Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Montanosz
elég sokat foglalkozom démonológiával, szerintem jól átültették a filmbe a szellemvilág mûködését, persze némi hatásvadászattal.
szóval csak annak vicc ez a film aki nem foglalkozik efféle dolgokkal.
viszont így nyilván nem mérvadó a pontozása, minthogy más filmek esetében már megbeszéltük)))
szóval fele sem tréfa, viccnek meg végképp nem.
persze a japcsik jobban megcsinálták volna......

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Sephi
Ez a film meg vicc-nek is rossz volt.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Shep
Pokolba taszítva

Ez mekkora egy poén film volt már, gyakorlatilag minden elemét az Evil Dead-bõl emelték át, és éppen ezért egy percig nem lehetett komolyan venni a filmet. Nem szoktam horroron nevetni, de hát ezen nem lehetett nem röhögni. Hát mikor a megszállt fazon elkezdett táncolni, hát azon majd besz.rtam, mondjuk mikor 10 perc alatt megtelt vízzel a gödör az sem volt gyenge 😊

7/10

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

thx
Sephi
2005

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Cukorfalat (Hard Candy) (1995)
Eléggé sokkoló film volt. Ellen Page nagyon nagyot alakit benne (kár hogy rövid a haja benne). Végig lekötött és nem tudtam kinek is kéne most szurkolnom. Jó film volt, na!
8/10

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Christiansen
Earth 10/10
Duel (Párbaj) 9/10
WALL-E 10/10
K-Pax 6/10

<#eljen>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

poppe
elég, nyugi

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

foglaltam pár jegyet a 7végi mozi maratonra de most nézem rosz tel számot adtam meg. ez gáz? meg a nevemben is elgépeltem pár betût.
ugye jegyátvételnél elég a visszaigazolószám??? v nem?
cinemacity aréna
Dynamic
😄😄

poppe
mondjuk én lakatlan szigetre csak az asstraffic filmeket vinném 😄

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Sephi
Igy van.

barnie1990
<#eljen>

Zene nélkül mit érek én?

Blasta
"szvsz semmi nem fog valtozni aze mert egyesek szerint "ennyi az annyi" "
Természetesen. Nem is azt írtuk ki, hogy "A D9-re mindenki 9 pontot kell adjon, a T4-re pedig 5-öt" hanem csak egy pontozós mankót írtunk ki, egy javaslatot arra, milyen módon próbáljanak az ide járók pontozni. Ha valaki úgy érzi, hogy a High School Musical-t vinné magával egy lakatlan szigetre, hát nyomja a 10/10-et, szíve joga.

"btw ennyi erobol az 5os rendszer jobb..."

Szvsz évek óta mindenki 10es skálán pontoz, ezt nem kéne megbontani.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

barnie1990
A végsõ állomás

Akinek a 3. nem tetszett, az messze kerülje ezt is, a színvonal a régi, talán még csökkent is, de 7O percet elütni azért jó.

Zene nélkül mit érek én?

CSOCSO
a pontozo rendszert majd berakom de szvsz semmi nem fog valtozni aze mert egyesek szerint "ennyi az annyi" ettol meg vkinek bejon a district9 masiknak meg nem. btw ennyi erobol az 5os rendszer jobb...
CSOCSO
telcsirol vagyok.... csiripeltek a madarak hogy teljezen megzombultatok a ciganysagtol. vigyetek ezt masik topikba. jo tema. meg en is irnek bele de rohadtul nem tartozik ide szoval pls STOP IT!!
Sephi
Na szolok neki.

Totti5
Avatar lesz gondolom, mert volt bemutatója elõtte.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Blasta
Csocsoé a topik, Õ dönt. Sztem még nem olvasta a dolgot.

Blasta
Neeeeeee
://///

Vázzze

desigo
Az utazás egy a föld középpontja felé egy borzalmasan szar film 😄 El sem hiszem, hogy moziban néztem. A film közepétõl a végéig azzal töltöttük el az idõt, hogy röhögtünk a különbözõ baromságokon 😄

poppe
az biztos fasza volt <#wink> én most vettem itthonra 2 szemüveget, a my bloody valentine-hoz (meg az utazás a föld középpontja felé, bár az nem érdekel) remélem repül majd felém is 1-2 balta 😄

2012 lesz majd 3D-ben? v avatar esetleg?

<#eljen> csak még odébb van az a kár
barnie1990
Miért nem teszitek ki azt a bannert?
Szerintem segítség volna mindenkinek nem csak a pontozásban, hanem más pontozását is könnyebb volna kiértékelni, ezáltal talán kevesebb flame lenne.

Zene nélkül mit érek én?

ProGabe
<#buck><#buck>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

motyodlee
3D terén én erre vagyok kíváncsi

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Zephyr Retiring
ma akadt a kezembe a terminátor 4 rendezõi változata..
annó még moziban láttam az "eredetit", de ez a változat olyan,
mintha most látnám elõször a filmet..

a "régihez" képest rengeteg új infóval, mert eddig nem is tudtam,
hogy ennyi mindent kivágtak belõle<#csodalk>

már csak a dvd képminõség miatt is megérte újranézni..

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Totti5
Imént tértem haza az elsõ 3Ds moziélményemrõl, ami nem más ( nem nevet😊) ) mint a fájnõl desztinésön volt. Nem volt rossz, mármint a 3D, bár kevés volt az olyan ahol a pofámba éreztem a dolgokat, de az hatásos volt kellõen. A film? ugyis mindenki tudja hogy milyen... egy 3Dt megért. A következõ 3Ds amit meglesek az UP lesz, jó volt a bemutatója.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Blasta
A topik címe: FILMEK, AMIKET MOST LÁTTUNK...

Nem tudom mond-e ez egyeseknek vmit?
Köszi!

nem az, Németországból jött árkot ásni vendégmunkásként ide
The Cincinnati Kid

Hmm, jó volt! Az utolsó hand különösen izgalmas volt. Ez a 5 card stud nem is rossz! Amúgy én mondom, ezek a régi színésznõk tudnak játszani. Melba akárhányszor bejött a képbe, rámjött a kangörcs 😄

Pretorian
Én nem hiszek semmit, a véleményemet tapasztalatokra alapozom. Egyébként amerikában jóval több magyarul beszélõ magyar él, mint bárhol máshol Nyugat-Európában.

sandor8206: nem személyeskedésként, de ezek szerint biztosan nem rakétakutatással foglalkozik a kollégád.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

kicsit OFF-olok én is :-D, a franciás dologhoz! Nekem egy német kollégám, hitte azt hogy Magyarországon karikás ostorral jár mindenki (most túlzok), de õ is azt hitte hogy itt csak Hortobágy van. Meg volt lepõdve, hogy teljesen ugyanaz mint Németország, semmi extra, csak itt piszkosabb, meg villanyoszlopok vannak mindenhol (németbe föld alatt vannak már) :-)
Montanosz
olyan országról vitatkoztok ami nem is létezik)))...kis híján.

Tyler1
én nem szajkóztam semmit egyszer írtam le, illetve kétszer, mert elsõre nem fogtad fel ezek szerint. de tök mind1 mit mondok mert mindenre lehet kitalálni választ! én nem gyõzködni akarok senkit, mindenki gondol amit gondol errõl az országról!
az hogy az arabok tudják hol vagyunk az teljesen rendben van, ez nem is tudom h jött, ott rengetegen beszélik pl. a magyart. itt elsõsorban amerikáról volt szó, persze lehet azt hinni h szar sztereotíp szöveg, mindenki hisz amit akar 😊 ez egy ilyen játék!

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Dynamic
"egyedi hangzású, ezáltal egzotikus nyelv"

Pont ezt mondtam, de Tyler bemagyararázta magának, hogy egzotikus ORSZÁGRÓL beszélek.
Dynamic
"az amerikaiak egzotikus országnak tartanak"

Aha, most már látom. Alapvetõ szövegértései problémáid vannak. Én különleges és egzotikus NYELVNEK mondtam a magyart. Olvass vissza!
Tévedés ne essék: az, hogy elkezdted nyomni a sztereotípiákat és én reagáltam rá, az egy külön történet, de a franc se gondolta hogy mindezt azért tetted, mert nem tudtál egy egyszerû mondatot dekódolni.

"az én gyenge érv készletemre te egy érvet sem tudtál"

Ez már tényleg vicc. Sehol nem érveltél. Folyton azt szajkózod, mit adomázott a francia ismerõsöd. Ezt nem tudom komolyan venni, fõleg annak tudatában, hogy anno egy ismerõsöm mindenféle hülyének elmondta az angolokat, íreket, akik nem tudják még a kenyérpirítót sem bekapcsolni, de amikor kint laktam, akkor valahogy sosem tapasztaltam azt a nagy szellemi posványt.
Pretorian
lol ez akkora sztereotipia mint hat másik. Én akárhányszor voltam nyugaton, sosem hitte azt senki, hogy itt fûszoknyában szaladgálunk, meg köpõcsõvel lõjük le a fehér embereket, meg jurtában lakunk, meg ehhez hasonló gyökérségeket. Az, hogy van egy-két okostojás, akik azt sem tudják, Magyarország Európában vagy Ázsiában van, az még nem jelent semmit. Én Londonban ausztrálokkal, amerikaiakkal, indiaiakkal, arabokkal beszélgettem, és meglepõen sokat tudtak Magyarországról. Nem ilyen az országimázs. Az amerikai filmekben pedig azért divat magyarul beszélni (Drag Me To Hell, Iron Man, Blade Runner, The Usual Suspects, és még rengeteg másik film), mert a magyar egy elég nehéz, egyedi hangzású, ezáltal egzotikus nyelv.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Tyler1
hát persze h komolytalan! nem létezik francia ismerõs, nincsenek filmes példák, nincs országimázs film sem! mindent kitaláltam h a Drag me to Hellen lehessen vitatkozni<#nyes><#idiota>
neked lehet igazad, az amerikaiak egzotikus országnak tartanak! múltkor meg is állított egy h holvannak a fûszoknyás lányok...

azt hiszel amit akarsz, engem most ez a vita, nem fog depresszióba taszítani, fõleg mert az én gyenge érv készletemre te egy érvet sem tudtál mondani de mind1 😄 Legyen igazad!<#taps>

Dynamic
Csak én érzem, azt hogy enyhén szólva gyenge lábakon áll az érv készleted? Semmit nem tudsz cáfolni(pl. filmes példák, miért jönnek ide a turisták stb.), csupán a számomra ködös francia ismerõsöd az egyedüli fegyvered.
Igazad van, tényleg hagyjuk is, mert ez így már nagyon komolytalan.

Mellesleg nekem meg az amerikai nagybátyám (is) mondta, amit lentebb írtam. Na, most akkor egálban vagyunk?
motyodlee
Ironman pedig azt, hogy terroristák vagyunk XD

ki nem hiszi, pörgessen 00:33:00-ra

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Tyler1
"Már eleve, honnan tudod hogy külföldön hogyan reklámoznak bennünket?"

ház ezen most majdnem besírtam<#idiota> sztem itt hagyhatjuk is a vitát! azt meg ott mit gondolnak, azt pont egy francia mesélte...ennyi!

Tyler1
jó hát ez fõként az ottani oktatási rendszernek tudható be 😊 nem csak velünk vannak igy hanem egész Európa nekik egy külön világnak tûnik(érdemes nézni ilyen amcsi kvízmûsorokat, nevetséges h mennyire buták). De hát mi sem tudunk semmit mondjuk Trinidadról, mert nem tanítják, ezért csak közhelyesen gondoljuk azt h ott kókuszvadász benszülöttek élnek 😄

Dynamic
Már eleve, honnan tudod hogy külföldön hogyan reklámoznak bennünket? De tételezzük fel, hogy így van. Komolyan elhiszed, hogy - adott esetben a franciák - magyarországi ismerete annyi, hogy egyszer láttak a tv-ben 10 másodperces mo-i utazási reklámot? Tényleg azért jön ide a "pusztába" a sok turista, mert gulásht akarnak zabálni meg szõrén megülni a lovat? Ne már...

"jah és bocs most nem nézegetek filmadatbázisokat magyar nyelvû faszságért sry"

Vagyis eddig csak a Drag me to Hell-el tudta alátámasztani, hogy Hollywoodban a magyar=cigány. Akkor mirõl beszélünk? Kb. mintha azt mondanám, Hollywood szerint az összes albán drogos, emberrabló, csak mert a Takenben is ez volt.
szucsy89
ez volt a cél, nem egy unalomig ismert szépfiú, vagy egy macsó alakját rajzolták most, hanem egy teljesen unszinpatikus figuráét(legalábbis az elején)aki a film végére szimpatikussá válik...ezért is tetszett a film, mert elõször én is tartózkodtam a fõszereplõtõl, furcsa érzésem is volt, de hát ez a film attól jó hogy végig furcsa érzéssel tölt el hogy nem minden a megszokott kerékvágásban forog...
Montanosz
Lepa Sela Lepo Gore

Szerb-horvát háború két barát szemszögébõl, akik: szerb és horvát)))
Azoknak akik szeretik a balkáni hangulatú filmeket.
10/7 blasta.