Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
melyik intézetben fosztottak meg a szabad véleményformálás képességétõl?
na most megnéztem újra azt a mûtõtermes-jelenetet, úgy látszik elõször bealudtam rajta^^ valahogy annyi maradt meg, hogy HBC karaktere ott figyel a képernyõn és azt magyarázza Marcusnak, hogy végig õ volt a Skynet új terve, ezért kavartam bele minden hülyeséget. a megoldás, mint általában, egyszerû, mint a pofon
viszont az, hogy csak úgy kitépi a chipet, így újralátva lolbazmeg kategória. bár, az egész terv az, mármint az elv miatt. a skynet az emberi tudatot, az emberi én hiányát hozza ki fõ indokként a "miért nem sikerültek az eddigi terveink JC elpusztításában" nevû egyenlete végén!? röhej!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Marcus nem ember volt, csupán az agya volt emberé. Cyborg volt, a szó eredeti értelmében (és utána már jött a Skynet új szériája, amikor már a gép belseje full élettelen volt csak a burkolata, a bõre élt)
Nem volt idõutazás. Marcus napjainkban felajánlotta a szerveit egy cégnek. Ez a cég (már Skynetnek hívják ha jól emléxem, látni a papíron amit alá ír) elkezdte gondolom ezt a robotember projektet, majd mikor a Skynet átvette a hatalmat tökéletesítette, befejezte azt.
Persze attól még az öncsonkítás-tiltásának elhagyása nagy butaság volt a készítõk részérõl, vélhetõen a Skynet ezt nem így intézte volna. 😊
Ha egy adott rétegnek a mû nem tetszik, akkor nem fogja annak megtekintését/meghallgatását javasolni, ajánlani a többieknek. Ergo ilyenkor csak a birkák egy kis része mehetne tovább a pásztorral, a többi szétszéled, mert arra senkit nem lehet kötelezni, hogy pénzt fizessen egy amúgy szar filmért.
de témánál maradva: a másnaposok igenis jó film. agyatlan szórakozás? igen, az. haverokkal nézõs "popcorn-mozi"? igen, az. ezzel szemben a két T betûs folytatásra, az igazi "blokkbászterekre" is elpufogtatták ezeket a kifejezéseket, de feleslegesen, hiszen azok menthetetlenül szarok, nem lehet - esetükben - ilyen mondvacsinált kifejezésekkel megvédeni azokat
bár, a Termi szerintem nem lett annyira szar, mint mondják, a negatív kritikák miatt egy blõd szart vártam a négyzeten. ezzel szemben csak mérsékelten volt "ehh, szar" kategória. persze a jó karakterek és azok tetteinek súlya csakis az elsõ két rész miatt van jelen, de ezt tudták a készítõk is, a történetet meg úgy szarják el, ahogy akarják, mert a "fíling" úgyis elviszi a hátán az egészet. nálam elvitte, sokaknál nem. én szerencsés vagyok 😊
hm, most már nagyon belemerültem a Termibe, szóval
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hm, most, hogy egy kicsit is belegondoltam a filmbe, egyre kevésbé tetszik 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
en megmondtam 😄 elkezdodott 😄
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A film 2009 egyik legnagyobb dobása volt, ömlöttek rá a nézõk és a dollárok a készítõknek, mind pénzügyileg, mind kritikailag totál sikeres lett. Arról, hogy NEKED nem tetszett, még nem biztos, hogy a társadalom ill. a film készítõi tehetnek, magyarul nem biztos, hogy mindenki más a hülye és szembe megy veled az autópályán...
Szóval feltehetnénk a kérdést neked: melyik intézetben engedik a sz.gép használatot?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
legkozelebb megprobalnad mondjuk szemelyeskedes nelkul is?
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Borzalmas film tele gyökér poénokkal, hasonlóan gyökérnek kell lenni ahhoz, hogy valaki élvezze is ezt a 'filmet'.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
najó, off befejezve, megyek filmezni
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
pl a Keresztapát is idén láttam elõször😄
Van amikor sok filmet nézek van amikor ritkán 1-1et... most az utóbbi korszakomat élem és már rég meg akartam nézni ezt az imdb 1. helyezetet... hát... most már értem miért 1. helyezet... fantasztikus film volt... bestest😄
látunk már ilyen folytatásokat 😄
de tény h a Vacscment elég nehéz lenne plusz nem vígjáték, úgyhogy még kezdõ hülyéknek sem menne 😄