1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • sandor8206
    Predators

Trailer alapján nem számítottam sokra, kb. azt hozta is 5/10. Ami jó volt néhány utalás a régi részre, régi zenetéma néhol felhasználva, szereplők rendben (Brody-t kivéve, nem szimpatikus) a lények és bolygó dizájnja, a fúróé stb.
    Akció is elég volt DE ami nagy nagy lehúzás a tök felesleges dolgok, amik nem értem minek kellettek a filmbe és máshogy is meglehetett volna oldani
    pl: Fishburne vagy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az új predator faj belekeverése és harc a régiekkel, a régi predator behozatala a filmbe DE ami nagyon nem tetszett, hogy nincs vége a filmnek vagy is az ami, tehát, hogy indul a vadászat újra, nem csípem az ilyen befejezéseket

+ a magyarázós párbeszédek se tetszettek, ok hogy aki először lát predator filmet az is értse (mondjuk azt nem érteném, hogy miért ezzel indítana), hogy miről van szó, de elég erőltetett volt ahogy fejtegetik, hogy mi vagyunk a préda ez meg itt egy vadászat, ülkdőznek, terelnek, stb.
    poénos beszólásokat szerintem ki lehetett volna hagyni, újabb - így még azt kis feszültséget oldták ami volt
    szóval nem nagy szám
    + nem értem, hogy került oda az a virág? vagy a predatorok régen beporozták a Földet mint a kis méhecskék :-)