Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Esetleg shift+alt ami átváltja az egész billentyûzetet😊
on
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
OFF: "UI2:Nincs hosszú i-m mert angol billenytûzetet használok."
Alt Gr + I vagy J 😊
Elopott nyár (Stolen Summer) : Biztos vagyok abban,hogy értékei miatt a kedvenc filmjeim sorában tudhatom.Mondanivalója örök és nagyon igaz:a gyermeki lélek tiszta ártatlansága,a különbözõ vallású emberek évezredek óta tartó, máig ható ellentéte,és az élet keserû pillanataiban annak felismerése,hogy egy közös azért van bennünk:emberek vagyunk mindannyian és a jóság,a másság tisztelete, a tolerancia, a segíteni akarás és tudás mindannyiunk kötelessége. Én ritkán szoktam sírni a film nézése alatt,de most bizony nem tudtam visszatartani a könnyeimet.
Repül a testvérem (Radio Flyer) :A gyermekeket álmaik védik leginkább. Mike (Elijah Wood) immár apaként emlékszik vissza nehéz gyermekkorára. Õ és nyolcéves kisöccse, Bobby (Joseph Mazzello) új városba került, miután édesanyjuk, Mary (Lorraine Bracco) hozzáment egy férfihez, aki egyszerûen a Királynak (Adam Baldwin) hívatta magát. Nevelõapjuk durva alkoholista volt és kisöccsét gyakran molesztálta. A gyerekek eleinte inkább hallgattak, nem akarván elrontani sokat dolgozó édesanyjuk boldogságát. Halálra rémült kistestvérén Mike sok-sok játékkal és egy saját, különbejáratú álomvilággal próbált segíteni. Egy játék trolibuszt nevezett ki csodarepülõnek, amely elrepíti õket védett birodalmukba...
Jeremiah Története (The Heart Is Deceitful Above All Things) :Az élete kegyetlen volt. Drog és erõszak - ez volt a gyermekkora. Ennek ellenére, vagy épp ezért, generációja egyik legkiválóbb mûvésze lett. J.T. Leroye önéletrajzi filmje. (igazán beteg a film, teljes mértékben kikészitõ)
I'll Remember April (kicsiny hazánkba nem adták ki) :4 gyerkõc azt hiszi hogy egy csonak szerûség és egy japán tengerész megvédi õket a második világháborútól de ez nem épp igy van
UI:Rájöttem hogy minden drámába beleraknak egy megszadizott gyerkõcöt, bár pont ettõl olyan kegyetlen.
UI2:Nincs hosszú i-m mert angol billenytûzetet használok.
Nos végre nekem is sikerült meglesnem ezt a.... GYÖNGYSZEMET😮
Abszolút nem értem, hogy miért nem inkább ez kapott 8 (sõõt akár még több😛) oszkárt... ahelyett a indiai "szar" helyett (nem, nem szar, a Gettó milliomos is egy nagyon jó film... ok nem lehet összehasonlítani a kettõt, de ez számomra sokkal inkább ott volt a szeren)
Egy kiöregedett pankrátor... aki nem ismer határokat... aztán egy fordulópont után rájön, hogy rendet kéne tenni az életében... az alap sztoryra akár még azt is mondhatnánk, hogy nem nagy szám de áhh... a francokat... ez egy zseniális film volt😊
9.5/10
Egyébként szeretnék úgy kinézni majd 60hoz közelítve mint Rourke (persze nem olyan ultra esztétikus fejjel, mint ami neki vanXD)
Amúgy... a pankrátoroknál tényleg így megbeszélik bunyó elõtt a "koerográfiát"?😊
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ahogy vesszük.
A legvége kimondottan nyálas sztem. A legvége. Szép zárókép, de übernyál 😊 De nekem má sok volt az elõtte levõ 10 perc is.
Nade mind1 😊
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
...HOGY ÉPITESZ EGY 3D MOZIT MAGADNAK 😊))
szóval elegem volt abból, hogy a lakóhelyemtõl csak nagy távolságban vannak 3d-s mozik, így esélytelen, hogy megnézzek egy ilyen filmet moziban, ezért úgy döntöttem, hogy rendelek neten egy ilyen szemüveget. Ugyanis ezek az új, ilyen technikával készült filmek ugye már mások, mint a régi Cápasrácék, szóval nem sima kék-piros szemüveg kell (ami van itthon is nekem).
Na szóval, elkezdtem keresgélni neten, és egybõl abba a problémába ütköztem, hogy az egyik oldalon úgy vettem ki a lényeget, hogy pl egy Az utazás a Föld középpontja felé és egy Szörnyek az ûrlények ellen filmre külön szemüveg kell....
Nos, ez igaz lenne? mer az gáz... nincs valami multifunkcionális szemüveg? ami minden filmre jó? egyáltalán rendelkezik valaki, vagy ismer valaki valakit, akinek ilyen van otthon 3ds szemüvege? 😄
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
nekik levetítettek 24 percet, rendesen 3D-ben! az utolsó jelenettõl eltekintve mindegyik nagyjából késznek mondható a 24 percbõl. az a két kép semmi, az egyik ráadásul csak concept
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ez nektek gyenge? Nem vagytok ti egy kicsit, nagyon elkényeztetve? 😊
Mondjuk aki nem ismeri az anime sorozatot, azt lehet nem hatja meg elsõre a tûz népének támadása a levegõ-templomok ellen, 😊 bár látványra akkor is ott van.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
de ez sem rossz 😄 kicsit olyan kug-fu pandás fílingem volt de nézõs lesz 😄
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
"8.8/10"
Akkor mi nálad a 10-es? <#fejvakaras>#fejvakaras><#nemtudom>#nemtudom>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Ez is ugyanaz az a látványos SZAR volt mint az elsõ rész! Én élveztem!
Nekem meg pont az húzta le.
😊
On:
Szemtõl szemben
Hát ezt akárhányszor látom, mindig meg tud fogni, fõleg a vége:
Közel 10/10
Kb ilyen 5.5-6/10 korur lehetne ertekelni.
Egy nagyon kozepes film jo CGI-vel. Mondjuk az asiafan.hu oldalon is csak egyszer megtekintheto filmnek irjak.
Ha valaki jo tortenelmi/harcos koreai filmet akar nezni, akkor inkabb az elsodleges amit ajanlok az a Musa, de meg a Bichunmoo es a Shin ge jeon (The Divine Weapon) is ezerszer jobb ennel.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Kicsit buta, annál inkább klisés. De a CG várakozásaimon felüli minõségû volt, és a film vége miatt az összkép pozitív lett végül.
6,5/10
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Gyerekkorom kedvence, nagyon profi film😊
Moziba nézem, aki teheti nézze meg!! életem egyik legjobb vígjátéka! végig szkadtam! 😄
8.8/10 ha pontoznom kéne 😊
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Szórakoztató. Estére popcornnal sörrel bõven nézhetõ.
7/10.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
2009. augusztus 18.
* Elrabolva (Taken)
\o/
Nekem ezek tetszenek, a Sweeney már nem igazán fogott meg, de még így is az elborult képi világ, és a megvalósítás ill a jó történet/témaválasztás miatt nagyon tisztelem.
A keleti filmekhez pedig no komment, teljesen egyetértek, van jópár gyöngyszem.
Woody Allen örök filmje. Akárhányszor újranézhetõ. Az alkotás még ma is aktuális, nagyon jól ábrázolja a férfi-nõi viszonyokat.Olyannyira, hogy helyenként akár magunkra is ismerhetünk. A humorára abszolút nem jellemzõ a tipikus amerikai harsánykodás, helyette Woody intellektuális megnyílvánulásaitól vigyorgjuk végig a filmet. És persze ehhez az élményhez nagyon sokat ad Kern András szinkronhangként. Mással nem is tudnám elképzelni.
10/10
én nagyon várom, Big Fish pl az egyik kedvencem, szvsz az a legjobb Burton film.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Fentezi eksön cinema by SKorea! A készítõk valszeg. túl sok anime-t néztek és beleöltek párezer órát jRPG-kbe is, mer a film leginkább egy jRPG CGI betétjeire emlékeztet. Nagyon profi, pazar képi világgal, néha kicsit lassú, de színvonalas fentezi, ami nagyrészt a "közép"mennyben játszódik epikus ellenfelekkel és halhatatlan szellemekkel/démonokkal. Afféle láv sztoriba öntött Hero! A mondanivaló is érdekes, jócskán elgondolkodtató...
Ajánlom ferdeszemûfilmfanoknak!
(sajnos akár ma is játszódhatna, mert a jókat bizony így szivatják, még odaát is 😞)