1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • daver88
    A hullám (Die Welle)

Nem vagyok oda a német filmekért, nem is alkottak sztem nagyon nagyot talán egy-két vígjátékon kívül, de ez a film kimondottan tanúlságos, érdekes és egyben elgondolkodtató...Igaz történet alapján készült. Bár nem tudom, hogy az egészet az alapján készítették, vagy voltak benne saját ötletek is, de egyetlen negatívumként azt tudnám felróni, hogy voltak benne kicsit eltúlzott jelenetek.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Tulajdonképpen arról szól, hogy hogyan lesz egy diktatórikus rendszerektől tanító tanárból egy ártatlannak tűnő kísérlet során egy végzetes, szélsőséges mozgalom vezére (akaratán kívül). És épp ez, ami érdekessé is teszi az egészet...A film Németországban játszódik, a náci birodalom hazájában, ahol azt hihetnénk, hogy nem történhetne meg még1x ehhez hasonló eset...(ettől függetlenül a film elején erősen elhatárolódnak a fiatalok a III. Birodalomtól)

csak ismételni tudom magam, érdekes film, aki még nem látta, tényleg érdemes megnéznie, nem fogja megbánni!!! 10/9