Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pretorian
1+1 az kettõ, kettõ ember vette fel a nyilvánvalóan és szándékoltan 'mindenkit' lehülyézõ hozzászólásomat. Húúú de ritkás itt a légkör, ültessetek több fát! 😉

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Pretorian
Ott a pont.

Pretorian
Én nem lövöldözök, a társadalomkritikám pedig megállja a helyét, tekintve, hogy a 'véleményformáló kritikusok' e film esetében minden kétséget kizáróan a 'kultúrazabáló' társadalom általam megnevezett rétegébõl kerülnek ki. Hogyha a zeneiparban keresnék hasonló példát, azt mondanám: The Jonas Brothers. Az, hogy ez a film kritikailag sikeres lett, csak a véleményformálás 'intézményét' minõsiti. Ma a szar a menõ, ezt kell nyomatni. Egyébként én általában jókat mosolygok a kritikákkal dobálózó riposztokon. Akinek formálni kell a véleményét, annak feltehetnénk a kérdést:

melyik intézetben fosztottak meg a szabad véleményformálás képességétõl?

Montanosz
errõl a sztoriról már valaki regényt is írt)))

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

ProGabe
"elkezdte gondolom ezt a robotember projektet, majd mikor a Skynet átvette a hatalmat tökéletesítette, befejezte azt."

na most megnéztem újra azt a mûtõtermes-jelenetet, úgy látszik elõször bealudtam rajta^^ valahogy annyi maradt meg, hogy HBC karaktere ott figyel a képernyõn és azt magyarázza Marcusnak, hogy végig õ volt a Skynet új terve, ezért kavartam bele minden hülyeséget. a megoldás, mint általában, egyszerû, mint a pofon

viszont az, hogy csak úgy kitépi a chipet, így újralátva lolbazmeg kategória. bár, az egész terv az, mármint az elv miatt. a skynet az emberi tudatot, az emberi én hiányát hozza ki fõ indokként a "miért nem sikerültek az eddigi terveink JC elpusztításában" nevû egyenlete végén!? röhej!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Blasta
A Cyberdyne már nem létezik, a T3-ban beolvadt az Usa hadseregbe. Valszeg Skynet project nevet lehetett látni azon a papíron akkor. De majd otthon meglesem és kiderül 😊

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

SötétBarom
Cyberdyne 😊

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Shep
Én csak arra próbáltam rávilágítani, hogy azért mert a többség azt mondja, hogy az jó, meg úgy van még nem biztos, hogy tényleg úgy is van. Mert pl. azért mert mi kirekesztjük a bolondokat, még nem biztos, hogy mi vagyunk a normálisak, lehet, hogy õk azok és mi vagyunk a bolondok, csak õk már kevesebben maradtak éppen és ezért a többség ugye azt mondja, hogy õk a hülyék rekesszük ki õket. Ez lehet, hogy kicsit sarkalatos példa, de a lényeget azért lehet érzékelni. Na de mivel ez egy másik topic témája lehetne ezért be is fejezem, mielõtt igazán elkezdtem volna. A Hangover meg nagy nulla film kb. 2 jó poénnal egyik a Ceasar-os a másik meg hmm. nem jut eszembe, lehet csak az az 1 volt jó 😊 A 2/10(legalább 4 v. 5), meg a durva beszólás tényleg erõs volt a kolléga részérõl.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Blasta
Te figy, láttad a Terminator 4-et egyáltalán? Mármint végig is nézted? 😊))

Marcus nem ember volt, csupán az agya volt emberé. Cyborg volt, a szó eredeti értelmében (és utána már jött a Skynet új szériája, amikor már a gép belseje full élettelen volt csak a burkolata, a bõre élt)

Nem volt idõutazás. Marcus napjainkban felajánlotta a szerveit egy cégnek. Ez a cég (már Skynetnek hívják ha jól emléxem, látni a papíron amit alá ír) elkezdte gondolom ezt a robotember projektet, majd mikor a Skynet átvette a hatalmat tökéletesítette, befejezte azt.
Persze attól még az öncsonkítás-tiltásának elhagyása nagy butaság volt a készítõk részérõl, vélhetõen a Skynet ezt nem így intézte volna. 😊

Blasta
Azért a birkás hasonlat a mûvészeteknél (még ha a mainstream-rõl is van szó) különösebben nem mûködik sztem.

Ha egy adott rétegnek a mû nem tetszik, akkor nem fogja annak megtekintését/meghallgatását javasolni, ajánlani a többieknek. Ergo ilyenkor csak a birkák egy kis része mehetne tovább a pásztorral, a többi szétszéled, mert arra senkit nem lehet kötelezni, hogy pénzt fizessen egy amúgy szar filmért.

ProGabe
ez igaz, sõt. ha az idei nyári termést nézzük, tehát a "blokkbászterek" bevételeit, akkor temethetjük az emberiséget. szerencsére errõl szó sincs, nagyon sok "underground", független film is feltûnt a palettán

de témánál maradva: a másnaposok igenis jó film. agyatlan szórakozás? igen, az. haverokkal nézõs "popcorn-mozi"? igen, az. ezzel szemben a két T betûs folytatásra, az igazi "blokkbászterekre" is elpufogtatták ezeket a kifejezéseket, de feleslegesen, hiszen azok menthetetlenül szarok, nem lehet - esetükben - ilyen mondvacsinált kifejezésekkel megvédeni azokat

bár, a Termi szerintem nem lett annyira szar, mint mondják, a negatív kritikák miatt egy blõd szart vártam a négyzeten. ezzel szemben csak mérsékelten volt "ehh, szar" kategória. persze a jó karakterek és azok tetteinek súlya csakis az elsõ két rész miatt van jelen, de ezt tudták a készítõk is, a történetet meg úgy szarják el, ahogy akarják, mert a "fíling" úgyis elviszi a hátán az egészet. nálam elvitte, sokaknál nem. én szerencsés vagyok 😊

hm, most már nagyon belemerültem a Termibe, szóval
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mûtõs-jelenet WTF? most mivan? Marcust lefagyaszották X évre, hogy aztán 20xx-ben felébresszék, hogy megölje Kyle-t? most itt volt bármiféle idõutazás-kavarás, vagy sem? tehát Marcus karaktere már régóta ott volt talonban, csak rá esett a választás, vagy kitalálta az egészet a skynet az elejétõl, mármint a film tényleges elejétõl (fegyház) fogva? vagy mi van? ráadásul a skynet ilyet nem is csinálna, mármint hogy emberre bízzon egy feladatot, legalábbis nem úgy, hogy az embernek legyen választása azzal, hogy kitép magából egy chipet

hm, most, hogy egy kicsit is belegondoltam a filmbe, egyre kevésbé tetszik 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Kmarha
es lam, ha egy szemelyeskedo mindenkit lehulyezo hozzaszolas megjelenik, elkerulhetetlenul letrehozza a kovetkezo szemelyeskedo uzenetek szuletesehez szukseg forum legkort 😄

en megmondtam 😄 elkezdodott 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Shep
A birkák is arra mennek amerre a puli, vagy a juhász tereli õket 😊 Attól, mert valami sikeres és sok pénzt hoz még lehet pocsék és nem túl építõ jellegû.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

[Jakuza]
Nezd meg a Halalsoron-t (Green Mile) is ha meg nem lattad, kb hasonloan osztalyozhato mint a Remeny Rabjai.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Blasta
Elég rondán mellé lõttél a film és társadalomkritikáddal.
A film 2009 egyik legnagyobb dobása volt, ömlöttek rá a nézõk és a dollárok a készítõknek, mind pénzügyileg, mind kritikailag totál sikeres lett. Arról, hogy NEKED nem tetszett, még nem biztos, hogy a társadalom ill. a film készítõi tehetnek, magyarul nem biztos, hogy mindenki más a hülye és szembe megy veled az autópályán...

Szóval feltehetnénk a kérdést neked: melyik intézetben engedik a sz.gép használatot?

ForzaInter
<#wow3>

Yo, Bitch!

Pretorian
Nem áll szándékomban. Ez a film egy intellektuális zsákutca, nyilvánvalóan olyan embereknek készült, akiknek 'nincsen életük'.

Shep
Ok, így már korrekt, de a 10/10 szerintem akkor is túlzás. 😊

Dynamic
A Superman-est nem láttam. De egyszerûen érhetetlen számomra, hogy ez a film mitõl a "mester legjobb alkotása"(meg hasonló dumák). 55 évvel ezelõtt lehet, hogy egyedi volt - bár a történet nulla - és össze-vissza fosták magukat az emberek a feszültségtõl, de az imdb csak pár éve van, nehéz elhinnem, hogy ugyanazt a hatást gyakorolta a mai generációra.
Szerintem ennél a filmnél hiba lett volna valamilyen gagyi sztorit erõltetni,azt sosem szerettem hogy mindig az a hunyó akire a legkevésbé gondolnánk vagy hogy idegesítõ értelmezhetelen bevágások aztán a film végén magyarázzák hogy most miért mi....fárasztó....Viszont ettõl a filmtõl azt kaptam amit vártam nem csalódtam,semmi fölösleges misztikum vagy idióta bevágások,csak szimpla egy õrült szadista játékai,naturalista tálalásban.

Shep
Akkor úgy írd, hogy kategórián belû, de az, hogy vérben tocsogás és csonkítás van még nem teszi jó hororrá a filmet, szerintem ettõl kicsit több kell.

A horror mûfaja nem való gyenge idegzetûeknek,arról hogy neked durva nem a film tehet.

Shep
10/10 egy ilyen alkotásra? Azt hiszem nálad sincs minden rendben ha ezt komolyan gondoltad 😊

macselek
Csodálatos film lehet...:S

loool, komoly? 😄
Egy pszicho leüt egy fiatal párt,kikötözi,folyamatos tortúrának teszi ki õket,látszólag ok nélkül.Részletesen az egész film:
Láncfûrésszel levágja a csávó és a csaj ujjait nyakláncot csinálva belõlük,ezenkivül a csávót még ki is heréli.Késõbb kiderül hogy csak azért csinálja mert izgatja,utolsó feladatban a csávónak el kell vágnia a köteletet(miközben bele ki van húzva egy akasztóra) a csajon és ha sikerül akkor szabadon bocsátja a csajt végül ez nem sikerül meghal,a pszicho utána végez a csajjal is gyomrába vagdos láncfûrésszel és aztán lefejezi baltával,vicces meglepetésként a lerepülõ fej nyakába harap a pszichonak a fiú meg belevágja utolsó erejével az ollót a nyakába,de a végén kiderül hogy túlélte a pszicho,eltemeti a 2-t és a végén már látjuk hogy új áldozat után néz

SötétBarom
Vázold a cselekményt plz.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Tegnap a Grotesque-t néztem meg 10/10 es kiváló alkotás nem vmi amerikai szemét,egész végig érdekes marad,meglepõ véggel.

Hasonlóan hozzám én is a másodikat láttam elõször a triológiából,az elsõ számomra 6,5/10 végülis jó volt,csak talán kissé zagyva történetvezetés.

Kapaszkodj meg, mert van folytatása.

Könyvben.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Kmarha
koszonjuk

legkozelebb megprobalnad mondjuk szemelyeskedes nelkul is?

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Pretorian
Másnaposok 2/10

Borzalmas film tele gyökér poénokkal, hasonlóan gyökérnek kell lenni ahhoz, hogy valaki élvezze is ezt a 'filmet'.

Én se láttam egyiket se, és nem is érdekel 😊

I.C.ram
Reeve....

de latom nem az. Pedig anno nem volt olyan rossz film az.
I.C.ram
van ennek egy remakje is Cristopher Reese foszereplesevel. Nem lehet, hogy az van a top 16. helyen?
Hát nem csodálom😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

macselek
Én is egy hónapja láttam elõször. Azóta még kétszer megnéztem😛

Tyler1
már ideje volt<#vigyor3>

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

de lehetne fordítva is... 😄
najó, off befejezve, megyek filmezni
Tyler1
az én javamra xDDD

1-1😄

Tyler1
tv-ben sosem látom eredetiben meg nincs kedvem megnézni, pedig kiváncsi lennék rá 😊

[HUN]Crassus
huh ez mellé ment!😄 sry😛

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

én a harmadikat csak félig láttam, de a második a kedvencem Robert De Niroval
[HUN]Crassus
most healeltem 1 millát VOA-ban,de 50% nál wipe lett:S erre kibasztak ,mert a raidleader egy guildben volt a másik palával/retri/ és az a pala meg rámkente a vipeot😛/nem azért,hogy övé legyen az összes pala loot neeeem biztos nem😊/ yellbe bebasztam a healmetert és kiröhögtem õket.Mekkora faszkalap gyerekagyú barmok vanank még hajnalban is Arathoron ez hihetetlen....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Tyler1
Keresztapát még én sem láttam, de ne áruld el senkinek 😛
<#vigyor3>

fontosabb kérdés, hogy mikor jön már végre a Sin city 2😄😄😄

hát igen, nekem vannak ilyen nagyon nagy elmaradásaim😄
pl a Keresztapát is idén láttam elõször😄
Van amikor sok filmet nézek van amikor ritkán 1-1et... most az utóbbi korszakomat élem és már rég meg akartam nézni ezt az imdb 1. helyezetet... hát... most már értem miért 1. helyezet... fantasztikus film volt... bestest😄

Tyler1
hát azt még vmi hülye meg is csinálhatja, pl Forrest Gump fia<#ravasz1>
látunk már ilyen folytatásokat 😄

de tény h a Vacscment elég nehéz lenne plusz nem vígjáték, úgyhogy még kezdõ hülyéknek sem menne 😄

gondolj már bele, olyan lenne, mintha a Forrest Gumpot akarnák folytatni kb...