[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
xxxpaulxxx #59406 Végső állomás 2
Miután láttam annyi brutál és kedvemre való jelenetet a neten, ezért rávettem magam, hogy a számomra unalmas és nevetséges végső állomás 1 után végre folytassam a sorozatot... hát... ez is nevetséges volt, viszont elég brutális... voltak benne jó dolgok és úgy talán az egész jobban meg volt csinálva, mint az 1... viszont a végét nagyon elkúrták... mármár viszonylag felnőttes befejezése v olt... erre robban egy ember és hullik egy kar az asztalra... a rendező részéről a drámai hatás garantált, viszont mi, nézők csak röhögni tudunk.
6/10
Végső állomás 3
Ugyan az a véleményem nagyjából, mint a 2ről... csak ez meg már tinihorror volt... voltak benne brutál jelenetek, de az egész egy röhej úgy összességében
5/10... csak a főszereplő csaj miatt nem 4:D
A köd (A Carpenteres)
Hát... ettől viszont többet vártam sajna... ok, lehet hogy 30 éves, de valahogy nem jött át annyira... Igazából ez az én hibám is lehet, mert egy ijesztő és pörgős horrorra számítottam és nem ezt kaptam.
De a maga nemében jó volt. Megfelelően misztikus és amikor elkezdődik az akció, akkor aztán izgalmas. Viszont levonok egy pontot amiatt, hogy nagyon vontatott... és kb 70 percig nem történik úgy nagyon semmi.:/
7/10
Egy asszony illata
Tökéletes... nincs rá más szó;)
10/10