Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sweech
végremár gyorsították ezt a szart :|

szucsy89
oks, mindenképp megnézem.
Sephi
Nézd meg.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Tyler1
érdemes megnézni, mert sztem izgalmas az egész film, és Tom Cruise is nagyszerûen jácca el Stauffenberget! És remekül bemutatja a történetet azoknak is akik nem ismerik az egészet! persze akit ez nem érdekel annak nem is lehet jó film....

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

érdemes, jó film, fõleg ha a téma érdekel.
szucsy89
most akkor érdemes megnézni vagy sem? bemutató alapján nekem bejön
Sephi
Valkyrie -

Borzalmasan gyenge színjáték. Kenneth-nek alig volt pár jelenete, míg TC nagyon gyengét alakított. Aki olvasott ember, annak nem hozott meglepetést a film, de jo volt azoknak akik nem voltak tisztába azzal, hogy Németország és a Nacik-nem ugyanaz a dolog.

Ez egy alap, történelmi film, ami sokkalta tobb is lehetett volna.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

A felejtés bére
Tv2... vasárnap... egész kellemes film😊
7/10

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Bulykin
lesz folytatás, idõpont még nincs...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Postal

Hasonló filmet még nem láttam tõle de Uwe Boll egy állat!
Annyira direkt gagyira ment, hogy az már jó, ugyanakkor sokaknak biztosan megbotránkoztató is lesz.

A paródia fõleg a hétköznapi amerikai idiotizmust és a terrorizmust célozta meg. Ez így önmagában még klisé de jó néhány résznél sikerült felvisítanom a röhögéstõl. 😊

Benjamin Button különös élete

Nagyon jó film! Egyetlen szépséghibája, hogy irtózatos hosszú. Ha pl. 100-120 percbe sûrítik bele ezt a történetet, akkor 10/10, de így csak 9/10

A vége elég meghatóra sikerült, volt is egy-két csajszi, akik úgy jöttek ki a vetítésrõl, mintha hagymát pucoltak volna <#awink>
Hét élet:
még hogy jobb mint a bb vagy a slumdog millionare?

SPOILER:
will smith okoz egy autóbalesetet, amiben meghal 7 ember, ezért elhatározza, hogy megment 7 másikat. a végét igyekeztek(nem nagyon sikerült) meghatóra csinálni, will smith mosolyog a szerveit megkapókkal. Ennyi, egy felejthetõ dráma

Kmarha
Dr. Horrible's Sing-Along Blog

Eredetileg azt hiszem 3szor 15 percben lehetett láttni a neten (jaja, 45 perces csupán). Azóta már megtalálható egyben is, magyar felirattal is.

Neil Patrick Harris és musical rajongóknak kötelezõ!

Sok poént nem lõnék le, de azért valamit mégis e filmrõl: a szereplõk viselkedése és szerepe képregényhez hasonló, a humor kedvéért kicsit elnagyolt is. Van egy a leggonoszabbak társaságába tartozni akaró "doki", ki szerelmes lesz egy leányzóba, kit a világ jobbá tétele foglalkoztat. Na és persze van a gonosszal szembeszálló szuper hõs, aki bár a jó oldalon áll, valójában önzõ, nagyképû, és csak a dicsõség érdekli.

45 perc, sajnos nem túl hosszú, nagyjából a fele ének, a fele párbeszéd. A helyszíneken, jelmezeken nagyon látszik, hogy kis költségvetésû mûrõl van szó. De ez adja meg a báját 😊

Lehet anno sorozatnak szánták, remélem lesz még pár "rész" belõle.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

desigo
Into the wild 9/10

Talán kicsit sok volt a természetfilm része
de azért nem semmi film
joeperry
What Just Happened

A linken hosszabban is kifejtem, röviden kellemes kis szatíra remek színészekkel, a mûfajt kedvelõknek csak ajánlani tudom.

http://joeperry.blog.hu/

Kmarha
és a hangja sem rossz 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Yes Man 8/10

Zooey Deschanel <#szeret>

Tyler1
úgy reális, h igaz történet az alapja!!!
és az is reális, h sok ilyen gyerek menekül olyan világba mint a fõszereplõ....

Ehh, gonosz poén lesz abból a levetkõzésbõl😊

http://videodrome.freeblog.hu/

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amanda Crew a végén levetkõzik??

Nosza, már töltöm is a vágatlan verziót <#finom>

Kojiro
Nem tudom, hogy érted azt, hogy teljesen reális a történet, de nekem pontosan azt tetszettek a dokumentarista interjúk a filmben, mert így sokkal jobban kihangsúlyozódott Ben önmagában, szubjektíven megélt története. Ez meg minden, csak nem reális.

sztem 9/10

Kojiro ergo sum.

Tyler1
Ben X
Hát ez érdekes egy film, történetileg és szerekezetileg is!
Idegesítõen kiszámíthatatlan, a film hangulata is össze-vissza váltakozik, és végig féldokumentumos utalás a csattanóra!
A tanulságot elnyomja a film vontatása, viszont a pozitívum, h teljesen reális a története!!!
én is ismerek ilyen hülye kockákat, akik csak a gépük elött tolják a hülye mmorpg-jüket, és félnek még a levegõtõl is! Az ilyeneket tartom szánalmasnak és igazán betegeknek!

10/6

báttyó02
Ip Man

10/10

egy percet sem untam,nagyon nagy film

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Bandee1987
A kísérlet (Das experiment)

8/10

Durva egy film. Nem is gondolná az ember, hogy pár nap alatt igy elfajulhatnak a dolgok.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

ProGabe
na, akkor ezt megnézzük 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Tyler1
Sex Drive (Unrated)
hát ilyen beteg filmet még nem láttam! én alapból az unrated-et néztem meg, nem tudom milyen a mozi verziós, de ez.......sztem ezzel kezdje mindenki!!! sirva röhögõs 😄
bár vannak benne erõltetett poénok, és kicsit kiszámítható a történet, de hatalmas film!
10/9

Body of Lies/Hazugságok hálója
10/8<#eljen>

wesker24
Én még azt a majdnem 1,5 órát is sajnáltam rá amiért megnéztem !!

Olyan morbid poénok vannak benne hogy teljesen kész voltam !

És ezzel nem csak én vagyok igy hanem haverok is !
Montanosz
na jó feladom..azaz letöltöm)))

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

wesker24
Hidd el a 3 részben is vannak olyan morbid részek hogy simán túl tesz még a 2 részen is persze a gyerekest kivéve. Na meg a film vége az annyira borzalmas lett számomra hogy ott helyben majdnem kidobtam a 21-es monitoromat az ablakon !
SASboy
neten azt írják, h az unrated verzió sokkal jobb, mint a sima.

nice legs. what time to open?

a.carkey
Ma néztem meg a "Mein Führer: die wirklich wahrste Wahrheit über Adolf Hitler"-t. Na az egy elcseszett film. Nem is tudom minek szánták, mert vgjátéknak borzasztó, drámának nem dráma. Szerintem a Chaplin féle Diktátor volt az alap, de annyira beteg az egész ötlet, hogy egyszerûen nehezen emészthetõ a film.

A medve nem játék.

ffxi
Mennyire ront az élményen, ha ezt egybõl az Unrated verziót nézem meg? Mert a film elején asszondták a filmkészítõk, hogy a mozis verzióval érdemes kezdeni.

Fákjúal!

Montanosz
basszus
most még kiváncsibbá tettél)))

wesker24
Nálam a 3 részben is volt olyan ami kicsapta a biztositékot a 3 részben is vannak eléggé morbid részek !
Montanosz
óóóó

az elsõ rész nálam is kellemes meglepetés volt
a második borzalom-kisgyerek
harmadik? persze a kiváncsiság))))

wesker24
Szóval

Feast 1 10/9
Feast 2 10/7
Feast 3 10/0 csajok miatt 10/2
wesker24
Feast 3 Happy Finish

Ha értékelni kéne a filmet akkor film eleje 10/0 film közepe jó volt 10/6 annak ellenére hogy a túlélök hullanak mint a legyek. film vége szintén 10/0.

Nem is tudom hova tették az eszüket a film készitõi hogy ilyen borzalmas film véget csináltak !

És ha lenne 4 rész is akkor már szinte mindent a 0-ról kellene kezdeni !

A dögök már nincsenek többé kiirtották mind egytõl egyig túlélök sincsenek már a régiek közül 1 embert kivéve !

Seth
AZ a film egy komolytalan baromság,még ha elpatkol az egész szsreplõgárda,akkor sem kell komolyan venni, gondolom így kell értelmezni a címet ^^

PSN ID.: Beegabor

wesker24
Az volt az alcime hogy Happy Finish lehet hogy én vagyok hülye de én találtam benne semmi boldog véget !
sweech
akkor nem erõltetem, ty 😉

wesker24
Jobb is ha nem nézed meg mert én megnéztem bár ne tettem volna !
Ennél rosszabb filmkezdést és filmbefejezést még életemben nem láttam !
A film közepe azért jó volt !
sweech
2. rész után valahogy nincs hozzá kedvem

Sir Quno Jedi
BSG S3EP2 után.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Igaz nem film, hanem mese, de most néztem meg a mackótestvér 2-t. Megsirattam:')

MrSpock
Feast:Az elsõ nekem is bejött a maga stílusában megminden.2.részben voltak jó momentumok,inkáb dúrva volt,+törpék.:-)De ez a 3.rész uhh..bekell valljam 25percig bírtam és kész.Delete.Szóval véleményt nemtudok mondani hogy milyen lett:-)

Go Jeff Go!!!!

wesker24
Az 1 rész tényleg nagyon jó volt a 2 rész is jó volt de az már kevésbé ahogy cimében is benne volt ott már a brutalitásra és a durvasságra mentek ! Reméljük jó lesz a 3 rész is pl kevesebb brutaliatás jó sztori ! Ahogy olvastam ott folytassák ahol a 2 abbamaradt !
Sex Drive Unrated 10/9
Underworld 3 10/8
Spanom csaja 10/6
Calver
már kint van pár napja, mondjuk nekem még nem nagyon akarodzott megnézni. elsõ rész 9/10, második meg sem közelítette, félek harmadik is hasonlóan gyenge lett... majd írj h milyen lett, hátha felnõ a zseniális elsõ részhez - akkor csak erõt veszek már magamon <#nyes>

"The trees move. Do you not see it?"