[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Kutyaszoritoban:
Nem emlekeztem erre a filmre,de mindenkepp megerte megnezni.Jo volt latni ezeket az arcokat,Madsen,Roth,Buscemi mind szimpatikus,csipem oket.Fordulatoktol sem mentes verbeli Tarantino.
7,5/10
Harry Potter es a blablablaba nemtommi:
Hat hat,a hypejat tovabbra sem ertem,bar egy kozepesen latvanyos fantasynek elment.Es mielott a fanok leragjak a fejemet,nem,nem olvastam a konyveket es nem is fogom,erre a kivancsisag sarkallt.
5/10
A postamester:
Ez odaragasztott a kepernyo ele,holott semmi extra nem volt benne,megis minden a helyen valonak tunt.Elveztem minden percet,az angol szineszek pedig szerintem nagyon jok.
7,5/10
The losers:
Jol indulonak tunt ez az akciofilm,a szereplok is klappoltak az elso 4percben.Aztan fokozatosan laposodott el mint Zoe Saldana felsoteste.A dialogusok kimondottan gagyik,eroltetettek,ahogy a poenok is.Pedig lathatoan megvolt minden technikai feltetele annak hogy jo filmet csinaljanak,de ez normalis forgatokonyv nelkul nehez.Mindent elmond a filmrol hogy a fogonoszt jatszo Jason Patric volt a legjobb,holott o sem egy szineszorias.
5.5/10