1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • kastil
    Splice (2009) - IMDb

ÁÁÁÁ!
    Az első 10 percben téptem a hajamat. Megőrültem. Nem tudtam végignézni, egyszerűen nem ment. Le se akartam szedni, de mondom mit nézzek, ezt seedelik mint az állat..belenéztem képbe, á semmi esély. Multkor egy hajnali kaja mellé mégis leszedtem, kb 20 percet bírtam, de komolyan mondom, idegbeteg voltam, valamiféle agressziót váltott ki belőlem a film, de legfőképpen Sarah Polley! Hogy lehet egy ilyen hiteltelen szart eljátszani/eladni? A csaj első perctől kezdve úgy ragaszkodik a kis korcshoz, ahogy az ember a sajátjához nem tenné lol.
    Mindegy, most mondom á belekukkantok megint reggelihez. néztem vagy 6 percet, és a "ne, megfullad, engedd el, ne, hagyd már megölöd" (hozzáteszem szinkronnal nézem, de ez angolul és rémes lehet) visítozás ismét olyan szinten felbaszott, hogy most itthon nem szólnak hozzám :D.

Jó, nem volt zsákbamacska, mert mikor láttam, hogy Adrien Brody, már tudtam, hogy egy újabb 5 forintos szarral van dolgom. Na de kérem, általában kerülöm az ilyen filmeket, kép alapján retek, nem nézek trailert. ha mégis, trailer alapján már kb ki lehet szűrni. sok éve nem láttam ennyire nagy foskupacot.

lófasz/10 és KERÜLENDŐ