[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
How to Train Your Dragon
Aranyos mese. Inkább ilyet nézzenek a gyerekek, mint ami manapság megy a Disney Channel-en. Az szó szerint kiöli a "gyereket" a fiatalságból.
Bár nem volt benne annyi poént, mint a többi animációs filmben, de így is lekötött.
Gerald Butler iszonyat jó volt a kő kemény viking szerepben. Viszont a fő szereplő szinkronját, meg úgy magát a csávót (Jay Baruchel) nem igazán csipázom.
7
Nightmare on Elm Street (2010)
Jackie Earle Haley iszonyat nagy arc, a hangja nagyon passzolt a karakterhez. Csak kár, hogy keveset szerepelt és a kill-ek is lehettek volna brutálisabbak, ha már a "vicces" Freddy-r elhagyták.
Az egész szériát újra akarják indítani, egy pár apróságot változtattok, de lényegében ugyan az marad. Ugyan úgy kezdődik, a gyerekek ugyan úgy "miafasz?", aztán rájönnek, közbe hullanak és a vége ugyan az mint a többinek.
Nem lett ám olyan rossz, csak olyan "semilyen" lett. Láttuk már jópárszor. Gyakorlatilag másnapra már alig emlékszem belőle valamire. Nagyon felejtős.
4
Predators
Semmi probléma nem volt vele, nekem tetszett. Remélem lesz folytatása.
Adrien Brody jó volt a szerepben, elhitette velem a "kurvakemény" karakterét. Tényleg fölösleges lett volna Rodrigeznek, meg Nimródnak Schwarzenegger-el versenyezniük.
Alice Braga viszont nagyon erőltette meg magát, ugyan azt az arcot vágta az egész film során.
Laurence Fishburne-t meg valamit kezdhetne a testével, ha már akciófilmekben akar szerepelni. Geci dolog, de ilyen a színészet.
Voltak benne hülyeségek, de szemet hunyok felettük, mert jól szórakoztam rajta.
Btw a credits zenénél először én is néztem egyed, de utána lesett, hogy a legelső részben a swarciék erre a zenére mentek a dzsungelbe a helikopterrel.
6,5
L.A. Confidental
Guy Pearce, Kevin Spacey, Russel Crowe a mellékszereplőkkel együtt iszonyat jól alakít. Külön tetszett, hogy mind a három főszereplőnek már az elején megmutatják a jó és rossz oldalát egyaránt.
Nem tudok róla rosszat mondani. Jóféle zsarus-nyomozós film az '50-es évekből (mármint a helyszín, nem a film éve), amikor még nem a DNS minták vagy ujjlenyomatok alapján kapják el a tettest.
8,5
Gone Baby Gone
Ben Affleck első filmje. Nem is gondoltam, hogy a srác tud rendezi, és azt sem, hogy az öccse (Casey Affleck) színészkedni.
Krimiként indul, ahol egy 4 éves kislányt eltűnt kislányt keresnek Bostonba, aztán a végére elég komoly morális kérdést feszeget.
Akit még kiemelnék az Ed Harris. Jól állt neki a frizura, meg a körszakáll, és a karaktere is vagány.
8
Tudtok ajánlani jó krimi filmeket?