Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Az igazi psziho mese a Mek Elek, kezdõdik a szürkés színekkel és folytatódik a tök ijesztõ zsák bábokkal 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát azért mondom, nem láttad csak pár jelenetét, ez kb. olyan mintha fognál egy könyvet és itt ott bele olvasnál és azt mondanád, hogy ez szar könyv.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tyler1
hát mondom h csak pár jelnetet néztem meg, ahol épp történik vmi 😊 de nem fogott meg annyira h megnézzem 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Montanosz
kösz a reagálásokat, a Remény hal meg utoljára)))
amúgy nekem Andersen meséi is ijesztõek és depressziósak voltak gyerekkoromban, de Árvácskát is csak egyszer néztem végig, soha többet.
Úgyanígy érzek Jancsó néhány filmjével kapcsolatban, messzirõl elkerülöm ha a tevében nyomatják....
Persze ehhez mostanában hozzá járul a világválsággal együtt járó mélypont.
Talán azért növeksik a vígjátékok népszerûsége))))

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Shep
Hát ha nem is láttad õket, akkor mirõl beszélünk? 😊

A végsõ állomás valóban jó

Tyler1
hát én nem tudom, mert igazából nem láttam õket(vhogy nem is fogott meg), csak pár jelenetet, de sztem semmi horror jellege nincsen. Még csak megilyedni sem lehet rajta, mert egy totán normál film, amiben látványosan halnak meg emberek.

Shep
Legjobb horror akkor is Freddy, Evil Dead 😊

Shep
De a végsõ állomás szerintem teljesen jó, mert nem a tancsíron van a fõ hangsúly, mondjuk a legjobb az 1 volt szerintem, meg még a 2 is elég jó. Meg azért trancsír és trancsír között is van különbség, nem mindegy, hogy pár pillanatos bevágás van, mint pl. a a Végsõ állomásokban, vagy totálban mutatnak mindent hosszan.

Lol de a Kör típusú horrorfilmeknél nincs idétlenebb és rosszabb,mert az nem horrorfilm hogy csinálunk néhány hirtelen bevillanó szar jelenetet,aztán mutagatunk összevissza néhány képkockát,végül az utolsó tíz percben vmi értelmest próbálnak belemagyarázni.Ezektõl Isten óvjon

Tyler1
amúgy ez a mai horrordivat, hogy elég ha idétlen trancsír jelenteket csinálnak, de nulla sztori, és még nullább félelemkeltés! mióta a Fûrész befutott, azóta minden horror arra alapozik, h elég pár díszagyvelõ, meg egy hekto mûvér és kész a horror! Szóval az ilyen Végsõ állomás meg Motel sorozatok, minden csak nem horrorfilm.

Shep
Na jó, de te vagy a trancsírkirály 😊 Grotesque 10/10 😊

Shep
Haverom nézegette régebben a rottent én nem voltam és most sem vagyok elég elvetemült ahhoz, hogy megnézzem pl. az álkapcsát elvesztõ motorost meg a többi szörnyûséget, bár azt hiszem 1 vagy 2, shotgunos képet láttam valahol, de elég is volt. Filmen is durva az ilyesmi, pedig ott tudod, hogy csak trükk.

Amúgy még az olyan filmeket nem bírom ahol a trancsírhoz sztorit próbálnak erõltetni aminek semmi értelme nincs.

Groteszkben nem a futnak a gyilkos elõl sztori van 😄DDD

Dynamic
Én a sima trancsír filmeket szarba se nézem. Egyetlen üdítõ kivétel talán a Fûrész, aminek sikerült valami pluszt is belevinni az értelmetlen "menekülünk a szeletelõs gyilkos elõl" filmek tengerében. Pl. itt van ez az új ázsiai beteg múvi (Groteszk vagy mi). Az elõzetes alapján abszolút nem vagyok rá kíváncsi. Engem ne azzal próbáljanak sokkolni, hogy ömlenek a belek, spriccel a vér, szakadnak a végtagok, mert ez számomra annyira direkt és primitív. Valahogy sosem volt meg bennem az a perverz kíváncsiság, ami miatt az emberek többsége megnézi a rotten.com-on a szétlõtt fejû emberet meg a felpuffadt hullát. Nálam hangokkal és sejttetéssel nagyobb hatást lehet elérni. Örök etalon a Más világ, Hatodik érzék, Jelek stb. Bár ezek inkább thrillerek, de én általában ezt a fajta hangulatot kedvelem és keresem a horror filmeknél is.
Shep
Ez sajnos igaz, meg ugye az ilyen trancsír filmek a menõk. Bár ha jól belegondolunk a mesék is egyre erõszakosabbak, nem azt mondom régen is voltak "érdekes" dolgok, mert ugye a sárkányt mindig megölték, meg a kisgömböc megevett mindenki, meg Piroskáékat kivágta a farkasból a vadász, meg ilyesmi, de nem emberek gyilkolták egymást halomra a mesékben is. Alapvetõen ugye a mi felelõsségünk is, hogy a kis pulyák mit néznek, nem lehet mindent a szülõkre hárítani, de az igaz, hogy sok esetben a szülõk sem törõdnek eléggé azzal ,hogy gyermekük mit néz, aztán meg jön a csodálkozás, hogy hát de az én gyerekem egy ártatlan kis angyal, nem verhette félholtra az iskola társát.

Montanosz
vagy egyszerûen trendi azon nevetni ha egy faág megerõszakol valakit..
észre vettem hogy nagyon megnõtt a tûréshatár az ismerõseim - fõleg a fiatalabbak - körében.
Lady gagát hallgatnak, nem számít hogy arról énekel hogy homokos.
De tényleg így van a horror filmekkel is, unott arcal nézik ha valakinek kinyomják a szemét és hangos szürcsögéssel szétcsámcsogják a zombik...
Vajh' biztos a trancsirozós játékok is felelõsek érte(((

Shep
Szerintem a 2-3-ra érti.

Montanosz
evil dead be volt tiltva angliában mivel ez volt az a film amelyben legtöbb véres és erõszakos jelenet volt.
szóval mit értesz alatta hogy nem volt igazi horror)))))

Abszolút semmi extra, viszont nem látszódik rajta a gagyi érzés, ami a tucathorrorról lerí. Egy-két jelenet még tetszett is (pl.: amikor az árnyékokkal játszott a film, még félelmetesnek is mondható).

6/10 Nem rossz, nem rossz, de nem is jó 😊

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

csak ahogy látom a mai horrorokkal ellentétben elég jó értékelést kapott imdbn😄
Pedig látszólag az alapstory semmi extra

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Én úgy fogalmaznék, hogy vannak benne nevetséges jelenetek, de kevésbé látszik rajtuk, hogy ezt annak is szánták (az Evil Deadel ellentétben). Annyiban megvédeném a filmet, hogy szinte az összes vérkomoly "tinihorrorban" is van ennyi baromság,sõt. Engem az eleje idegesített piszkosul, de miután beindult nézhetõ.

Shep
Jól érzed, leginkább csak röhögni lehet rajta, bár van aki szerint inkább sírni 😊

Hát ismerve a rendezõt (Evil dead sorozat) az tuti nem az az igazi horror (úgy értem biztos lehet rajta röhögni is😄)

zaki
drag me to hell?

Tesómnak szeretném megérdeklõdni, hogy most van-e valami jó horror a moziban?

SötétBarom
<#smile><#eljen>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Montanosz
Next Day Air

Egyszer nézõs gettónégeres film.
Azt mondanám hogy vígjáték, ha nem lennének tényleg ilyen sötétek és idióták a valóságban is az efféle emberek.
Példa: ismerõsöm betört a tejcsarnokba tök részegen hogy belefürödjön a tejbe. Ez miatt meg kissebb lopások miatt kapott 2 hónap leülendõ szabadságvesztést. Elszökött és 1 évig bújkált, és most már másfél évet kell hogy lehúzzon. Milyen az ilyen ha nem idióta?
Szóval a film egy kicsit fel is idegesített, de egyszer jó szórakozás.
10/6

The last valley

Hogyishívják kapitányon kivül talán nincs is másik film mostanában amely a 30 éves háború korszakában játszódna. A last valley inkább a három testõr féle szórakoztatóbb útat követi....
Teli van csihi-puhival, babonasággal, kegyetlenséggel, anarchiával, meg ilyesmikkel ami ezt a korszakot jellemezte....
10/7

Nem láttam szinkronosan, de mindenképp nézd meg eredeti hanggal is (ha úgy nem láttad), mert az valami hihetetlen jó.

Montanosz
ha kedveled a pederasztákat akkor igen))))
de ha homoszexualitás érdekel akkor inkább a Prayer for bobby vagy a L.I.E c. filmeket ajánlom nem ezt az izléstelenséget....

desigo
Das Boot
209 min (director's cut)

Micsoda szenvedésen mennek keresztül szerencsétlenek és mit kapnak cserébe a végén :/
Azok az elgyötört fejek amiket a hajón vágnak kiborító.

9/10
A Brüno c. film szerintetek jó?😄

Én mostanában mindent csak félig nézek és másnap a második felét, de ezt kivételesen gond nélkül végigszórakoztam. Csipem a színészt is (Hot Fuzz is bejövõs volt).

V,mint vérbosszú

Nálam az év filmje, mert igen csak most láttam 😛 Teljesen összerakott kerek történet egy kis mondanivalóval megspékelve (még ha elcsépelt és unalomig ismert is az a mondanivaló, de örök érvényû). Miért is érdemelte ki az év filmje címet (nálam)?

- Amikor elkészült már pedzegettem, de mondom ki akar még egy álarcos szuperhõsös filmet megnézni (ráér az, amíg van más).Egyik legnagyobb csalódás ért pozitív értelemben.
- Ennek a filmnek hangulata van. Nem rohan, mégis "pörgõs".
- Szinkronra egy rossz szó nem lehet. Eltalálták a karaktert sztem.
- Vége volt és azonnal tudtam, hogy ezt még egyszer meg fogom nézni nemsokára.

Sir Quno Jedi
Gran Torino

Kicsit közhelyes, kicsit sablonos, vannak benne üresjáratok is és a fiatal srác kicsit túlzásba viszi a játékot itt-ott (néha még a kiscsaj is hamis), de alapvetõen egy ultraprofi dráma a legjobbak egyikétõl.

Kategóriájában egy "1xû" 9/10, Clint nem szokott hibázni.

(mondjuk nekem a filmvégi "fordulat" is kissé túl elõrelátható volt, tán mert kicsit túl sok ferdeszemû filmet nézek...)

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

À l'intérieur/ Inside (2007)

Láttam már jópár az emberi tûrõképesség határát feszegetõ filmet, de az Inside talán majd az összeset veri. Nem pont a brutalitására gondolok, pedig abból is épp elég van. Félelmetesen realisztikusnak hat az összes véres szcéna, többfajta elhalálozási módot is láthatunk, a szereplõk tényleg változatos módon hullanak el, sõt még egy olyan fajta eseményt is megfigyelhetünk, amit eddig filmvásznon nemigen. Az Inside 20. percétõl patakokban folyik a vér, de ami ennél sokkal lényegesebb, nem csak Sarah van testi-lelki terror alatt, hanem maga a nézõ is. Ahogy figyeljük az eseményeket, úgy válunk egyre inkább ledöbbenté, levertté, ugyanakkor nagy csodálattal figyeljük majd, milyen hatásos eszközökkel késztet minket borzongásra és elgondolkodásra a két rendezõ. A sötét , barnás színû képek, a folyamatosan fokozódó izgalmak és feszültség, a minimalista zenei alátétek az új évezred egyik legjobb horrorjává teszik az Inside-ot. Mint írtam, folyamatosan ki leszünk téve egy lelki tehernek, szurkolunk majd a fõhõsnõnek és babájának, és végülis örülhetünk majd a végén, mert egyfajta happy enddel találkozhatunk majd, de nem úgy, ahogy azt gondolnánk.

Ezt a gondolatmenetet elsõ megtekintés után írtam, de borzasztóan felületes lett. Mindesetre így második nézés után kijelenthetõ, hogy elképesztõ brutalitása nem öncélú, mint volt az teszem azt a Grotesque-nél... Szimbólumrendszer kiváló, feszültség jeles, hatás kimagasló (láttam már pár horrort, és nem félek egyiktõl sem, de ez.. megdolgoztatja a testet-lelket), morbiditás és realitásfaktor rendben. Az új pontozás szerint 9/10, és az überbrutál itt nem csak a minõségre utal.

http://videodrome.freeblog.hu/

PetruZ
Amikor a hídon csatáznak, ott a kábelek, a víz, a lehulló darabok, a csavarodás és a szétesés... hát én ott konkrétan behidaltam. 😊
Sir Quno Jedi
No én is megnéztem a MonsztákaZidegenek ellent és nem volt rossz. Igaz, tényleg 1xnézõs. A csaj nagyon dögösbögyös, pláne a végsõ rucijában, vérben forgó szemekkel (pedik szép szemei vannak), ahogy osztja a bedgájzot! Mondjuk a talpai túl kicsik a méretéhez képest, de odaseneki. 😄

Az animáció tényleg ultraprofi. Kicsit túl gyors/kapkodós, emiatt nem olyan látványos, de lassításokban nagyon faja. Több bullettime-mal jobb lesz ez még.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

még a nyáron félig megnéztem, ideje lenne befejezni 😄
Fuss, dagi fuss (2007)

Fõszereplõnket a Haláli hullák hajnalából már ismerhetjük. Mindenkinek ajánlom ezt a kis könnyed vígjátékot.

7/10

Christiansen
teljesen átérzem az egészet, kb. onnantól nagyon leesik,
hogy megcsinálják a trükköt, szétverik a réten a nyomtatót meg táncolnak, ezek még jók, de utána..addig 10/10 lehetett volna..

egyébként hasonló filmet nem tudsz ajánlani?

Sheltem
Nem tudod milyen a jó vígjáték. Nem dolgoztál még nagy multi cégnél ezekszerint akkor jobban értékelnéd. Az office space minden idõk legjobb vígjátéka nálam, akárhanyadjára nézem meg vannak részek ahol szétesek, mert nem tudom feldolgozni <#vigyor1>

Nálam az Office Space a 10/10 vígjáték(hogy értékeljek is)

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

PetruZ
A karakterek hozták azt, ami az elvárható, nem is rájuk panaszkodtam. 😊 (Jó, mondjuk a fõgonosz az gyér volt, szvsz. Egy jó beszólása volt csak, amikor megemlíti, miért is robbant fel a bolygója. 😊 )
Továbbá ebben a kommentben is minimum egyszer 😛

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nicsak itt is: különösebben

Elsõ sorban csak háromszor szerepel a különösebben szó, szépen tudok fogalmazni.

Végsõ állomás 3D

Hát nekem nem különösebben jött be. Jó véres volt, de ez engem nem különösebben hoz lázba. A színészek nem voltak különösebben karakteresek, semmit nem éreztem mikor egyik-másik meghalt. Az egyik pozitívum, hogy voltak kreatív halálesetek, a másik hogy a vörös csajnak iszonyat segge van 😄

Igazából csak azért mentem el, mert nem láttam még 3D-s filmet moziban, de az is csalódás volt egy kicsit, jobbra számítottam.

4/10

Sephi
Azé Bob aranyos volt 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Blasta
Szerintem is totál középszerû, de az elejét én az átlagnál jobban élveztem. Amikortól beindult az akció, onnan kurvára leült és a sablonosságot az átlag poénok már nem takarták el.
Egy unalmas vasárnap délután ebéd utáni elalváshoz tökéletes amúgy.

Nekem is 5 Blasta
😊)))))

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

PetruZ
Monsters Vs Aliens: Újabb Dreamworks cucc, még az év elejérõl, és talán ez a leggyengébb mind közül (bár a Shrek 2-nél jobb 😊 ). Animációban általában brutális, néhol új szint, de a sztori annyira sablonos és kiszámítható, hogy a nézõ minden percben csak arra tud gondolni, hogy "én ezt már láttam valahol, és most ez fog történni". Még a szintetizátoros és a "tánckódos" résznél is teljesen biztos voltam benne, mit fognak elõadni, és bejött. Kár érte... 5 blasta.
Montanosz
ezt a könyvet már rég beakartam szerezni de sosem volt felesleges 3000 forintom(((