Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
hát ilyen beteg filmet még nem láttam! én alapból az unrated-et néztem meg, nem tudom milyen a mozi verziós, de ez.......sztem ezzel kezdje mindenki!!! sirva röhögõs 😄
bár vannak benne erõltetett poénok, és kicsit kiszámítható a történet, de hatalmas film!
10/9
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
10/8<#eljen>#eljen>
Olyan morbid poénok vannak benne hogy teljesen kész voltam !
És ezzel nem csak én vagyok igy hanem haverok is !
A medve nem játék.
Fákjúal!
az elsõ rész nálam is kellemes meglepetés volt
a második borzalom-kisgyerek
harmadik? persze a kiváncsiság))))
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Ha értékelni kéne a filmet akkor film eleje 10/0 film közepe jó volt 10/6 annak ellenére hogy a túlélök hullanak mint a legyek. film vége szintén 10/0.
Nem is tudom hova tették az eszüket a film készitõi hogy ilyen borzalmas film véget csináltak !
És ha lenne 4 rész is akkor már szinte mindent a 0-ról kellene kezdeni !
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PSN ID.: Beegabor
Ennél rosszabb filmkezdést és filmbefejezést még életemben nem láttam !
A film közepe azért jó volt !
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Go Jeff Go!!!!
Underworld 3 10/8
Spanom csaja 10/6
"The trees move. Do you not see it?"
Rég szórakoztam ilyen jól akciófilmen. Nem kell gondolkodni, csak nézni, pazar felvételek vannak benne, jó a navigátor csajszi, azok a motor hangok, és 100% adrenalin.
9/10 ( A maga kategóriájában. )
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Már szedem is lefele kiváncsi vagyok milyen lett a Feast befejezõ része !
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
"megmenteni saját országuk becsületét"
Nem egészen. 😊
Az embereik életét próbálták megmenteni.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
be van tárazva a sorozat, nemsokára eljõ az idõ a darálásra
amúgy a #44498-ben lévõ képen a középsõ szöszi baljánál lévõ másik szõke most "recurrecting role-ozik" a Nip/Tuckban. nem tudom hogy csinálták, de ott olyan szinten dögös, hogy húha 😊 amennyit meg eddig láttam a BSG-bõl, az alapján ezt semmiképp nem lehet elmondani róla, sõt. N/T-ban elõször fel sem ismertem
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

II
II
\/
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Tipikus 50-es évekbeli amerikai idill, kertvárosi, tökéletesen unalmas életû házaspárról szóló dráma! De mivan akkor ha a tökéletes élet mégsem tökéletes? Na kb. errõl szól a film! A férj aki nem tudja mit is akarna csinálni és a feleség aki tudja, hogy MÁST szeretne csinálni...
A végeredmény veszekedés, cigi, veszekedés, cigi, kis békülés, cigi, aztán megint veszekedés, közben cigi, és végül szegény feleség meghal! jah és utána cigi!
Hát én azt hiszem maradok az Amerikai szépségnél, ha Sam Mendesrõl van szó, nekem az ilyen film nem igazán mûfajom, persze ez nem azt jelenti, hogy rossz film...
A szereplõk viszont télleg jót alakítanak, mind Winslet, mind DiCaprio!
de sajna nálam csak 10/5-6
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Kojiro ergo sum.
- Le a kalappal, nagyon jó hangulatu film. Szeressük az ilyet. A dialógusokon, meg a színészi játékon túl nekem még a zene volt az, ami nagyon bejött.
9/10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Te vagy egy élettelen tárgy, baszd meg! 😊
Kojiro ergo sum.