[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
xxxpaulxxx #59460 Tegnap láttam tvben a Bűvölet c. tinifilmet... csajokról szól, akik picit boszorkányosdit játszanak...stb... régen már láttam, nem rossz, viszont bevillant 2 tinifilm, amit még régen meg akartam keresni csak nem tudom a címüket...
1ik: Hasonló témájú, mint ez... csak itt pasik vannak és vámpíros story... ha jól emlékszem van egy srác, aki belekeveredik egy ilyen menő társaságba, akik aztán mindent felajánlanak neki (atom nőkkel sex, siker, pénz...stb) és aztán kiderül, hogy az egész társaság vámpír... valami ilyesmi volt, ha jól emlékszem:D
másik: Ebből még kevesebbre emlékszem... az biztos, hogy van benne egy csaj, aki iszonyatos sokat szív (kóla talán) és a végén szinte (vagy ténylegesen) beadja az aranylövést magának... ez a csaj ha jól emlékszem a Mia Kirshner volt... de ez sem biztos... És volt a csajsziban ha jól emlékszem egy jó adag leszbikus hajlam:D
Szóval ha ennek a 2 tinifilmnek ha meg tudnátok mondani a címét (ködös körülírásom ellenére:D) azt nagyon megköszönném