Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Borzalmasan gyenge színjáték. Kenneth-nek alig volt pár jelenete, míg TC nagyon gyengét alakított. Aki olvasott ember, annak nem hozott meglepetést a film, de jo volt azoknak akik nem voltak tisztába azzal, hogy Németország és a Nacik-nem ugyanaz a dolog.
Ez egy alap, történelmi film, ami sokkalta tobb is lehetett volna.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Tv2... vasárnap... egész kellemes film😊
7/10
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Postal
Hasonló filmet még nem láttam tõle de Uwe Boll egy állat!
Annyira direkt gagyira ment, hogy az már jó, ugyanakkor sokaknak biztosan megbotránkoztató is lesz.
A paródia fõleg a hétköznapi amerikai idiotizmust és a terrorizmust célozta meg. Ez így önmagában még klisé de jó néhány résznél sikerült felvisítanom a röhögéstõl. 😊
Nagyon jó film! Egyetlen szépséghibája, hogy irtózatos hosszú. Ha pl. 100-120 percbe sûrítik bele ezt a történetet, akkor 10/10, de így csak 9/10
A vége elég meghatóra sikerült, volt is egy-két csajszi, akik úgy jöttek ki a vetítésrõl, mintha hagymát pucoltak volna <#awink>#awink>
még hogy jobb mint a bb vagy a slumdog millionare?
SPOILER:
will smith okoz egy autóbalesetet, amiben meghal 7 ember, ezért elhatározza, hogy megment 7 másikat. a végét igyekeztek(nem nagyon sikerült) meghatóra csinálni, will smith mosolyog a szerveit megkapókkal. Ennyi, egy felejthetõ dráma
Eredetileg azt hiszem 3szor 15 percben lehetett láttni a neten (jaja, 45 perces csupán). Azóta már megtalálható egyben is, magyar felirattal is.
Neil Patrick Harris és musical rajongóknak kötelezõ!
Sok poént nem lõnék le, de azért valamit mégis e filmrõl: a szereplõk viselkedése és szerepe képregényhez hasonló, a humor kedvéért kicsit elnagyolt is. Van egy a leggonoszabbak társaságába tartozni akaró "doki", ki szerelmes lesz egy leányzóba, kit a világ jobbá tétele foglalkoztat. Na és persze van a gonosszal szembeszálló szuper hõs, aki bár a jó oldalon áll, valójában önzõ, nagyképû, és csak a dicsõség érdekli.
45 perc, sajnos nem túl hosszú, nagyjából a fele ének, a fele párbeszéd. A helyszíneken, jelmezeken nagyon látszik, hogy kis költségvetésû mûrõl van szó. De ez adja meg a báját 😊
Lehet anno sorozatnak szánták, remélem lesz még pár "rész" belõle.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
A linken hosszabban is kifejtem, röviden kellemes kis szatíra remek színészekkel, a mûfajt kedvelõknek csak ajánlani tudom.
http://joeperry.blog.hu/
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Zooey Deschanel <#szeret>#szeret>
és az is reális, h sok ilyen gyerek menekül olyan világba mint a fõszereplõ....
http://videodrome.freeblog.hu/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nosza, már töltöm is a vágatlan verziót <#finom>#finom>
sztem 9/10
Kojiro ergo sum.
Hát ez érdekes egy film, történetileg és szerekezetileg is!
Idegesítõen kiszámíthatatlan, a film hangulata is össze-vissza váltakozik, és végig féldokumentumos utalás a csattanóra!
A tanulságot elnyomja a film vontatása, viszont a pozitívum, h teljesen reális a története!!!
10/6
10/10
egy percet sem untam,nagyon nagy film
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
8/10
Durva egy film. Nem is gondolná az ember, hogy pár nap alatt igy elfajulhatnak a dolgok.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
hát ilyen beteg filmet még nem láttam! én alapból az unrated-et néztem meg, nem tudom milyen a mozi verziós, de ez.......sztem ezzel kezdje mindenki!!! sirva röhögõs 😄
bár vannak benne erõltetett poénok, és kicsit kiszámítható a történet, de hatalmas film!
10/9
10/8<#eljen>#eljen>
Olyan morbid poénok vannak benne hogy teljesen kész voltam !
És ezzel nem csak én vagyok igy hanem haverok is !
A medve nem játék.
Fákjúal!
az elsõ rész nálam is kellemes meglepetés volt
a második borzalom-kisgyerek
harmadik? persze a kiváncsiság))))
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Ha értékelni kéne a filmet akkor film eleje 10/0 film közepe jó volt 10/6 annak ellenére hogy a túlélök hullanak mint a legyek. film vége szintén 10/0.
Nem is tudom hova tették az eszüket a film készitõi hogy ilyen borzalmas film véget csináltak !
És ha lenne 4 rész is akkor már szinte mindent a 0-ról kellene kezdeni !
PSN ID.: Beegabor
Ennél rosszabb filmkezdést és filmbefejezést még életemben nem láttam !
A film közepe azért jó volt !
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Go Jeff Go!!!!
Underworld 3 10/8
Spanom csaja 10/6
"The trees move. Do you not see it?"