Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Event Horizon- Halálhajó
'97es film, van benne egy jópár gagyi elem benne de 6/10et megér
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Utóbbi évek egyik legjobb sci-fije, jöhetne ilyen több is (The Man from Earth ami még nagyon megfogott).
Bivalyerõs 8/10
Te hol élsz ember?😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
Eléggé komolyság fullHD kivetítõvel saját popcorn készítõvel.
Harrison Ford,Liam Neeson,hideghaborus,tengeralattjaros katasztrofafilm.Abszolut a stilus egyik legjobbja nalam,igaz hogy nem mostani film,de nagyon rendben van.
8/10
én meg általában 15,4es laptop monitorján nézem a filmeket (ha nem moziba megyek)
kövezettek meg 😊 amúgy az a titka, hogy nem 3-4 méterrõl nézem mint egy normál tv -t, és nem 7-8 méterrõl (vagy távolabbról) mint a mozivásznat
Bazinga!
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Elsõ néhány perces "kisfilm" nagyon tetszett, az utána kezdõdõ rendes történet viszont nem hatott meg. Voltak szép pillanatai, de Wall-E után vhogy többet vártam.
Más: Még nem tudom, miért az a véleményük itt egyeseknek, hogy felnõttesebb, mint pl Wall-E.
Utóbbi inkább az emberiség aktuális problémáit mutatja be, mint pl környezetszenny/elgépesítés->eltunyulás/személytelenedés, mindezt tele utalásokkal felnõtteknek, pl Ûrodüsszeia.
Up pedig a fiatalkort/öregkort, vagyis az idõsödést, az élet múlását, ill. elmúlását, gyerekeknek.
Szóval mindent összevetve Wall-E nekem sokkal jobban tetszett (és ettõl függetlenül is szvsz jobb film), pontszámot nem találtam ki.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Amúgy, én 28" monitoron szoktam filmezni. Én, a birka, szánni való lúzer!
Ezen már elmegy😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
1. ha jól tévedek, ez egy filmes topik - légyszi áruld már el, KI és HOL beszélt játékokról!
2. ha Te monitoron nézed a filmeket, az nekem teljesen nyolc, az ilyeneket inkább szánni illik - nos akkor ki is érdemli meg a sorsát? 😊
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
2. van még vkinek 15-ös monitorja?

nah megnézem már én is
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Waaa naon para volt. Vegig izgultuk, pedig volt benne par unalmas jelenet. Nagyon jo lett. Reg lattam ilyen jo kis horrort 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Halvány volt, bár a mostani para-film felhozatalban üdítõ színfolt. Moziban lehet, hogy üt, így TV képernyõn keresztül nem szakított annyira.
6/10
Lehet én leszek itt a fõgonosz de nekem nem jött be annyira. Sztem nem volt kellõen drámai a történethez képest, ezért nem is nagyon tudtam azonosulni sem a sztorival sem a fõszerplõvel, aki egyébként szimpatikus volt a karaktere. Nekem ilyen unalom elleni filmnek sorolható be.
5/10
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Igazi klasszikus, még így fekete-fehérben is élvezhetõ volt. 10/10 tényleg nagybetûs film, klasszikusokat kedvelõknek kötelezõ és egyáltalán nem volt olyan érzésem, hogy ez ázsiai-film, teljesen profi volt minden, színészek, harci-jelentek, zene, beállítások stb. Kurosawa <#eljen>#eljen>
Valamikor meglesem az amcsi testvérét is újra, bár az jobban bejött a western téma miatt + a nagy nevek is dobnak a film megítélésén sztem Bronson és Coburn-fan lennék).
Vadászat a vörös októberre
Connery mint mindig zseniális, bírom az ilyen háborús-politikai filmeket persze itt is a jobbik fajtából, Fordos Ryan-filmek is bejönnek. Na mindegy remek film ez is. Nincs az a húúúú de pörgõs akciók, de valahogy még is feszültséggel van teli a film és jelenetei, na ezt hiányolom a mostani filmekbõl.
8/10
V for Vendetta 10/10 - ezt is sikerült megnézni igy 3 és fél év után végre...
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
ez nagyon jó volt. alig láttam pár Allen filmet, ideje lesz pótolnom
8 pont
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
még mingid 9/10
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
egy utasszállító repülõgép tán lezuhan (?) egy ismeretlen helyen, ahol egyedül vannak és ilyen lények az idõt eszik meg(?), mint valami pacman...
vagy valami ilyesmi volt a sztori, szerintem a #50294 idejében készülhetett (most errõl jutott eszembe)
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
az egyik legerõsebben túlhypeolt film: vígjátéknak harmatgyenge, zombifilmnek nulla, és a kettõ együtt sehol nincs pl. a Hullajó bájához.
szerintem fos film, kb. én több poén találtam volna ki a filmbe, vígjátékhoz kevés a poén, sok az üresjárat, "abszurd-horrorfilmnek" még talán elmegy pár helyzet miatt
Egy nem különösebben szép napon Zac Hobson arra ébred, hogy egyedül van. Teljesen. Az egész világon. Az utcák, a rajtuk álló autók, a lakások üresek, s bár minden tárgy és eszköz a legutóbbi használatának megfelelõ helyén van, az emberek eltûntek. Még csak hullák sem maradtak utánuk...A mûfaj rajongóinak kötelezõ darab.
10/9
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/