1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • tigeroo
    na és holvan penge? sztem a maga apró bugyutaságaival együtt kurvajó filmsorozat volt...

fejlődött van helsing, frankeinstein szörnye is, úgy mint miki egér, popey, stb is... haladni kell a korral. ha meg valami régebbi sztílót képviselnének akkor meg az lenne a baj

szerintem semmi baj nincs az alkonyattal, ahhoz képest hogy 1-1 durva akciófilmben is van szerelmi szál... akkor egy vámpírfilmben amiben a fő konfliktus a bárány és a farkas szerelme, akkor mi az ami megengedett istenem...?!

(ezt úgy mondom hogy az első részét félig láttam otthon, valszeg álmosan, a 3. részét meg a moziban)

volt benne akció, dráma, fricska saját maga felé (a 2 túl nyálas főhős bebeszólogatott egymásnak olyanokat amiket az itteniek többsége is vall h mennyire gázok), stb.

egy bridget jones naplójánál vagy szex és newyork filmnél még mindíg korrektebb. az hogy "testreszabták" a vámpírmítoszt, hát istenem...