1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • m0tTh0w
    Pár film amit az elmúlt napokban láttam:

Black Swan 2010

Egy újabb Aronofsky remekmű. A történet egyszerű, mint a pofon, a főszereplő vívódása viszont zseniálisra sikeredett. Natalie Portman a Closer és a V for Vendetta után végre újra maradandót alkotott.

8/10

Badlands 1973

Gondoltam megnézem Malick mester egyik korai filmjét. Azt, amelyik Tartantínót is megihlette anno.(A True Romance és a Natural Born Killers forgatókönyvére gondolok.) A film az 50-es években történt dakotai sorozat gyilokosságokról szól. A fiatal Martin Sheen jól hozza az őrült és kiszámíthatatlan gyilkos szerepét. Sissy Spacek monológjai pedig kis életet lehelnek a kopár és sík Dakotai tájba. Remek film.

8/10

True Grit 2010

Coen testvérek legújabb western filmje. Tekinthető a 1969-es film feldolgozásának, vagy a történet alapjául szolgáló regény újabb adaptációjának is. Tény, hogy a történet már régóta létezik, kérdés az volt számomra, hogy Coenék mit hoznak ki belőle, újra. A alapvetően lassan csordogál a film. Jeff Bridges hozza, ami elvárható egy zülött rendőrbírói szereptől. Matt Daemon meglepően jól teljesített western környezetben, de szerintem a kis csaj Hailee Steinfeld nyújtotta a legtöbbet. Érdemes lesz rá a továbbiakban oda figyelni.

8/10

The kids are all right 2010

Leszbikus szülők, illetve spermadonortól született gyerekeik, akik kiváncsiak az "apjukra". A filmet egyértelműen Mark Ruffalo viszi a hátán. Bejött ez a laza, "szarok magasról mindere" karakter. Ebből a filmből kiderül, hogy Julianne Moore már nem lesz fiatalabb, és hogy a Tim Burtonos "Alíz" továbbra is gyenge, mint a harmat. :)

8/10

127 Hours 2010

Ezt a filmet vártam leginkább az utóbbi időben, és hát nem csalódtam. A sztori ugye megtörtént esetet dolgoz fel: egy barlangász (Aron Ralston) keze beszorult egy szikla alá a Grand Canyon egyik kürtőjében, és hát 5 napira ott ragad. James Franconak jól sikerült hoznia a barlangász szerepét, aki több napon keresztül küzd a halucinációival és próbál életben maradni. Neki adnám a szobrocskát 2 hónap múlva :)

9/10

Cyrus 2010

Nem azaz egyszerű vígjáték. Sokszor direkt kínosra veszik a figurát, olyan Office módra. De aki a fingós/böfögős poénok nélkül is képes élvezni egy vígjátékot valamint, kiváncsi a még mindig gyönyörű Marisa Tomeire, az nézze meg nyugodtan :)

7/10