1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Megtörhetetlen
    Én tegnap néztem meg, és mindazok ellenére amit olvasok hallok/látok róla nekem nagyon bejött, azt mondják hogy sok benne a belassított slow bullett rész ami való igaz de attól még egyáltalán nem válik unalmassá, szinte végig pörög és hozza simán a Rezi feelinget. NEkem van 8/10, kellemes kikapcsolódás volt.

Ellenben pár dolog nem tiszta valaki leírhatná hogy ez csak szerintem furcsa-e vagy kimaradt valami:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Az elején hogy a csöcsbe osztódni kannyi felé? Meg mitől ilyen combos, az előző részekből nem emlékszem hogy ennyire erős lett volna, de meg akkor is az ami injekciót kapott az semlegesítette a T virust akkor hogy élte túl a lezuhanást?? (okéoké mert még azért nem tudott hatni olyan gyorsan az a szer) de ettől függetlenül is sokkal combosabb volt mint ha sima HUMAN lenne. Valamint honnan tudta hogy abba a repülőbe száll a végén az ellen, ráadásul nem is a legelsőbe szált hanem a legutolsóba kérdem én miért??? A fene sem mászott volna el addig.. Valamint az elején amikor a földalatti rendszer felpukkant az irgalmatlanul nagyot szólt, de a végén ugyanaz a bomba meg csak épphogy pukkant egyet, és ha azt túlélte ahogy szétkenték a fejét meg hogy a repülő felrobbant és szétszaggatta akkor az a kis robbanás sem fog neki ártani...