[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Centurion (2010)
Rómais, piktes, gyakós, ba... - na, ez pont nem volt - jöhet! Annyira nem is volt rossz, nagy kár, hogy a történetvezetés nagyon erőltetett volt, főleg a vége felé látszott már, hogy minek kell történnie. Ott már túl kiszámíthatóvá, monotonná is vált. A harcjelenetek so-so, itt is az a b*zi kamerarángatás dívik, de nem volt annyira zavaró, mint máshol, a vér nagyrészt digitális, de nincs (nagyon) eltúlozva (azt mondjuk negnézném, hogy egy római gladiusszal valaki egy suhintásra kettévág egy emberi fejet, vagy egy combot...).
Legyen mondjuk egy szájhúzós 6/10.
Furry Vengeance (2010)
Nem igazán akartam elhinni, hogy ez a film az imdb legrosszabb listáján a 73., de kénytelen vagyok elismerni: ez a film egy nagy vödör ürülék. Annak biztosan tetszeni fog, aki imádja a rettentő olcsó gag-eket. Nem tudom, mi vette rá Fraser-t, hogy elvállalja a főszerepet, bár az egyetlen pozitívum az lehet a filmmel kapcsolatban, hogy ennél mélyebbre már biztosan nem süllyedhet. (Ugye nem?)
2/10, de csak Brooke Shields miatt, aki kellemes milf-fé érett.