106443
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
#149 Az, hogy a tékában nincs, az vmilyen szinten érthető.
De hogy az alkalmazott nem hallott még a Kevin Smith filmekről, az komoly szegénységi bizonyítvány. -
#148 Pénteken az m1-en 23:15-kor lesz a Képtelen képregény,amiben szintén benne van Jay és Silent Bob!
Amúgy én se hallottam a film bemutatójáról,pedig elég nagy nevek vannak benne,a legújabb részét tavaly télen adták a mozik.
Még a tékákban sem hallottak róluk(több rész is van,a szereplőgárda majdnem ua.,csak más a szereposztás),legfeljebb engem néztek hülyének :))) -
#147 lesz a HBO-n a robbannáspont.. kn 1 honapot töprengtema haveronmmal hogy mi lehet a filmnek a cime:)) az eleje tetszett a legjobban:) de a film is cool!!!
de tök johogy ahogy gondolok vmire az tuti lesz vhl:) pl a moonwalker-t meg akartam szerezni..rá két hétel eadták az rtl klubon:)))
mostmeg ez:) igaz egy honap és nem két hét de mindegy... -
#146 Bazzeg ezt nem hiszem el!! ennyire suta népet mint ezek a németek!!!
most volt a Szikla c. film a német RTL-en.. bazeg imádoma filmet a zenéje rohadtul hasonlít a metal ear solidhoz (igaz egy csávesz irta)
de ezek a köcsög németek egy tök softos jeleneteket is kivágták a filmből!!!!!
amikor a végén az a köcsög és a godspeed verekednek és a godspeed a szájába teszi a másik férfinak azt az egyik gyöngy darabot majd a csáevsz meghal ö meg szivenbassza magát az injekcióstűvel és rángatozik egy kcisit....neh ezt ők ful kivágták.. ugy volt a film hogy a godspeed betette a kis lyukba a gyöngysort.. jött mézön és lebaszta a tetöröl a niggert aki lödözött a világitótoronyra ahol godspeed volt.. aztán muttaták a köcsögöt aki be akart menni oda de nemtudodd és egy baltával leverte a lakatot vagy hasonlo volt.. aztán köv részlet hogy godspeed begyujta a zöld fényt és csumi:))))))))))) ennyire csicska népet!!! mindezt 11 kor:) cenzurázzák.. fu nem akark végignázni egy német alien-t vagy légy 1-2-t!!! maga a film a cenzura.. alien arról szólhat hoyg leszálnak majd látnak valamit árnyékot elrohanni keresztbe megijednek gyorsan kilövik magukat egy mentőkabinban.. ennyi lehet a film... -
#145 Megnéztem a szörny rt-t egész aranyos!!! és megnéztem a DOGMA-t ami kurva jó:) és rájötte hogy tényleg parafenomén vagyok vagy mi.. már többször volt olyan hogy tudtam valamit előre.és most is igy volt..mikor jött a két csávesz megmeteni a nőt de a fiukbol nemlehetett látni semmit.. tudtam hogy jay az és silent bob.. de nemtom hogy csináltam.. amugy mikori ez a film? mert sem bamutatóra nem emléxem sem másra... -
#144 kiképzés halál jó film -
#143 Rendező alapján nekem való. -
#141 szerencsere lemaradtam a mozirol :) megneztem otthon a dvd-rip et eleg siralmas volt :) -
Roby #140 vazzeg, ne is mondd.
felvaltva aludtunk el rajta a parommal.
Nem toom, de szerintem Wilis bá jo sok penze valalhatta csak el... -
#139 Banditák.
Gondoltam, jó lesz.
Ennél unalmasabbat nem láttam régen. -
Roby #138 Valaki megnezte a Nagyon nagy O-t??
Ma megyek az asszonnyal... -
Lantee #137 Ma megint megnéztem a Black Hawk Down-t! ...ÉS MÉG MINDIG NAGGGYON BEJÖN!!!! -
#136 Ma láttam a Valami Amerikát .
Hatalmas bulis film volt, szétröhögtük magunkat, le a kalappal !
-
#135 snipes legalabb akorat alakit mint stalone a rambo 3 ban :) -
#134 Honnan szerezted meg ? Leszedted ? Írd már meg emilben plz a címet.
Mikor lesz mozikban ? -
#133 igenigen :-D
az óriási sztem is, de Bruce Willis nekem 1ébként is bejön -
#132 1.5 csillag? ennyivel jobb az 1-nél? :) -
Yfel #131 Most hetvegen neztem meg a Blade 2-t... tobb verekedes, de kevesebb story mint az elsoben... masfel csillagot adok neki 5bol :-/ -
#130 Aminek rohadtul örűlnék: Hackers 2 kéne...
nincs eu forgalomba:( nemtom mé több éevs a film.. nincs magyar felirat sem..gondoom azt küln csinálni lehetetlenség..gondolom rip elik ezeket:) -
#129 hehe az mekora mikor a hajon dobja a sőrt az meg nem kapja el sőt nem is reagál a sőrre csak azza van elfoglalva hogy lelötte a néger kutyát:)))))))))))))
amugy most néztem meg a gyalog galoppot megint:) megszereztem eredetiben... meg megvan az A.I. meg a tomb raider meg a sárkány csókja is csak nincs időm megnézni..mind eredeti kazi:) -
#128 Én tudok, ha kell írj emilt. -
#127 újra +néztem a Bérgyilkos a szomszédomat, még mindig ász -
#126 Ha megnézed a fényképezést,a rendezést,a zenét,iszonyatosan hasonlít a többi Bruckheimer-Bay filmre(Armageddon,Pearl Harbor)..Ami nekem is nagyon bejön...Föleg az Armageddon..;) -
#125 kazaa winmx mindegyik jo.. -
#124 Ma láttam a Más Világot....nem volt rossz, érdekes sztori, jó kis thriller volt !
-
Csatti #123 Tolts a kazaarol, elo linket nem konnyu talalni. Vagy kerdezz korbe hatha vki elarul neked egy jo kis ftp cimet. -
#122 Ma láttam a Tigris és Sárkányt, BAROMI JÓ VOLT !!!!
-
#120 ice age rulez:)) -
#119 Nah meglestem oly sok idő után megint a Szikla c. filmet... rájöttem hoyg egyik kedvencem...eszméletlen zeneileg a film nagyon tetszik az egész ahogy meg van komponálva hoyg mközben lönek az egy kicsit halkab mint a zene és a zene van a főtérben stb,,, nagyonbejön..leginkáb ez a film hasonlít a metal gear solidhoz..mármint ugy zeneileg ahogy megrendezik azenét a filmmel ahogy fordul soxor a kocka stb... -
Lantee #118 MA viszont megkukkantom a Black Hawk Down-t!
Imádom....az én rendezőm...az én stilusom!!!
Csak jó lehet! -
Lantee #117 A Training Day nagyon-nagyon király film!!!
Denzel Washington hatalmasat alakit benne!!
NAgyon kemény film! Mindenkinek kötelező!! -
#116 ma láttam a Kiképzést...érdekes kemény film. -
#115 nekem bejött mind a ét jacki tucker film!! sőt!!!!jobban tetszett int a sima jackie filmek..igaz azok jobban verekedősebbek voltak de azokban incsen ennyire komoly események...ez a két hülye eszméletlen dolgokat csinál együtt:) szvsz a végén a poénoknál rendesen fogtam a hasam/könnyesre röhögtem a szemem!! remélem tényleg lesz rush hour 3.... -
#114 hozzá kell tennem : direkt -
#113 Megnéztem és nekem is nagyon bejött, végre nyugodtan és kellemesen ki tudtam kapcsolódni, mert hosszú idő után ma 1edül mentem moziba :)
-
#112 Ami mostanában volt és nem teccett:
Harry Potter
Rat Race
Lord Of the Rings
Igen,nem vagyok "gyűrükurarajongó",így abszolút nem fogott meg.Sőt a környezetemből sokmindenkit nem....
A Rat Race meg egy szánalmas ocska blőd baromság,sztárokkal teletömve,pedig a Zucker név miatt felcsillant a szemem,de sajna Csupasz Pisztoly szintű filmeket tőlük már nemigen fogunk látni az is biztos...
Továbbá nem fogott még meg a Tripla vagy semmi,illetve a Ne szólj száj se...
Csocso:
A Rush Hour filmeket nem nevezném Jackie Chan filmeknek,mivel erőteljesen háttérbe szorul a szélesszájú,full laza,engem már sokszor idegesítő Chriss Tucker-rel szemben,pont az első részéből hiányoltam is a verekedéseket,mert kevés volt belőlük.... -
#111 az jo film nekem tetszett!!! -
#110 megyek+nézem a Tripla v. semmit... -
#109 tegnap láttam a 13 kísértetet, hát 1x nézhető és ahogy a barátom mondta, aki előbb látta, mint én :
-Jó a film, csak az uccsó 10 percről gyere ki, mert az tipikus amcsi nyáladzás.
és milyen igaza volt
-
#108 nyah megnéztem kazin az evoluciot:))))) nagyon cool:)!!!