Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pont ezt akarták elérni!
azért szép, hogy végre megint kapunk egy filmet, amiben van karakterfejlõdés (jelen esetben pálfordulás), és a legtöbb nézõ ezt is fikázza. tudom én, hogy a legtöbben hozzá vannak szokva a fakocka értelmi szintjét kívánó történethez (amiben mindent az ember szájába rágnak), a papírmasé karakterekhez, akiknek a tettei totál súlytalanok, nem is õk viszik elõbbre a (fos) sztorit, csak rohangálnak a kamera elõtt, benyögnek valami szar poént és kész
ha ma jönne ki a Taxisofõr, mindenféle változtatás nélkül, akkorát bukna, mint ide Lacháza. szerintem még a kritikusok is csak fintorognának. na nem mondom, hogy a változás alapvetõen rossz, sõt! de a filmek esetén az iránya az!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
csak megkérdezem láttál-e már országimázs filmet, mert akkor tudnád h általában azzal reklámozzuk elsõsorban magunkat h szalonna, csikóslegények, szürkemarha meg hortobágy. minden további infrastrukturális, és városi fejlõdés csak másodrangú.
jah és bocs most nem nézegetek filmadatbázisokat magyar nyelvû faszságért sry.(Sztívün Szegál filmet is láttam ezret, de egynek nem tudom a címét). De mind1 ha ez jól esik, akkor nincs ilyen film, sõt hajaj...
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Igen, az õ fülüknek a magyar nyelv nagyon különleges és egyedi. Ezt is konkrétan az amerikaiak mondták(és több európai náció, de ez most lényegtelen), nem én találtam ki! Az meg, hogy a franciák azt gondolják, hogy buckalakók vagyunk... nem baj ha ezen most hangosan nevetek és azt mondom marhaság? Amerikától messze vagyunk még oké... de ne gondoljuk már a franciákról is, akiktõl mellesleg 2 kis ország választ el, hogy az iskoláikban csak a békacomb készítés fortélyait oktatják. Amúgy is már rohadt unalmas, hogy az ilyen vitáknak mindig az a kicsengése, hogy az összes nemzet buta mint seprûnyél, csak a magyar az atyaúristen, õ tudja egyedül, hogy hol van az Északi-sark és hol kel a Nap.
De továbbra is várom azon amerikai filmek listáját, amelyekben magyarul beszélõ cigányokat láttál.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
District 9
Egyszer nézhetõs film. Teljesen antipatikus fõszereplõ. Csomó minden nincs megmagyarázva. Nem tetszett, hogy ilyen "dokumentum" film jellegû volt a kamerázás, meg úgy az egész.
6/10
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Ez az animációs film nagyon bejött, rögtön meg is vettem DVDn. Nem tudom igazándiból miért. Tiszta Tim Burton... pedig nem is az.
10/9
Inglorious Basterds
Tarantinó hozta a formáját. Nekem bejött. Pont azt kaptam amire számítottam.
7/10
Pokolba taszítva/Drag me to Hell
Ettõl többet vártam. Nem rossz film, bár inkább gusztustalan mint ilyesztõ. Annyira kiszámítható volt a vége, hogy szinte fájt. Amúgy a fõszereplõ kiscsajt nem sajnáltam. Na nem mindha egy ilyan kuncsorgó cigánynak be kellet volna dölnie és tovább hitelezgetni, de azért elég törtetõ volt. (Az meg hogy magyarul átkozodik nekem kifejezetten tetszik hehe, amugy egy roma a halotti toron mintha oroszul hablatyolt volna, szóval ilyen vegyes cigányfelvágott lehetett a family.)
6/10 (kis jóindulattal)
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
na de ez már nagyon off úgy hogy ON:
Micimackó - nagyon jó mese<#eljen>#eljen>10/10
mi se vágjuk hol van miaó köztársaság....
elég légypiszok vagyunk a térképen(((
Viszont igenis méltatják hogy rengeteg magyar harcolt a polgárháborúban, vannak szobraik meg magyar nyelvû sajtó, tévé....
Ha így nézzük mi nem törödûnk a saját hõseinkel annyit mint az amcsik((((
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Na ezért veszik egzotikusnak. Azt hiszik, hogy itt sárkányok laknak. 😄DD
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Legalább is a Bladerunner és E.J.Olmos szaki nyomán. 😄
Mehet a fejlécbe a banner?
Nemrég néztem meg a The Fall. Nagyon szép kis mese volt, az álomvilág képei és színei egész eszméletlenek voltak, a narancsszedõ fogatlan mehikói kislány aranyos volt. Nekem a vége nem tetszett, kicsit túl hepiendesre sikerült(najó nem mindenkinek), szerintem azt eltúlozták, mindettõl függetlenül, egy szép film, ami teljesen lebírt kötni.
9/10
Melyik filmben még?? Nekem egy sem jut eszembe, viszont rengeteg film eszembe jut amiben magyar vagy cigány van(Blöff, Sorvadj el, Watchmen, Közönséges bûnözõk, Az angol beteg stb.), de sehol nem kapcsolódik össze a két fogalom. Egyébként az sem titok, hogy az amerikaiak egzotikus nyelvnek találják a magyart, szóval ez sokkal valószínûbb magyarázat, mint a magyar=cigány elmélet.
Ezt az "ember irányít embert" szitut még mindíg nem tudják emészthetõ formába önteni,ennek okán tele van sok hülyeséggel,de van benne egy pár egész komoly jelenet.A csaták közben rohadt jó az a szûrõ,amit használnak.
A film elsõ fele még türhetõ,aztán átmegy "hóttunalomba meg töksablonba".
Meg amúgyis,valahogy nem komálom Ludacris-t filmekben.
Egyszer nézhetõ 10/6
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nos. .. Nos.. Hát izé. Jó volt, jó volt, csak kicsit olyan furcsán jó. Vannak nagyon emlékezetes jelenetei, meg nagyon nagy alakításai, meg úgy tök frankó is, de valahogy nem tudott annyira lenyûgözni (nyilván mivel 2 napja majdnem behugyoztam a D9 okán a gyönyörtõl, ezt nem is vártam.)
A többnyelvûség csodálatos volt például, ennyire bátran használva még nem láttam (hála istennek csak a franciához vagyok tök hülye.. Na meg az olaszhoz, de szerencsére abból csak kevés volt..). A fõgenyó náci tag valami félelmetesen jó, a pincés-kocsmás jelent is örök. Meg a moziablakos. Meg a baseballütõs.. Meg blablabla
8-9/10 (inább nyolc - nekem)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Hát ez mi a faszom? Aszittem horror filmet fogok nézni, erre egy kibaszott komédiát láttam. Paródiának meg nagyon szar volt. Ilyen tipikus régi horro filmekre hasonlít, ötvözve pár Préri farkas és Gyalog Kakukk hatással. Tipikusan az a film, amitõl nem félsz, nem nevetsz, nem köt le, hanem fogod a fejed, hogy "Istenem megint mit nézek..."!
jah bocs egyetlen jelenet volt ahol jót röhögtem:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
3/10
A dolgok állása/State of Play
röviden:
Tök unalmas nyomozósdi, szálakat kibogozós, politikáva keveredõs, 2 órás maratoni szar! 10 perc egy évnek tûnt ebbõl a filmbõl! Russel Crowe meg már egyre szarabb szerepeket kap(és a haja is botrányos xD)
4-5/10
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Nyílván nem ezekkel a színekkel, csak maga az elv.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

State of Play 8/10
Body of Lies 8/10
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Snakes on a plane 7/10
Drag Me to Hell 5/10
Inglorious Basterds 7/10
Michael Clayton 7/10
Kung Fu Panda 4/10
terminator 4 4/10
AvP 2 3/10
V9ykn8_TZL0