[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Inception
Nemrég értem haza moziból, így még eléggé a hatása alatt vagyok. :) Egy remekül, nagyon átgondoltan összerakott, jól felépített, a többszörös eseményszinteket is jól kezelő film, aminek csupán azt az egy hibát tudnám talán csak felróni, hogy nincs benne igazán olyan "WTF?"-csavar, minden pontosan halad a végkifejlet felé. Egy kerek, egész film, ami ugyanakkor többszöri újranézésre is alkalmas, van benne "anyag" az utólag leeső apróbb kapcsolódási pontok felfedezésére. Kellő hosszúságú és kellően elégségesen szájbarágós a részletek elmesélése is. Nem tudom, a szinkron milyen, mi az angol eredetit néztük, feliratosan, és a fordítás bár közölte a lényeget, az eredeti azért bővebb, összetettebb volt.
Összességében nyugodtan merek rá adni egy 9/10-et. A tökéletességhez hiányzott az a bizonyos csavar, a történet túl simán, túl egyenletesen futott. És a végén a vágás is pont jó helyen volt, szerintem
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az már egyértelműen a valóság volt. :)