1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Montanosz
    Hunt to Kill

Sajnos nekem a filmből csak a hibák jutottak, pontozni sem tudom mert belealudtam, és amikor hajnali egykor felébredtem töröltem a f..be.
    Izgalom? Ja az nincs..aki látta a Takent tudjuk magas mércét állított.
    Főhősre sincs szükség, nem is tudom minek tették bele a filmbe hiszen semmi szerepe, és nem is csinál semmit az első 1 órában,gondolom a másikban csak van némi szerepe.?
    Na itt elkezdtem markolászni a fotel karfáit:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    békés kisváros, kamera jól mutatja a sétáló embereket az utcán ahol a seriff iroda is van, amikor kilővik az agyát az ablakkal együtt az nincs semmi hatással az eseményekre, úgy szintén az sem hogy két erdész eltűnik és telefonon sem keresik őket, nyilván szarul dolgoztak ezért senkinek nem hiényoznak, főleg nem a munkahelyükön, és napokról van szó mert amikor az egyiket megtalálják már elég szagos..a szereplők reakciójából ítélve.
    Meg mint jeleztem a főhősre semmi szükség, hisz a banda egymást gyilkolja))
    Hat fős a banda, ebből a bandavezér 3mat megöl/megölet, a maradék kettőnek nem kellne eszébe jutnia hogy hm,talán engem is megöl majd?
    Á nem kedélyesen sétálgatva mennek tovább..a továbbal is hülyeség van, úgyanis arról szól a sztori hogy kanadába szökünk, persze ők visszafordulnak..ja hát tudják hogy nem üldözik őket, hiszen csak pár seriffet meg erdészeti felügyelőt öltek meg))

Szóval rég láttam ennyire broáf és unalmas filmet, az a pár érdekfeszítő jelenet sem menti meg, az sem érdekel szerintem már senkit ha hangos recsegéssel eltörik valaki lábát vagy ilyesmi..ezen már túl vagyunk))