Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
na, akkor ezt megnézzük 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Tyler1
Sex Drive (Unrated)
hát ilyen beteg filmet még nem láttam! én alapból az unrated-et néztem meg, nem tudom milyen a mozi verziós, de ez.......sztem ezzel kezdje mindenki!!! sirva röhögõs 😄
bár vannak benne erõltetett poénok, és kicsit kiszámítható a történet, de hatalmas film!
10/9

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Body of Lies/Hazugságok hálója
10/8<#eljen>

wesker24
Én még azt a majdnem 1,5 órát is sajnáltam rá amiért megnéztem !!

Olyan morbid poénok vannak benne hogy teljesen kész voltam !

És ezzel nem csak én vagyok igy hanem haverok is !
Montanosz
na jó feladom..azaz letöltöm)))

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

wesker24
Hidd el a 3 részben is vannak olyan morbid részek hogy simán túl tesz még a 2 részen is persze a gyerekest kivéve. Na meg a film vége az annyira borzalmas lett számomra hogy ott helyben majdnem kidobtam a 21-es monitoromat az ablakon !
SASboy
neten azt írják, h az unrated verzió sokkal jobb, mint a sima.

nice legs. what time to open?

a.carkey
Ma néztem meg a "Mein Führer: die wirklich wahrste Wahrheit über Adolf Hitler"-t. Na az egy elcseszett film. Nem is tudom minek szánták, mert vgjátéknak borzasztó, drámának nem dráma. Szerintem a Chaplin féle Diktátor volt az alap, de annyira beteg az egész ötlet, hogy egyszerûen nehezen emészthetõ a film.

A medve nem játék.

ffxi
Mennyire ront az élményen, ha ezt egybõl az Unrated verziót nézem meg? Mert a film elején asszondták a filmkészítõk, hogy a mozis verzióval érdemes kezdeni.

Fákjúal!

Montanosz
basszus
most még kiváncsibbá tettél)))

wesker24
Nálam a 3 részben is volt olyan ami kicsapta a biztositékot a 3 részben is vannak eléggé morbid részek !
Montanosz
óóóó

az elsõ rész nálam is kellemes meglepetés volt
a második borzalom-kisgyerek
harmadik? persze a kiváncsiság))))

wesker24
Szóval

Feast 1 10/9
Feast 2 10/7
Feast 3 10/0 csajok miatt 10/2
wesker24
Feast 3 Happy Finish

Ha értékelni kéne a filmet akkor film eleje 10/0 film közepe jó volt 10/6 annak ellenére hogy a túlélök hullanak mint a legyek. film vége szintén 10/0.

Nem is tudom hova tették az eszüket a film készitõi hogy ilyen borzalmas film véget csináltak !

És ha lenne 4 rész is akkor már szinte mindent a 0-ról kellene kezdeni !

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A dögök már nincsenek többé kiirtották mind egytõl egyig túlélök sincsenek már a régiek közül 1 embert kivéve !

Seth
AZ a film egy komolytalan baromság,még ha elpatkol az egész szsreplõgárda,akkor sem kell komolyan venni, gondolom így kell értelmezni a címet ^^

PSN ID.: Beegabor

wesker24
Az volt az alcime hogy Happy Finish lehet hogy én vagyok hülye de én találtam benne semmi boldog véget !
sweech
akkor nem erõltetem, ty 😉

wesker24
Jobb is ha nem nézed meg mert én megnéztem bár ne tettem volna !
Ennél rosszabb filmkezdést és filmbefejezést még életemben nem láttam !
A film közepe azért jó volt !
sweech
2. rész után valahogy nincs hozzá kedvem

Sir Quno Jedi
BSG S3EP2 után.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Igaz nem film, hanem mese, de most néztem meg a mackótestvér 2-t. Megsirattam:')

MrSpock
Feast:Az elsõ nekem is bejött a maga stílusában megminden.2.részben voltak jó momentumok,inkáb dúrva volt,+törpék.:-)De ez a 3.rész uhh..bekell valljam 25percig bírtam és kész.Delete.Szóval véleményt nemtudok mondani hogy milyen lett:-)

Go Jeff Go!!!!

wesker24
Az 1 rész tényleg nagyon jó volt a 2 rész is jó volt de az már kevésbé ahogy cimében is benne volt ott már a brutalitásra és a durvasságra mentek ! Reméljük jó lesz a 3 rész is pl kevesebb brutaliatás jó sztori ! Ahogy olvastam ott folytassák ahol a 2 abbamaradt !
Sex Drive Unrated 10/9
Underworld 3 10/8
Spanom csaja 10/6
Calver
már kint van pár napja, mondjuk nekem még nem nagyon akarodzott megnézni. elsõ rész 9/10, második meg sem közelítette, félek harmadik is hasonlóan gyenge lett... majd írj h milyen lett, hátha felnõ a zseniális elsõ részhez - akkor csak erõt veszek már magamon <#nyes>

"The trees move. Do you not see it?"

Kaplan
Halálfutam.

Rég szórakoztam ilyen jól akciófilmen. Nem kell gondolkodni, csak nézni, pazar felvételek vannak benne, jó a navigátor csajszi, azok a motor hangok, és 100% adrenalin.

9/10 ( A maga kategóriájában. )

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

wesker24
Wáááá ! Rátaláltam a Feast 3 Happy Finish cimû filmre !!

Már szedem is lefele kiváncsi vagyok milyen lett a Feast befejezõ része !
Riddick21

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Szabi84
Nekem tetszett, bár a csávó tényleg elég idegesítõ néha, béna gyerek😄 de hát errõl szól a film

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Én alig bírtam végigszenvedni 😄

"megmenteni saját országuk becsületét"

Nem egészen. 😊
Az embereik életét próbálták megmenteni.

Szabi84
Ben X, nagyon jó kis film, minden iskolásnak levetíteném.

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Riddick21

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

ForzaInter
Hitler a végén😄DD

Yo, Bitch!

Sir Quno Jedi
Ugyan, ironikusan mondtam, majd ha odajutsz rájössz... 😄DDD Ehhheeeeehe!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ProGabe
naaa, spíler ez is héj! <#idiota>
be van tárazva a sorozat, nemsokára eljõ az idõ a darálásra
amúgy a #44498-ben lévõ képen a középsõ szöszi baljánál lévõ másik szõke most "recurrecting role-ozik" a Nip/Tuckban. nem tudom hogy csinálták, de ott olyan szinten dögös, hogy húha 😊 amennyit meg eddig láttam a BSG-bõl, az alapján ezt semmiképp nem lehet elmondani róla, sõt. N/T-ban elõször fel sem ismertem

új Tarantino film elõzetese
Inglourious Basterds
ez vadállat lesz, kérem szépen

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Sir Quno Jedi

Sir Quno Jedi
BSG Marathont tartok és telejsen elélveztem. 😄 Mikor a Cylon háborús hõsöket feltámasszák odahaza, azon behaltam. Lám-lám milyen jól is bánnak a gépek a hõseikkel... 😄DD

Blasta

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Montanosz
spoiler

zaki
lál

spoiler spoiler spoiler

Tikal
SPOILER
II
II
\/

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tyler1
A szabadság útjai
Tipikus 50-es évekbeli amerikai idill, kertvárosi, tökéletesen unalmas életû házaspárról szóló dráma! De mivan akkor ha a tökéletes élet mégsem tökéletes? Na kb. errõl szól a film! A férj aki nem tudja mit is akarna csinálni és a feleség aki tudja, hogy MÁST szeretne csinálni...
A végeredmény veszekedés, cigi, veszekedés, cigi, kis békülés, cigi, aztán megint veszekedés, közben cigi, és végül szegény feleség meghal! jah és utána cigi!
Hát én azt hiszem maradok az Amerikai szépségnél, ha Sam Mendesrõl van szó, nekem az ilyen film nem igazán mûfajom, persze ez nem azt jelenti, hogy rossz film...
A szereplõk viszont télleg jót alakítanak, mind Winslet, mind DiCaprio!
de sajna nálam csak 10/5-6

[HUN]Crassus
Ausztrália!

nekem ez 10!es

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Kojiro
Az, hogy a digitálisban CGI-t használnak, a simában meg lebábozzák<#hehe><#wilting>.

Kojiro ergo sum.

Kojiro
In Bruges
- Le a kalappal, nagyon jó hangulatu film. Szeressük az ilyet. A dialógusokon, meg a színészi játékon túl nekem még a zene volt az, ami nagyon bejött.

9/10

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Hagyd már abba, az csak egy élettelen tárgy!
- Te vagy egy élettelen tárgy, baszd meg! 😊

Kojiro ergo sum.

lehet hülyeséget kérdezek meg nem idevaló de most akarom majd megnézni a made in hungáriát és h mi a különbség a sima és a digitális verzió között?😄
Tyler1
hát ha már Kevin Smith(Néma Bob) rendezte, jóhogy benne van 😊
és amugy is ki vállalna be ilyen idétlen szerepet(lógó brével kisétál az ajtón stb...)?? xDD