Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

motyodlee
nálam 9/10; remek dialógusok vannak benne és az a bizonyos szinkron felesleges lenne

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Jim Morrison
Most néztem meg a Becstelen Brigantyk címû filmet és hát finoman szólva lehidaltam 😄 Fantasztikus film, remek karakterek meg minden. Most nemtok róla sokat írni mert még extázisban vagyok 😄
Visszakerestem egy kicsit hogy írt már e valaki róla:Gnome-mal (#49212) teljesen egyetértek! (a gipszes rész is nagyon jó volt)
11/10 szerintem ha nem a banner alapján adom a pontot! Muszáj mindenkinek látnia, remélhetõleg majd nem szinkronizáljak le mert úgy elveszti a varázsát.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Tyler1
mondjuk a REC-nél is látszott h megjátszák az egészet! a hátsó sorokban volt aki el is röhögte, szal ne mondják nekem h igy megilyednek pár jelenettõl...

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

motyodlee
hát nagyon úgy tûnik...

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

SötétBarom
Na bumm.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

SötétBarom
Na a Blair Witch, az engem elképesztõen hidegen hagyott. Az egész nem jött át. Azzal a fa arccal amivel azt néztem a legrangosabb pókerversenyeken aratnék 😄

Tyler1
azt elvileg a rec teaserbõl lopták :S

Montanosz
igen én is jobban szeretem a misztikumra és rejtélyekre épülõ filmeket mint a hentelõset

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

SötétBarom
Apple.com-ra kirakták egy HD trailert, amiben mutatják egy vetítés nézõit. Ígéretes. Nagyon érdekel engem is.

Tyler1
én meg most erre a Paranormal Activity-re leszek kivácsni 😄 engem az ilyen dolgok tudnak érdekelni 😛 x-aktákon is többször fostam be, mint az itt említett horror filmek akármelyikén xD

a 2 az tényleg nem nagy szám
De én a motel 1-t komálom😊
Az a legjobb benne hogy a film feléig olyan mint valami amcsi tinivígjáték... aztán hopp tünedeznek el az embörkék😄

Tudjátok még mi a jó horrorfilm?
Blair witch project... és az meg azért nagyon jó mert totál rejtély az egész... és nem látsz semmi véreset/ijesztõt... mégis halálra rémít

Ha már blair witch akkor rec... igaz az meg ilyen vírusos szar ha azt nézzük, de mégis nagyon izgi, bármennyire nem szeretem a "zombis" filmeket😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Tyler1
hát a texasi láncfûrészes az mostanában már csak tinihorror lett(ami a feldolgozásokat illeti), a Fûrész az egyetlen horror sorozat amit szeretek, mer az alkotta meg ezt a brutális véres, nem kitakarós jellegét a mostani filmeknek. A Motel meg egy vicc 😄 az ilyen "csináljunk mi is Fûrészt, mer az kõ a népnek" film!

Shep
Egyébként a Texsasi az tûrhetõ, de a Hostel 1-2 értelmetlen unalmas szarok, még az 1 csak csak, de a 2, hát az valami borzalom. Persze én voltam a hülye, hogy ilyet megnéztem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

😄
De az tény, hogy sokkal ilyesztõbb az 1. rész mint a 2-3😄

Shep
Hát nem röhögtem, arról nem beszélve, hogy van egy csomó olyan rész a filmben ami tényleg gyurmából van ,ahogy a Hellraiser 1-ben is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Azt én is láttam,tényleg jó volt<#smile>

de tudok ellenpéldát mondani

A Lugosi Béla féle '31es Dracula
Nem azt mondom hogy ilyesztõ vagy ilyesmi... de ott mégsem röhögtem azon, hogy a denevér zsinóron lógott meg ilyenek... mert egy olyan elragadó atmoszférája volt az egész filmnek hogy csak na😄

Persze ezzel nem azt mondom hogy a braindead meg evil deadek szarok... mert nem
csak ott pont a darabolós, trancsírozós részeken röhögsz... mert ez a célja a filmnek

nah a végsõ állomás az amin én személy szerint elaludtam

Igaz... csak az egyet láttam így, de a többire már nem is voltam kiváncsi😄

elszabadulnak a kések, elektromos madzagok, ami a világ legszarabb cgijével van megcsinálva a kora ellenére... hát ez nekem már több mint röhejes

Fûrész, Motel, Texasi láncfûrészes...
Ezek az igazi horrorfilmek
hogy miért?
Mert megtörténhetnek bárkivel bármikor bárhol... és nincs bennük semmi természetfeletti, illetve ok... darabolósdi... de mégis van valami olyan különleges storyja amitõl nem tucathorror lesz

így van 20 évvel ezelõttiek többsége viccnek jó<#eljen><#eljen><#eljen>

jajjj...
Nem a trancsírozáson meg az ilyesmi dolgokon való röhögés a menõ
hanem az elõadásmód, ahogy az meg van csinálva
Láttad a Braindead-et? Az is ilyen... egy ultrabrutál trancsírozós horror, de röhögsz, mert úgy van megcsinálva az egész
Igen, az evil dead 2,3 inkább ilyen, mint az 1, de az is röhejes mai szemmel... fõleg a végén amikor szétesik a szörny és mintha gyurmából lenne megcsinálva, ne mondd, hogy te nem röhögtél az ilyen jeleneteken😛

Shep
Nálam a Stefán Kinges könyvekbõl az a vámpíros (nem jut eszembe a címe) Cujo, és persze a Kedvencek temetõje. Ez utóbbi mindkét része elég komoly még filmen is, annak ellenére, hogy a 2 már csak után gyártás.

Montanosz
teljesen igazad van!!!!
a hideg is kiráz még az említésétõl is.
Amúgyis a bábfilmek nagyon nyomasztónak és halottnak hatnak számomra.
Mazsola, futrinka utca, hakapeszimaki, meg az a béka is kimaradt az életembõl szerencsére....

Christiansen
én utálom a Kör, Grudge stb. (vagy akár Gothika, Godsend stb-stb) jellegû
thriller-horrorokat, mert ugyanarra megy rá, hogy éles hangeffekttel agyonbasszon.
ócska szar trükk, nulla történet mellett..
a másik véglet a hentelõs vonal, azt csak akkor viselem el, ha vicces
pl. Dawn of the Dead (vagy Shaun of the dead) iszonyat jó.

de az igazi horror sztem a Ragyogás, vagy bármilyen Stephen King vagy
H.P.Lovecraft story..

Shep
Az igazi psziho mese a Mek Elek, kezdõdik a szürkés színekkel és folytatódik a tök ijesztõ zsák bábokkal 😊

Shep
Hát azért mondom, nem láttad csak pár jelenetét, ez kb. olyan mintha fognál egy könyvet és itt ott bele olvasnál és azt mondanád, hogy ez szar könyv.

Tyler1
hát mondom h csak pár jelnetet néztem meg, ahol épp történik vmi 😊 de nem fogott meg annyira h megnézzem 😄

Montanosz
kösz a reagálásokat, a Remény hal meg utoljára)))
amúgy nekem Andersen meséi is ijesztõek és depressziósak voltak gyerekkoromban, de Árvácskát is csak egyszer néztem végig, soha többet.
Úgyanígy érzek Jancsó néhány filmjével kapcsolatban, messzirõl elkerülöm ha a tevében nyomatják....
Persze ehhez mostanában hozzá járul a világválsággal együtt járó mélypont.
Talán azért növeksik a vígjátékok népszerûsége))))

Shep
Hát ha nem is láttad õket, akkor mirõl beszélünk? 😊

A végsõ állomás valóban jó

Tyler1
hát én nem tudom, mert igazából nem láttam õket(vhogy nem is fogott meg), csak pár jelenetet, de sztem semmi horror jellege nincsen. Még csak megilyedni sem lehet rajta, mert egy totán normál film, amiben látványosan halnak meg emberek.

Shep
Legjobb horror akkor is Freddy, Evil Dead 😊

Shep
De a végsõ állomás szerintem teljesen jó, mert nem a tancsíron van a fõ hangsúly, mondjuk a legjobb az 1 volt szerintem, meg még a 2 is elég jó. Meg azért trancsír és trancsír között is van különbség, nem mindegy, hogy pár pillanatos bevágás van, mint pl. a a Végsõ állomásokban, vagy totálban mutatnak mindent hosszan.

Lol de a Kör típusú horrorfilmeknél nincs idétlenebb és rosszabb,mert az nem horrorfilm hogy csinálunk néhány hirtelen bevillanó szar jelenetet,aztán mutagatunk összevissza néhány képkockát,végül az utolsó tíz percben vmi értelmest próbálnak belemagyarázni.Ezektõl Isten óvjon

Tyler1
amúgy ez a mai horrordivat, hogy elég ha idétlen trancsír jelenteket csinálnak, de nulla sztori, és még nullább félelemkeltés! mióta a Fûrész befutott, azóta minden horror arra alapozik, h elég pár díszagyvelõ, meg egy hekto mûvér és kész a horror! Szóval az ilyen Végsõ állomás meg Motel sorozatok, minden csak nem horrorfilm.

Shep
Na jó, de te vagy a trancsírkirály 😊 Grotesque 10/10 😊

Shep
Haverom nézegette régebben a rottent én nem voltam és most sem vagyok elég elvetemült ahhoz, hogy megnézzem pl. az álkapcsát elvesztõ motorost meg a többi szörnyûséget, bár azt hiszem 1 vagy 2, shotgunos képet láttam valahol, de elég is volt. Filmen is durva az ilyesmi, pedig ott tudod, hogy csak trükk.

Amúgy még az olyan filmeket nem bírom ahol a trancsírhoz sztorit próbálnak erõltetni aminek semmi értelme nincs.

Groteszkben nem a futnak a gyilkos elõl sztori van 😄DDD

Dynamic
Én a sima trancsír filmeket szarba se nézem. Egyetlen üdítõ kivétel talán a Fûrész, aminek sikerült valami pluszt is belevinni az értelmetlen "menekülünk a szeletelõs gyilkos elõl" filmek tengerében. Pl. itt van ez az új ázsiai beteg múvi (Groteszk vagy mi). Az elõzetes alapján abszolút nem vagyok rá kíváncsi. Engem ne azzal próbáljanak sokkolni, hogy ömlenek a belek, spriccel a vér, szakadnak a végtagok, mert ez számomra annyira direkt és primitív. Valahogy sosem volt meg bennem az a perverz kíváncsiság, ami miatt az emberek többsége megnézi a rotten.com-on a szétlõtt fejû emberet meg a felpuffadt hullát. Nálam hangokkal és sejttetéssel nagyobb hatást lehet elérni. Örök etalon a Más világ, Hatodik érzék, Jelek stb. Bár ezek inkább thrillerek, de én általában ezt a fajta hangulatot kedvelem és keresem a horror filmeknél is.
Shep
Ez sajnos igaz, meg ugye az ilyen trancsír filmek a menõk. Bár ha jól belegondolunk a mesék is egyre erõszakosabbak, nem azt mondom régen is voltak "érdekes" dolgok, mert ugye a sárkányt mindig megölték, meg a kisgömböc megevett mindenki, meg Piroskáékat kivágta a farkasból a vadász, meg ilyesmi, de nem emberek gyilkolták egymást halomra a mesékben is. Alapvetõen ugye a mi felelõsségünk is, hogy a kis pulyák mit néznek, nem lehet mindent a szülõkre hárítani, de az igaz, hogy sok esetben a szülõk sem törõdnek eléggé azzal ,hogy gyermekük mit néz, aztán meg jön a csodálkozás, hogy hát de az én gyerekem egy ártatlan kis angyal, nem verhette félholtra az iskola társát.

Montanosz
vagy egyszerûen trendi azon nevetni ha egy faág megerõszakol valakit..
észre vettem hogy nagyon megnõtt a tûréshatár az ismerõseim - fõleg a fiatalabbak - körében.
Lady gagát hallgatnak, nem számít hogy arról énekel hogy homokos.
De tényleg így van a horror filmekkel is, unott arcal nézik ha valakinek kinyomják a szemét és hangos szürcsögéssel szétcsámcsogják a zombik...
Vajh' biztos a trancsirozós játékok is felelõsek érte(((

Shep
Szerintem a 2-3-ra érti.

Montanosz
evil dead be volt tiltva angliában mivel ez volt az a film amelyben legtöbb véres és erõszakos jelenet volt.
szóval mit értesz alatta hogy nem volt igazi horror)))))

Abszolút semmi extra, viszont nem látszódik rajta a gagyi érzés, ami a tucathorrorról lerí. Egy-két jelenet még tetszett is (pl.: amikor az árnyékokkal játszott a film, még félelmetesnek is mondható).

6/10 Nem rossz, nem rossz, de nem is jó 😊

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

csak ahogy látom a mai horrorokkal ellentétben elég jó értékelést kapott imdbn😄
Pedig látszólag az alapstory semmi extra

Én úgy fogalmaznék, hogy vannak benne nevetséges jelenetek, de kevésbé látszik rajtuk, hogy ezt annak is szánták (az Evil Deadel ellentétben). Annyiban megvédeném a filmet, hogy szinte az összes vérkomoly "tinihorrorban" is van ennyi baromság,sõt. Engem az eleje idegesített piszkosul, de miután beindult nézhetõ.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Shep
Jól érzed, leginkább csak röhögni lehet rajta, bár van aki szerint inkább sírni 😊

Hát ismerve a rendezõt (Evil dead sorozat) az tuti nem az az igazi horror (úgy értem biztos lehet rajta röhögni is😄)

zaki
drag me to hell?

Tesómnak szeretném megérdeklõdni, hogy most van-e valami jó horror a moziban?