1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Hoz_Hun
    Na ugrásszerűen jobb kategóriába kerültünk:

Hisss (2010)
    Ez egy indiai film és a Nagin kígyó istennő legendája köré épül. Azért ez sem egy jó film, de szórakoztató. A történet röviden: a legenda szerint a termékenység istennője (Nagin) rendelkezik az öröklét kövével. Ezért a gazdag gonosz emberek a történelem során, megpróbáljál megszerezni, mégpedig úgy, hogy elfogják Nagin szerelmét és azzal akarják kényszeríteni a kő átadására, ugyan is ha a párjától elszakítják a nőstény mindig és mindenkor utána megy. Most is ez történik, egy gazdag öreg, hájas ronda amcsi aki agytumorban szenved elrabolja a hím kígyót, és várja a nőstény eljövetelét, hogy kizsarolja a követ. A hülye.
    A főszereplő istennőnk, nem töri magát túlzottan szerelme után, azt azért meg kell hagyni. Egész jól el van magában a városban. Szellemi színvonala nem nő meg azzal, hogy emberé változik a vadászathoz, egy kanyi szót sem szól. Nem is nagyon kell neki. A legtöbb trükknek kilóg a szalma az oldalából, de vannak, amik azért jobbak a gagyinál. Indiai film, sokat nem kell tőle várni. Ami miatt nekem bejött az a főszereplő csaj Mallika Sherawat. Nagyon szép nő. A főmondat szerint: "She's sexy, venomous and she'll swallow you whole!" Na ez kb igaz is a filmre.
    6/10
    (Mallika miatt, meg a kígyós sztori is bejött nekem)

I Spit on Your Grave (2010)
    Ez azt nyújtja amit ígér. Igazi, klasszikus bosszúállást. Azzal kezdeném, hogy egy remake, eredetijét nem láttam, de azt olvastam ez jobban sikerült. Nekem tetszett, mindenesetre. A történet dióhéjban: A fiatal írónő vidékre utazik, ahol kibérel egy erdei faházat, hogy nyugodtan tudja írni következő regényét. A HVCs-k (Helyi Vagány Csávók), persze szemet vetnek rá (jól is néz ki a csaj) és annak rendje és módja szerint megerőszakolják. Jó hosszan (kicsit túl hosszan is), aztán persze megpróbáljál kinyírni, de csaj vízbe ugrik. Mindenki azt hiszi meghalt, úgy hogy folytatják szánalmas életüket… ami már nem tart sokáig.
    Többször olvastam hogy milyen brutális módon vadássza le a gonosz hímeket a csaj. Nos van benne pár ötletes, szó se róla, de én nem éreztem olyan hű de erőszakosnak a filmet. Sick Girl százszor jobban megviselt, bár valószínűleg lélektanilag. Itt is van pénisz levágás, de még is teljesen más. Itt csak egy *nyissz* és már is padlón van a nemes szerv. Magát a csonkolást nem is mutatják, mint pl a Motel 2-ben pláne a Sick Girlben. Nagy különbség, hogy úgy érezzük megérdemlik és alapvetően a csajnak drukkol a közönség. Na mindegy, tehát a bosszúszomjat kielégíti. Stílusában jó film.
    7/10