[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Ja, és ha már többen is felhozták a The Walking Dead-et, akkor én is írnék róla pár szót;
Első 3 részt szedtem le, nem tudom, hogy van e még.
Szóval szerintem totál el van kapkodva az egész. Ha már sorozat, akkor simán néztem volna legalább másfél-két részen keresztül csak azt, hogy kimászik a korházból, és szerencsétlenkedik, ehelyett egy rész alatt "betanítják", engem ez lefosott.
Maradék két rész is ilyen, túl sokminden történik, kicsit összpontosíthattak volna évadonként egy főszálra vagy tudomisén.
Igaz, nem tudtam róla jóformán semmit, viszont én jobban vártam/örültem volna egy Legenda vagyok szerű sorozathoz.
Egy kis spoiler jön
3. Részben eszébe jut, hogy jé a néger, a rádió, atlanta környéke, kicsit mintha a forgatókönyvíroknak is akkor villant volna be. Így éreztem... Asszony félrekúr, ezt is kár volt elbaszni már az elején.
A néger felesége, aki zombi.. Hát az is elég összecsapottnak tűnt nekem.
Nézni fogom még egy darabig, mert kiváncsi vagyok, hogy mi lesz belőle, de jelenleg szivesebben nézek meg egy Dextert vagy LOS-t akár harmadszor is, még ha totál más kategória is..