[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Nem a mai dolgokból indultam ki. Ami cyberpunkot én eddig olvastam könyvben, képregényben, rpg-ben, sehol sem működött ez a modell, és nem is tudom elképzelni, hogy hosszabb távon működőképes is maradjon. Az, hogy hitelbe eladok és ha nincs meg a pénz határidőre, visszakapom, teljesen oké. Csak egy cég nem fog belemenni abba, amit a filmben csinálnak, azzal ugyanis baromi rövid idő alatt elveszít minden potenciális vevőt... Sztem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A víz és az élethosszabbító és/vagy -minőséget javító biover nem ugyanaz a kategória. :) Az előbbi nélkül pár napon belül meghalsz. Az utóbbi nélkül vígan élhetsz még évekig, évtizedekig is, még az esetleges orvosi kezelések költsége is jóval olcsóbb, mint egy biover, amit hitelbe kapsz, 90 napra, és azalatt kellene annyit összekaparnod, mint az éves fizetésed kb. tízszerese.