[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Ramza #610 A hétvége termése:
Rekviem egy álomért - huhh, nagyon komoly cucc volt, az asszonnyal vitatkoztunk (értsd: ordibáltunk) is utána rajta egy fél órát :) Nagyon tetszett, egy-két nyilvánvaló marhaságtól eltekintve (pl. fűtől hallucinációk) nagyon komoly film. Az, hogy tényleg elveszi-e a kedvet a cucctól, az más kérdés, lehet rajta vitázni reggelig, én most itt nem teszem.
Mélyen az erdőben - a szívemnek nagyon kedves, nyolcvanas évek eleji horrorfilmeknek tiszteleg ez az alkotás :) Valahogy pont nem a franciáktól vártam, hogy 2000-ben előrukkoljanak egy ilyen horrorral, de nagyon kellemes meglepetés volt. Csak az nézze meg, akinek van erre affinitása: monjuk az amerikai tinihorrorok után üdítő volt egy ilyet látni, de ettől még nem nevezném művészfilmnek :)
Star Wars I - na igen, kb. tizenötödször újranézve kezdek megbarátkozni vele :) De komolyan, jót tett az epII az egész sorozattal, legalábbis nem gondoltam, hogy valaha fogom ennyire élvezni az első részt. De most, mivel nem volt kedvem harmadszorra is elmenni moziba epII-t nézni, be kellett érnem az első résszel, és kezdek barátkozni vele :)