[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Dean Winchester #58091 szintén tegnap nem bírtam befejezni,ma fogom kivégezni :)
elsőre mikor megláttam h 2óra 20perces mondom ez tuti uncsi lesz :S minek ilyen hosszú film?hisz az eredeti is 2 órás volt ...
de elkezdtem nézni és az elejétől sem éreztem h ez szar film lett,egész jó.
azért mostanság tuti nem fogom megnézni még1szer tuti ,de jó.
ya lehet nekem azért is tetszik ,mert a film nézése közben most valóban tudtam hasonlatot vonni hiszen mint mondtam pár napja néztem az eredetit!
szóval érdekes volt látni pl. a légyfogós jelenetet :D aztán ugye ment Han mesterhez aki az autót csiszolta,SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!akkor vártam,hogy a srácnak odaadja h ő is csiszolja de nem ez történt , hanem a kabátot kellett fel s le akaszgatnia :DD
nemtudom itt az edzéssel mennyi idő fog elmenni de én azt várom,hogy itt picivel több időt szánnak rá és nem úgy mint az eredeti verzióban,hogy csak autócsiszolás,kerítésfestés és a srác már tud is harcolni :D Illetve valami oknál fogva vártam (várom) volna egy mellékszerep erejéig Will Smith-t is :D
spoiler de ez az eredeti verzióról szól, ill. mit várnék az újban
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
az eredeti verzióban ugye kap a srác egy autót, nos itt a 12éves gyerek nemtudom megkapja-e de ha igen akkor vmi olyasmi feltételt szabnék h majd ha meglesz a jogsid akkor hajthatod :D