[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Karate Kid (2010)
Szerintem ez nem kifejezetten gyerek múvi. Oké, hogy nem vérzik benne senki, de azért elég durva verések vannak benne. Ezzel szemben amikor bementem a moziba megnézni 600ezer kisgyerekes család volt a teremben. Ezzel nem is lenne gond, de sikerült pont egy olyan debill kissrác mellé ülnöm (vagyis oda szólt a jegyem) akinek az értelmi színvonala, hát hogy is fogalmazzak, elég alacsony volt. Az autós résznél amikor Hahn mester kiborul ott kérdezte az anyjáékat, hogy de most mér, most mi lesz, most mi történt (anyja mondja neki hogy mi történt) --> de honnan tudod, most akkor ez lesz meg az lesz?
Whatever... gyermeki átélés, nincs is vele gond, de legközelebb otthon dvd -n, ne közvetlenül a fülembe, plshtxvm. :)
Maga a film kellemes csalódás volt. Sokkal rosszabbra számítottam. Leszámítva a karate/kungfu keveredést ugye (filmcímre gondolok). Nem szabad figyelembe venni a régi karatekölyök múvikat, ez csak hajaz rá, de nem azok feldolgozása. Egyszer meg lehet nézni mindenképpen.
7/10