[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Magnolia 6/10
Már elég régen leszedtem 720p-ben, mindig halasztottam a megnézését. Tegnap este végre sort kerítettem rá. Elsősorban az imdb-n begyűjtött jó értékelések, illetve pontok alapján elfoglalt helye és minőségi színészek szerepe miatt akartam megnézni ezt a több díjra jelölt/nyert filmet. Az alakítások maximális pontszámot érdemelnek, a mondanivaló is átjött, azonban a körítés, felvonultatás számomra kicsit unalmassá tette az egészet. (lehet a 3órás bővített tett be így)
Tom Cruise szerepe, alakítása golden globe díjat érdemelt és egy oscar jelölést. Megjegyzem megérdemelten!
Troll vadászat 6/10
Annyi jót olvastam itt, elég jó összpontszámmal állt akkor még az IMDB-n, hogy gondoltam megnézem. Meg is néztem 1-2 hete HD-ban. A helyszín, a környezet, a megvalósítás (CGI) tetszett, a történet annyira nem. A szereplők tűrhetők voltak.
Ahhoz képest, hogy nem egy amerikai sztárokkal teletűzdelt film, nem is lett rossz! De sajnos a története kicsit unalmassá tette, meg a közepe fele sajnos izgalmát is vesztette számomra.
Elején még akár egy jobb horror-nak is elmehetett volna, csak kár hogy a hátralévő percek valótlanná, meseszerűvé váltak.
Black Swan 10/10
Egyértelműen "több Oscar"-os film! Natalie Portman, a történet, a mellékszereplők, díszletek, minimális-igényesen használt számítógépes trükkök... Egyszerűen tökéletes film volt! Az utolsó mondat, amivel zárták az egészet, az pedig ... fuh, hatása alatt voltam 1-2 napig! Darren Aronofsky nem tud hibázni! Legutóbb a -The Wrestler, -The Fountain, -Requiem for a Dream, most meg -BLack Swan...