Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szóval csak annak vicc ez a film aki nem foglalkozik efféle dolgokkal.
viszont így nyilván nem mérvadó a pontozása, minthogy más filmek esetében már megbeszéltük)))
szóval fele sem tréfa, viccnek meg végképp nem.
persze a japcsik jobban megcsinálták volna......
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ez mekkora egy poén film volt már, gyakorlatilag minden elemét az Evil Dead-bõl emelték át, és éppen ezért egy percig nem lehetett komolyan venni a filmet. Nem szoktam horroron nevetni, de hát ezen nem lehetett nem röhögni. Hát mikor a megszállt fazon elkezdett táncolni, hát azon majd besz.rtam, mondjuk mikor 10 perc alatt megtelt vízzel a gödör az sem volt gyenge 😊
7/10
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Eléggé sokkoló film volt. Ellen Page nagyon nagyot alakit benne (kár hogy rövid a haja benne). Végig lekötött és nem tudtam kinek is kéne most szurkolnom. Jó film volt, na!
8/10
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
ugye jegyátvételnél elég a visszaigazolószám??? v nem?
cinemacity aréna
<#szomoru1>#szomoru1>
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Természetesen. Nem is azt írtuk ki, hogy "A D9-re mindenki 9 pontot kell adjon, a T4-re pedig 5-öt" hanem csak egy pontozós mankót írtunk ki, egy javaslatot arra, milyen módon próbáljanak az ide járók pontozni. Ha valaki úgy érzi, hogy a High School Musical-t vinné magával egy lakatlan szigetre, hát nyomja a 10/10-et, szíve joga.
"btw ennyi erobol az 5os rendszer jobb..."
Szvsz évek óta mindenki 10es skálán pontoz, ezt nem kéne megbontani.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Akinek a 3. nem tetszett, az messze kerülje ezt is, a színvonal a régi, talán még csökkent is, de 7O percet elütni azért jó.
Zene nélkül mit érek én?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
2012 lesz majd 3D-ben? v avatar esetleg?
Szerintem segítség volna mindenkinek nem csak a pontozásban, hanem más pontozását is könnyebb volna kiértékelni, ezáltal talán kevesebb flame lenne.
Zene nélkül mit érek én?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
annó még moziban láttam az "eredetit", de ez a változat olyan,
mintha most látnám elõször a filmet..
a "régihez" képest rengeteg új infóval, mert eddig nem is tudtam,
hogy ennyi mindent kivágtak belõle<#csodalk>#csodalk>
már csak a dvd képminõség miatt is megérte újranézni..
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Nem tudom mond-e ez egyeseknek vmit?
Köszi!
Hmm, jó volt! Az utolsó hand különösen izgalmas volt. Ez a 5 card stud nem is rossz! Amúgy én mondom, ezek a régi színésznõk tudnak játszani. Melba akárhányszor bejött a képbe, rámjött a kangörcs 😄
sandor8206: nem személyeskedésként, de ezek szerint biztosan nem rakétakutatással foglalkozik a kollégád.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
az hogy az arabok tudják hol vagyunk az teljesen rendben van, ez nem is tudom h jött, ott rengetegen beszélik pl. a magyart. itt elsõsorban amerikáról volt szó, persze lehet azt hinni h szar sztereotíp szöveg, mindenki hisz amit akar 😊 ez egy ilyen játék!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Pont ezt mondtam, de Tyler bemagyararázta magának, hogy egzotikus ORSZÁGRÓL beszélek.
Aha, most már látom. Alapvetõ szövegértései problémáid vannak. Én különleges és egzotikus NYELVNEK mondtam a magyart. Olvass vissza!
Tévedés ne essék: az, hogy elkezdted nyomni a sztereotípiákat és én reagáltam rá, az egy külön történet, de a franc se gondolta hogy mindezt azért tetted, mert nem tudtál egy egyszerû mondatot dekódolni.
"az én gyenge érv készletemre te egy érvet sem tudtál"
Ez már tényleg vicc. Sehol nem érveltél. Folyton azt szajkózod, mit adomázott a francia ismerõsöd. Ezt nem tudom komolyan venni, fõleg annak tudatában, hogy anno egy ismerõsöm mindenféle hülyének elmondta az angolokat, íreket, akik nem tudják még a kenyérpirítót sem bekapcsolni, de amikor kint laktam, akkor valahogy sosem tapasztaltam azt a nagy szellemi posványt.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
neked lehet igazad, az amerikaiak egzotikus országnak tartanak! múltkor meg is állított egy h holvannak a fûszoknyás lányok...
azt hiszel amit akarsz, engem most ez a vita, nem fog depresszióba taszítani, fõleg mert az én gyenge érv készletemre te egy érvet sem tudtál mondani de mind1 😄 Legyen igazad!<#taps>#taps>
Igazad van, tényleg hagyjuk is, mert ez így már nagyon komolytalan.
Mellesleg nekem meg az amerikai nagybátyám (is) mondta, amit lentebb írtam. Na, most akkor egálban vagyunk?
ki nem hiszi, pörgessen 00:33:00-ra
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
ház ezen most majdnem besírtam<#idiota>#idiota> sztem itt hagyhatjuk is a vitát! azt meg ott mit gondolnak, azt pont egy francia mesélte...ennyi!
"jah és bocs most nem nézegetek filmadatbázisokat magyar nyelvû faszságért sry"
Vagyis eddig csak a Drag me to Hell-el tudta alátámasztani, hogy Hollywoodban a magyar=cigány. Akkor mirõl beszélünk? Kb. mintha azt mondanám, Hollywood szerint az összes albán drogos, emberrabló, csak mert a Takenben is ez volt.