Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Willenbrock
Ez már jópár éve széles körben elterjedt kifejezés:angolul szószerint kikapcsolást megszakítást vagy ilyesmit jelent és igen arra használják amit írtál.

Ja egy hüle kérdés mi az az "off"? legalább is mire való a fórumokon (én valami olyasmire gondolok ezzel jelölik azt a hozzászolást ami nem a témához kapcsolodik)
off: köszi vahalahogy kimaradt az életembõl😊
off:
Esetleg shift+alt ami átváltja az egész billentyûzetet😊
on

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Radio Flyer eszement jó film és Elijah Wood már gyereknek se' volt gagyi szinész.

OFF: "UI2:Nincs hosszú i-m mert angol billenytûzetet használok."
Alt Gr + I vagy J 😊

Na megint depi hétvégét tartottam😊

Elopott nyár (Stolen Summer) : Biztos vagyok abban,hogy értékei miatt a kedvenc filmjeim sorában tudhatom.Mondanivalója örök és nagyon igaz:a gyermeki lélek tiszta ártatlansága,a különbözõ vallású emberek évezredek óta tartó, máig ható ellentéte,és az élet keserû pillanataiban annak felismerése,hogy egy közös azért van bennünk:emberek vagyunk mindannyian és a jóság,a másság tisztelete, a tolerancia, a segíteni akarás és tudás mindannyiunk kötelessége. Én ritkán szoktam sírni a film nézése alatt,de most bizony nem tudtam visszatartani a könnyeimet.

Repül a testvérem (Radio Flyer) :A gyermekeket álmaik védik leginkább. Mike (Elijah Wood) immár apaként emlékszik vissza nehéz gyermekkorára. Õ és nyolcéves kisöccse, Bobby (Joseph Mazzello) új városba került, miután édesanyjuk, Mary (Lorraine Bracco) hozzáment egy férfihez, aki egyszerûen a Királynak (Adam Baldwin) hívatta magát. Nevelõapjuk durva alkoholista volt és kisöccsét gyakran molesztálta. A gyerekek eleinte inkább hallgattak, nem akarván elrontani sokat dolgozó édesanyjuk boldogságát. Halálra rémült kistestvérén Mike sok-sok játékkal és egy saját, különbejáratú álomvilággal próbált segíteni. Egy játék trolibuszt nevezett ki csodarepülõnek, amely elrepíti õket védett birodalmukba...

Jeremiah Története (The Heart Is Deceitful Above All Things) :Az élete kegyetlen volt. Drog és erõszak - ez volt a gyermekkora. Ennek ellenére, vagy épp ezért, generációja egyik legkiválóbb mûvésze lett. J.T. Leroye önéletrajzi filmje. (igazán beteg a film, teljes mértékben kikészitõ)

I'll Remember April (kicsiny hazánkba nem adták ki) :4 gyerkõc azt hiszi hogy egy csonak szerûség és egy japán tengerész megvédi õket a második világháborútól de ez nem épp igy van

UI:Rájöttem hogy minden drámába beleraknak egy megszadizott gyerkõcöt, bár pont ettõl olyan kegyetlen.

UI2:Nincs hosszú i-m mert angol billenytûzetet használok.

A pankrátor

Nos végre nekem is sikerült meglesnem ezt a.... GYÖNGYSZEMET😮

Abszolút nem értem, hogy miért nem inkább ez kapott 8 (sõõt akár még több😛) oszkárt... ahelyett a indiai "szar" helyett (nem, nem szar, a Gettó milliomos is egy nagyon jó film... ok nem lehet összehasonlítani a kettõt, de ez számomra sokkal inkább ott volt a szeren)

Egy kiöregedett pankrátor... aki nem ismer határokat... aztán egy fordulópont után rájön, hogy rendet kéne tenni az életében... az alap sztoryra akár még azt is mondhatnánk, hogy nem nagy szám de áhh... a francokat... ez egy zseniális film volt😊
9.5/10

Egyébként szeretnék úgy kinézni majd 60hoz közelítve mint Rourke (persze nem olyan ultra esztétikus fejjel, mint ami neki vanXD)

Amúgy... a pankrátoroknál tényleg így megbeszélik bunyó elõtt a "koerográfiát"?😊

Sir Quno Jedi
Nem is olyan nagy dolog, lassan én is elgondolkodom róla. Kell két kivetítõ, meg két spéci polárszûrõ a lencsék elé és voilá, telibevetíted a vásznat fél fényerõvel és élvezed polárszûrõs szemcsivel (enyimét most dobtam ki, moziból el lehetett hozni anno). Csak nehéz olyan kópiát szerezni, amin mind a két képsáv rajta van (warezosok megoldják elõbb-utóbb). Viszont játékokkal máris mûxenek, megfelelõ driverek vannak mind a poláros, mind a váltott képes, mind a színszûrõs verzához.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Blasta
"hogy nem tipikus, klisés nyál lett a vége"

Ahogy vesszük.
A legvége kimondottan nyálas sztem. A legvége. Szép zárókép, de übernyál 😊 De nekem má sok volt az elõtte levõ 10 perc is.
Nade mind1 😊

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

edios
Itt arra gondoltam, hogy nem tipikus, klisés nyál lett a vége + maga az utolsó kép az szépen ki lett találva. Ahol valakik valahol valahová szaladnak😊

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Blasta
"szóval elegem volt abból, hogy a lakóhelyemtõl csak nagy távolságban vannak 3d-s mozik, így esélytelen, hogy megnézzek egy ilyen filmet moziban, ezért úgy döntöttem"

...HOGY ÉPITESZ EGY 3D MOZIT MAGADNAK 😊))

stargatelost
sorry, ha hülye a kérdés, de meg kell kérdeznem 😄

szóval elegem volt abból, hogy a lakóhelyemtõl csak nagy távolságban vannak 3d-s mozik, így esélytelen, hogy megnézzek egy ilyen filmet moziban, ezért úgy döntöttem, hogy rendelek neten egy ilyen szemüveget. Ugyanis ezek az új, ilyen technikával készült filmek ugye már mások, mint a régi Cápasrácék, szóval nem sima kék-piros szemüveg kell (ami van itthon is nekem).
Na szóval, elkezdtem keresgélni neten, és egybõl abba a problémába ütköztem, hogy az egyik oldalon úgy vettem ki a lényeget, hogy pl egy Az utazás a Föld középpontja felé és egy Szörnyek az ûrlények ellen filmre külön szemüveg kell....
Nos, ez igaz lenne? mer az gáz... nincs valami multifunkcionális szemüveg? ami minden filmre jó? egyáltalán rendelkezik valaki, vagy ismer valaki valakit, akinek ilyen van otthon 3ds szemüvege? 😄

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Tyler1
hátha nekem is levetítenének egy 5 perces 3D-s részletet, és Cameron kezet rázna velem, vmint kapnék egy v.i.p. jegyet a premierre és egy lakosztályt vmeik Hiltonba, akk már én is rendben lennék a filmmel 😄😄😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

ProGabe
neked mitõl kéne? 😊

nekik levetítettek 24 percet, rendesen 3D-ben! az utolsó jelenettõl eltekintve mindegyik nagyjából késznek mondható a 24 percbõl. az a két kép semmi, az egyik ráadásul csak concept

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Ez nektek gyenge? Nem vagytok ti egy kicsit, nagyon elkényeztetve? 😊

Mondjuk aki nem ismeri az anime sorozatot, azt lehet nem hatja meg elsõre a tûz népének támadása a levegõ-templomok ellen, 😊 bár látványra akkor is ott van.

Tyler1
hát én azért ettõl még nem 😊

ProGabe
azt tegnap mutogatták a filmeseknek, mozisoknak. röviden és tömören: maguk alá hugyoztak tõle. katt

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Tyler1
vááá aszittem a Cameron féle Avatar<#violent> de spoilerbe irja ám h nem az hülyegyerek amire te gondolsz xD
de ez sem rossz 😄 kicsit olyan kug-fu pandás fílingem volt de nézõs lesz 😄

kaposi1
"életem egyik legjobb vígjátéka! "
"8.8/10"
Akkor mi nálad a 10-es? <#fejvakaras><#nemtudom>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

kaposi1
Na végre!<#worship><#taps>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Transformers 2

Ez is ugyanaz az a látványos SZAR volt mint az elsõ rész! Én élveztem!
Doddy a düdő
az az avatar trailer még csak teaser. mi olyan harmatgyenge rajta?

Blasta
Pont a film vége hozta pozitívba az összeképet?
Nekem meg pont az húzta le.
😊

DaemoonHunter
Na igen, az kimaradt...igazából nem sikerült végig nézni, csak tv-ben láttam, persze véletlenül kapcsoltam oda, így persze, hogy nem az elejétõl:-/ De az is remek film! Talán majd idõt kerítek rá egyszer.

On:
Szemtõl szemben

Hát ezt akárhányszor látom, mindig meg tud fogni, fõleg a vége:
Közel 10/10

[Jakuza]
Restless 2006-t is megneztem es nem voltam attol se elajulva. 😄
Kb ilyen 5.5-6/10 korur lehetne ertekelni.

Egy nagyon kozepes film jo CGI-vel. Mondjuk az asiafan.hu oldalon is csak egyszer megtekintheto filmnek irjak.

Ha valaki jo tortenelmi/harcos koreai filmet akar nezni, akkor inkabb az elsodleges amit ajanlok az a Musa, de meg a Bichunmoo es a Shin ge jeon (The Divine Weapon) is ezerszer jobb ennel.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Sir Quno Jedi
sakkormégfinomvoltál...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

[Jakuza]
Ez az Avatar trailer harmatgyenge.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

highlander15
Piszkos Harry

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

edios
Knowing

Kicsit buta, annál inkább klisés. De a CG várakozásaimon felüli minõségû volt, és a film vége miatt az összkép pozitív lett végül.

6,5/10

Ollókezû Edward már nem is?😮

Gyerekkorom kedvence, nagyon profi film😊

Jagumo
Másnaposok 😄

Moziba nézem, aki teheti nézze meg!! életem egyik legjobb vígjátéka! végig szkadtam! 😄

8.8/10 ha pontoznom kéne 😊

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

SötétBarom
Knowing

Szórakoztató. Estére popcornnal sörrel bõven nézhetõ.

7/10.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

ForzaInter
Hát mondjuk keleti filmeket én sem sztem.

Yo, Bitch!

zaki
hát én a keleti filmektõl <#falbav>
1-2 kivétel van mindig persze

Te szemét :-D
ProGabe
FHE: 2009. augusztusi DVD-megjelenések

2009. augusztus 18.
* Elrabolva (Taken)

\o/

DaemoonHunter
The Nightmare Before Christmas, Corpse Bride, Charlie és a...
Nekem ezek tetszenek, a Sweeney már nem igazán fogott meg, de még így is az elborult képi világ, és a megvalósítás ill a jó történet/témaválasztás miatt nagyon tisztelem.

A keleti filmekhez pedig no komment, teljesen egyetértek, van jópár gyöngyszem.

Sir Quno Jedi
Mer talán nem amcsi, meg eu hulladékot kéne csak nézni, hanem keletebbre is illene kacsingatni! 😄DD

ForzaInter
Ki nem állhatom ezeket a Burton fél hollywoodi meséket..

Yo, Bitch!

ProGabe

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Avatar - The Last Airbender. bocs 😊

Dynamic
Annie Hall (1977)

Woody Allen örök filmje. Akárhányszor újranézhetõ. Az alkotás még ma is aktuális, nagyon jól ábrázolja a férfi-nõi viszonyokat.Olyannyira, hogy helyenként akár magunkra is ismerhetünk. A humorára abszolút nem jellemzõ a tipikus amerikai harsánykodás, helyette Woody intellektuális megnyílvánulásaitól vigyorgjuk végig a filmet. És persze ehhez az élményhez nagyon sokat ad Kern András szinkronhangként. Mással nem is tudnám elképzelni.

10/10
zaki
saz baj? manapság kevés a jó fantasy... utolsó ami jó volt a Csillagpor volt
én nagyon várom, Big Fish pl az egyik kedvencem, szvsz az a legjobb Burton film.

barnie1990
Egy verés minimum kijárna neked, de úgy komolyan.

Zene nélkül mit érek én?

edios
Anyud jól érzi magát?

Szabi84
van még valami amit tudnunk kell?

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

ProGabe
mekkora sírás lesz itt 😄

stonesour
jajj bocsi spoiler

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

Doddy a düdő
máskor nagybetûvel is emeld ki, ha lelövöd az egyik fõszereplõ halálát. így nem elég feltûnõ 😊

Sephi
😄D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sir Quno Jedi
Restless 2006

Fentezi eksön cinema by SKorea! A készítõk valszeg. túl sok anime-t néztek és beleöltek párezer órát jRPG-kbe is, mer a film leginkább egy jRPG CGI betétjeire emlékeztet. Nagyon profi, pazar képi világgal, néha kicsit lassú, de színvonalas fentezi, ami nagyrészt a "közép"mennyben játszódik epikus ellenfelekkel és halhatatlan szellemekkel/démonokkal. Afféle láv sztoriba öntött Hero! A mondanivaló is érdekes, jócskán elgondolkodtató...

Ajánlom ferdeszemûfilmfanoknak!

(sajnos akár ma is játszódhatna, mert a jókat bizony így szivatják, még odaát is 😞)