1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • viizo
    Monsters

Ez aztán kellemes road-movie volt! A hangulatos trailer után már vártam egy ideje a filmet, és bár a végeredmény teljesen más, mint ami lejön az előzetesből, mégis igen élvezetes lett.

A kézikamerás filmeket zsigerből gyűlölöm, de egyszerűen itt annyira profin megoldották a kamerakezelést, hogy egyszer sem éreztem zavarónak. Lásd D9, itt is csillagos ötös. Úgy tünik, két amatőr rendező kell, hogy példát muttasson a műfajból a sok nézhetetlen shakycam-es hollywoodi celluliodszemétnek.

Egyszerűen hihetetlen, hogy a filmet pár tízezer dollárból dobták össze, annyira profin megoldottak mindent. A trükkök, a fényképezés, a zene, a színészek - minden egyben van. A trailerrel ellentétben nem az idegen megszállók állnak a középpontban, csak statiszták - mégis olyan poszt-apok atmoszféra lengi be filmet, amilyet már régen láttam.

Teljesen más, mint a District 9, kevésbé pörgős, kevésbé látványos, de majdnem olyan élvezetes.

10/7.5