[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
bocs, de én ezeken a filmeken nőttem fel, még ha egy 5-8 évvel később is mint te. Rongyosra nézett VHS kazik is díszelegnek a polcon, mégha a videóm ki is lehelte már a lelkét.
De a The Expendables akkor sem jó film. Nekem nem. És sajnos az "öregfiúk vergődése", amire én is annyira vártam, hiányzik. Helyette Sly-t kivéve, az öregfiúk csak beszélnek. Arnold és Bruce Willis egy poénosnak poénos, de a filmbe nem illő, kényelmetlen 1,5 perces beszélgetés erejéig vannak jelen. Rourke egy még gázabb 1 perces monologot add elő, melynek legalább azért lenne súlya, de megint csak nem tünik odaillőnek.
Dolph Lundgren, na ő minden vágyamat kielégítette. Kár hogy alig láttuk szerepelni.
Akik "vergődnek" az Statham, Jet Li, Steve Austin és az állat Terry Crews, akik nem rosszak, de nem klasszikusok. És nekik is annyiba merül ki a szerepük, hogy egy kőkemény pörgös dobjunk bele mindent rushba, végig rohannak a filmen, miközben 23 kameranézetből csodálhatjuk meg minden egyes ember kivégzését, 3 másodpercenkénti vágásba. Egyenként. Mind a 300 katona esetében.
Nézd meg a filmet, mert tényleg kiváncsi vagyok a véleményedre.
Én sajnos 1 év múlva nem is fogok emlékezni sajnos erre. Pedig egész jól indult :D