[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
szerintem is hatalmas film mondjon bárki bármit, de engem az átok nem fogott ugy meg mint a Paranormal, sokkal de sokkal életszerűbb, és pont ezért elképesztő fosatós ...
Péládul én a mái napig gondolok rá azaz eszembe jut ha egyedül pihenek éjszaka pláne ha valami horrort néztem vagy játszottam, de nem az adott film vagy a játék ugrik be hanem a paranormal, hogy kilóg a lábam aztán leránt valami az ágyról és semmit sem tehetsz :S:S áhhhh :S:S
Egyébként tegnap néztem meg a Cemetery Junctiont szerintem simán 9/10, habár köszönöm a kedves filmcímfordítóknak a félrevezetést ugyanis a magyar címe kisvárosi rock&roll, de sehol semmiféle rock köze nincs hozzá, ugyanis azt hittem hogy majd egy együttest alakítanak és arról fog szolni. Na nem totál másról, ennyi erővel hagyhatták volna a címet hisz az egy városnak a neve minek kell megpiszkálni??
Egyébként annyi az alapsztori hogy van pár srác aki ki akar törni a kisvárosi élet és a szülök fogságából, azt hiszem ezzel nem spoilereztem sokat, de tekintve hogy én egy kisebb városból kerültem fel pestre tudom mit is jelent az!