL beszélt játékokról!
2. ha Te monitoron nézed a filmeket, az nekem teljesen nyolc, az ilyeneket inkább szánni illik - nos akkor ki is érdemli meg a sorsát? 😊
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.