[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Inception 10/10!
Én 2 napja láttam a filmet számomra egyértelműen az elmúlt évek lejgobb mozis élményét adta a film... Minél többet agyalok rajta annál többféle megoldást látok :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én nem mondanám egyáltalán azt, hogy egyértelmű a vég. Sőt... Nagyonis nem mivel ha visszagondolsz a végén mikor megpörgeti a totemet akkor ugyanazt az álmot látja amit a film végén mindig is, hogy ott játszanak kint a gyerekek. Ugyanabban az élethelyzetben látja újra a gyerekeit mint az álmaiban. A gyerekek is ugyanabban a ruhában vannak emelett még nem is lettek idősebbek szóval szerintem egyáltalán nem a valóságot láttuk a végén hanem Cobb álmát, ő pedig még lent van a váróban.
Emelett azt is el tudom még képzelni, hogy Mal van életben és az egész film Cobb álma volt Mal pedig megpróbálja őt visszahozni mert nem a valóságban van. Meg eleve Cobb Mal totemét használja az egész film alatt amiről tudhatjuk hogy egy ember nem használhatja más totemét sőt meg sem érintheti. Szóval szerintem lesznek itt még durva fordulatok csak várjuk ki a második részt...